Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(skaistukas @ 2009 06 08, 21:08)
koks Nr. is didziuju antro is kaires? jis daugiau persikines spalvytes?

Lancome Juicy Tube - Rio Mango...jis spalvos praktiskai nesuteikia, be blizguciu bigsmile.gif

bandziau dar ir si ant lupu fotkinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 20:21)
Lancome Juicy Tube - Rio Mango...jis spalvos praktiskai nesuteikia, be blizguciu bigsmile.gif

bandziau dar ir si ant lupu fotkinti  biggrin.gif
user posted image

super slapiu lupyciu efektas thumbup.gif
tu apie ta kur su moterim kalbi turbut, o as apie sekanti klausiau ax.gif , is kaires 7 blizgis ax.gif
Atsakyti
Na va as ne apie ta pagalvojau blush2.gif

Sis Lancome Juicy Tubes Jely - Raspberry Ice wub.gif nuostabi spalvyte, su daug smulkiu auksiniu zeruciu, ant lupu susilieja i vientisa visuma smile.gif su lengvu saldymo pojuciu, kaip tik vasarai thumbup.gif
cia is arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 20:40)
Na va as ne apie ta pagalvojau  blush2.gif

Sis Lancome Juicy Tubes Jely - Raspberry Ice  wub.gif nuostabi spalvyte, su daug smulkiu auksiniu zeruciu, ant lupu susilieja i vientisa visuma smile.gif  su lengvu saldymo pojuciu, kaip tik vasarai  thumbup.gif
cia is arciau
user posted image

superine wub.gif va tokios is lancome ir ieskojau thumbup.gif dabar zinosiu spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 08, 21:42)
superine  wub.gif va tokios is lancome ir ieskojau  thumbup.gif dabar zinosiu spalvyte  thumbup.gif

Tikrai labai fainuolis sis wub.gif o jau kvapas "kramtuskes" bent jau man labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Vichy, ar gali surasyti visus tau zinomus Lancome Juicy Tubes numeriukus ar pavadinimus, kurie yra be blizguciu ir suteikia slapia efekta ir numeriukus, irgi be blizguciu, kurie i nude spalva. Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 06 08, 22:03)
Vichy, ar gali surasyti visus tau zinomus Lancome Juicy Tubes numeriukus ar pavadinimus, kurie yra be blizguciu ir suteikia slapia efekta ir numeriukus, irgi be blizguciu, kurie i nude spalva. Dekoju.

Zinau tik ta kuri turiu, be bluzguciu tai pas mane tik Rio Mango spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 22:04)
Zinau tik ta kuri turiu, be bluzguciu tai pas mane tik Rio Mango spalvyte  smile.gif

supratau, tai gal tada kitos merginos papildys sarasa is savo patirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 06 08, 21:12)
supratau, tai gal tada kitos merginos papildys sarasa is savo patirties blush2.gif

zinau , kad ir paprasta "Mango" spalvyte yra be blizgiuku 4u.gif tik va koks Nr. nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 21:44)
Tikrai labai fainuolis sis  wub.gif o jau kvapas "kramtuskes" bent jau man labai skanus  thumbup.gif

man jis irgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 05 31, 17:03)
parasykit, koki blizgesi, kuris suteikia grazu nude efekta? ax.gif

As irgi tokio ieskau, bet is pigesniu tokiu kaip loreal, maybelline ir pan., tai nelabai ka ir randu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 00:15)
As irgi tokio ieskau, bet is pigesniu tokiu kaip loreal, maybelline ir pan., tai nelabai ka ir randu blush2.gif

Labai grazi spalvyte yra is Gosh (jau rasiau ta) - 0059 nr rodos. Va tokio tipo blizgis:
user posted image
Atsakyti