Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Sveikos, įkelsiu ir aš nuotrauką. Nugvelbiau iš mamos Victoria's Secret Beauty Rush blizgesiuką, spalva Toasty Almond. biggrin.gif Tubelėj atrodo rudas, bet kai užtepi ant lūpų, nelabai ta spalva ir matosi. smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 16:59)
Spicas parodyk ir tu savo blizgesiu atsargas  mirksiukas.gif

kokias dar atsargas lotuliukas.gif du blizgiai ir tiek ziniu, jei rimtai tai as isimyliu koki viena ir tarnauja jis man ilgai, ir visom progom
beja, laukiu to parvykstant Gyvenchy- exciting coral assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 08, 17:07)
laukiu to parvykstant Gyvenchy- exciting coral assa.gif

Na saunu thumbup.gif maniau imsi Fizz Peach spalva mirksiukas.gif
As dar noriu isbandyti Guerlain'o blizgesi smile.gif o siaip nedvejodama pirkciau Helena Rubinstein blizgesi, man jie visni is geriausiu,deja tik sunku rasti verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 08 birželio 2009 - 16:11
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 16:56)
Siuo metu tokia mano blizgesiu kolekcija  smile.gif
user posted image
Papildyta:
Turejau omeny, tris blizgesiukus kuriu praktiskai nenaudojau pardaviau  blush2.gif

Nu nesitikejau,kad taip greit sumesi viska thumbup.gif
Daug grozybiu,o kokie ten desineje dior kiss?gal ten vien blizguciai sidabro spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 08 birželio 2009 - 16:13
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:10)
Na saunu  thumbup.gif maniau imsi Fizz Peach spalva  mirksiukas.gif
As dar noriu isbandyti Guerlain'o blizgesi  smile.gif o siaip nedvejodama pirkciau Helena Rubinstein blizgesi, man jie visni is geriausiu,deja tik sunku rasti  verysad.gif

user posted image

deja, nebera pardavime tos fizz peach, aplamai tie du blizgiai yra is senos kolekcijos, drauge visas UK pardes aplakste ir nerado nei to nei ano doh.gif
Papildyta:
gal kada prie progos imesk kaip atrodo tas gyvenchy limituotas oki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 08 birželio 2009 - 16:14
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 08, 17:04)
Sveikos, įkelsiu ir aš nuotrauką. Nugvelbiau iš mamos Victoria's Secret Beauty Rush blizgesiuką, spalva Toasty Almond.  biggrin.gif Tubelėj atrodo rudas, bet kai užtepi ant lūpų, nelabai ta spalva ir matosi.  smile.gif

user posted image

Niu man ciut nesa i ruduma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 08, 17:12)
Daug grozybiu,o kokie ten desineje dior kiss?gal ten vien blizguciai sidabro spalvos?

user posted image
Taip, DiorKiss, jis toks visas "bizgutis" biggrin.gif

va nufotkinau kaip ant mano lupu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 08, 17:15)
Niu man ciut nesa i ruduma ax.gif

Šiek tiek yra rusvumo, bet kai pažiūrėjau į tūtelę, sakau ne, per daug rudas, nesitepsiu, bet kai pabandžiau, patiko spalva.

Va kaip atrodo tubelėj, pats kairiausias:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:21)
user posted image
Taip, DiorKiss, jis toks visas "bizgutis"  biggrin.gif

user posted image

Kaip smagiai tie blizgučiai atrodo biggrin.gif biggrin.gif O labai jaučiasi ant lūpų?
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 08, 17:23)
Kaip smagiai tie blizgučiai atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif  O labai jaučiasi ant lūpų?

Na jis toks lipšnokas smile.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
As dar biski ne i tema ax.gif Vishy,o kieno cia ta firma Helena-rubinstein,man visai negirdeta g.gif Klausiu,nes Kristianoj pardaveja rekomendavo sios firmos tusa,sake baisiai geras,nu jei kur gausiu tai butinai pabandyti siule,bet lietuvoj ju nera,gal sakau jei blizgala turi,tai ka ir apie tusa tos firmos zinai?kokios ju kainos mazdaug? mirksiukas.gif
Atsakyti
www.helenarubinstein.com siaip labai gera kosmetika, kainos panasiai kaip Lancome manau smile.gif blizgesys apie 25 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 08 birželio 2009 - 16:28
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:21)
user posted image
Taip, DiorKiss, jis toks visas "bizgutis"  biggrin.gif

user posted image

vienzo, kaip gali visi blizgiai nerealiai atrodyti doh.gif biggrin.gif
kazka tu gal tepi pries tuos blizgius? gal koki gera vazelina naudoji?
Atsakyti