Sveikos, įkelsiu ir aš nuotrauką. Nugvelbiau iš mamos Victoria's Secret Beauty Rush blizgesiuką, spalva Toasty Almond. Tubelėj atrodo rudas, bet kai užtepi ant lūpų, nelabai ta spalva ir matosi.
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 16:59)
Spicas parodyk ir tu savo blizgesiu atsargas
kokias dar atsargas du blizgiai ir tiek ziniu, jei rimtai tai as isimyliu koki viena ir tarnauja jis man ilgai, ir visom progom
beja, laukiu to parvykstant Gyvenchy- exciting coral
QUOTE(Spicas @ 2009 06 08, 17:07)
laukiu to parvykstant Gyvenchy- exciting coral
Na saunu maniau imsi Fizz Peach spalva
As dar noriu isbandyti Guerlain'o blizgesi o siaip nedvejodama pirkciau Helena Rubinstein blizgesi, man jie visni is geriausiu,deja tik sunku rasti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 16:56)
Siuo metu tokia mano blizgesiu kolekcija
Papildyta:
Turejau omeny, tris blizgesiukus kuriu praktiskai nenaudojau pardaviau
Papildyta:
Turejau omeny, tris blizgesiukus kuriu praktiskai nenaudojau pardaviau
Nu nesitikejau,kad taip greit sumesi viska
Daug grozybiu,o kokie ten desineje dior kiss?gal ten vien blizguciai sidabro spalvos?
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:10)
Na saunu maniau imsi Fizz Peach spalva
As dar noriu isbandyti Guerlain'o blizgesi o siaip nedvejodama pirkciau Helena Rubinstein blizgesi, man jie visni is geriausiu,deja tik sunku rasti
deja, nebera pardavime tos fizz peach, aplamai tie du blizgiai yra is senos kolekcijos, drauge visas UK pardes aplakste ir nerado nei to nei ano
Papildyta:
gal kada prie progos imesk kaip atrodo tas gyvenchy limituotas oki
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 08, 17:04)
Sveikos, įkelsiu ir aš nuotrauką. Nugvelbiau iš mamos Victoria's Secret Beauty Rush blizgesiuką, spalva Toasty Almond. Tubelėj atrodo rudas, bet kai užtepi ant lūpų, nelabai ta spalva ir matosi.
Niu man ciut nesa i ruduma
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 08, 17:12)
Daug grozybiu,o kokie ten desineje dior kiss?gal ten vien blizguciai sidabro spalvos?
Taip, DiorKiss, jis toks visas "bizgutis"
va nufotkinau kaip ant mano lupu
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 08, 17:15)
Niu man ciut nesa i ruduma
Šiek tiek yra rusvumo, bet kai pažiūrėjau į tūtelę, sakau ne, per daug rudas, nesitepsiu, bet kai pabandžiau, patiko spalva.
Va kaip atrodo tubelėj, pats kairiausias:
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:21)
Kaip smagiai tie blizgučiai atrodo O labai jaučiasi ant lūpų?
QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 08, 17:23)
Kaip smagiai tie blizgučiai atrodo O labai jaučiasi ant lūpų?
Na jis toks lipšnokas
[/quote]
As dar biski ne i tema Vishy,o kieno cia ta firma Helena-rubinstein,man visai negirdeta Klausiu,nes Kristianoj pardaveja rekomendavo sios firmos tusa,sake baisiai geras,nu jei kur gausiu tai butinai pabandyti siule,bet lietuvoj ju nera,gal sakau jei blizgala turi,tai ka ir apie tusa tos firmos zinai?kokios ju kainos mazdaug?
www.helenarubinstein.com siaip labai gera kosmetika, kainos panasiai kaip Lancome manau blizgesys apie 25 $
QUOTE(ViShy @ 2009 06 08, 17:21)
vienzo, kaip gali visi blizgiai nerealiai atrodyti
kazka tu gal tepi pries tuos blizgius? gal koki gera vazelina naudoji?