Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Tas is YSL 9nr, tikrai graziai ant lupu atrodo.Tik kai parodai, ta buteliuka nu tokia tamsi atrodo.O ant lupu ne. Bent as kai megstu ''barbiskas lupas'' ta prasme ruzavas, tai man super patinka is YSL tiek 3,4,6,9,15nr, o 10 man jau per sviesu truputeli.Bet siaip tikrai YSL yra geri.
Atsakyti
Mano bus #4 bigsmile.gif kazkaip paskutiniu metu uzsikabinau ant Fuchsia
splvos, nusipirkau lupu dazus tai ir blizgio sios spalvos prireike rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 03, 21:45)
Sios spalvos  bigsmile.gif  Dengiasi lengvai ir kvepia, nesausina, malonus ant lupu  smile.gif

user posted imageuser posted image

Noreciau tokio is desines, su baltais tais rastais. Labai grazi spalvyte wub.gif Jei kas turite, prasom man parasyti i az. Busiu dekinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 04 birželio 2009 - 14:47
Merginos nail.gif Siandien gavau is YSL blizgesiuku, tie kur matiniai yra [ta prame be blizguciu] nude atspalviuku.Nu negaliu atsidziaugti, kaip fainai atrodo lupytes... wub.gif neiskenciau sau pasiemiau viena. Ogal kuri jau yra bandziusiu tuos blizgesiukus? Labai idomi jusu nuomuone apie juos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 05, 15:58)
Merginos nail.gif Siandien gavau is YSL blizgesiuku, tie kur matiniai yra [ta prame be blizguciu] nude atspalviuku.Nu negaliu atsidziaugti, kaip fainai atrodo lupytes... wub.gif

O koks tikslus spalvos pavadinimas sio blizgesio ?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 05, 15:58)
Merginos nail.gif Siandien gavau is YSL blizgesiuku, tie kur matiniai yra [ta prame be blizguciu] nude atspalviuku.Nu negaliu atsidziaugti, kaip fainai atrodo lupytes... wub.gif neiskenciau sau pasiemiau viena. Ogal kuri jau yra bandziusiu tuos blizgesiukus? Labai idomi jusu nuomuone apie juos. 4u.gif

man jie grazus tik tubelej, o ant lupu nei vienas netiko schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 06 05, 16:36)
O koks tikslus spalvos  pavadinimas sio blizgesio ?

YSL Pure Lip Gloss
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 05, 18:43)
man jie grazus tik tubelej, o ant lupu nei vienas netiko schmoll.gif

Papildyta:

YSL Pure Lip Gloss

Aga YSL Gloss Pur, labai panasus i is Golden Gloss 10, tik tas Gloss Pur matinis.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 05, 21:11)
Aga  YSL Gloss Pur, labai panasus i is Golden Gloss 10, tik tas Gloss Pur matinis.

as juos visus bandziau, jie daugiau spalvos duoda, na taip riebiai gan tepa, bet nelb lygiai, gal tik man taip pasirode
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 05, 22:03)
as juos visus bandziau, jie daugiau spalvos duoda, na taip riebiai gan tepa, bet nelb lygiai, gal tik man taip pasirode

Nu kad ne schmoll.gif ir tepasi tikrai tas taps kaip is tu Golden Gloss [lengvai] Bent kur as turiu tuos 2nr. Nu zinokit nedaug duoda spalvos, vos tik, sakyciau kaip pabalintos lupas, ir blizga, realiai nera spalvos.Gaila nemoku ikelti nuotraukos. 4u.gif Nebent kuri labai nores i el pasta atsiusciau kaip atrodo ant lupu.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 06, 10:25)
Nu kad ne schmoll.gif ir tepasi tikrai tas taps kaip is tu Golden Gloss [lengvai] Bent kur as turiu tuos 2nr. Nu zinokit nedaug duoda spalvos, vos tik, sakyciau kaip pabalintos lupas, ir blizga, realiai nera spalvos.Gaila nemoku ikelti nuotraukos. 4u.gif Nebent kuri labai nores i el pasta atsiusciau kaip atrodo ant lupu.

As noriu 4u.gif vanilliuke@yahoo.com
As turejau kazkury labai sviesu is YSL golden gloss, toks pabalindavo lupas, sviesus sviesus rusvas, tik nepamenu numeriuko, ar 10, ar 11 g.gif O kaip kvepejo wub.gif Dar labai labai patiko is Estee Lauder toksai sviesus irgi su blizguciais, spalvyte buvo White Chocolate wub.gif
O noreciau paklausti, ka daro naujieji Guerlain zaliasis ir oranzinis blizgiai? g.gif Maciau nemazai parduoda zalius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 06, 10:46)
As noriu 4u.gif  vanilliuke@yahoo.com
As turejau kazkury labai sviesu is YSL golden gloss, toks pabalindavo lupas, sviesus sviesus rusvas, tik nepamenu numeriuko, ar 10, ar 11 g.gif O kaip kvepejo wub.gif  Dar labai labai patiko is Estee Lauder toksai sviesus irgi su blizguciais, spalvyte buvo White Chocolate wub.gif
O noreciau paklausti, ka daro naujieji Guerlain zaliasis ir oranzinis blizgiai? g.gif  Maciau nemazai parduoda zalius g.gif

Gerai ant vakaro atsiusiu, Ne cia tas ne is Golden Gloss, cia is Golden Pur, sakau ant lupu realiai matosi vos, tik tiek kad blizga [be blizguciu] o kvepia medum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 06, 10:46)
As noriu 4u.gif  vanilliuke@yahoo.com
As turejau kazkury labai sviesu is YSL golden gloss, toks pabalindavo lupas, sviesus sviesus rusvas, tik nepamenu numeriuko, ar 10, ar 11 g.gif O kaip kvepejo wub.gif  Dar labai labai patiko is Estee Lauder toksai sviesus irgi su blizguciais, spalvyte buvo White Chocolate wub.gif
O noreciau paklausti, ka daro naujieji Guerlain zaliasis ir oranzinis blizgiai? g.gif  Maciau nemazai parduoda zalius g.gif

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti