parasykit, koki blizgesi, kuris suteikia grazu nude efekta?
Gosh. jie tokie tirsti buna
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 31, 20:00)
Gosh. jie tokie tirsti buna
As tubeleje turejau, tai laikesi neitin. Bet nude efektas superinis buvo Nebent jus apie tutelese esancius rasot...
Sita Bourjois 3D pirkau tam "nude" efektui,neblogas,susinaudojo Gal dabar Gosh pabandyti jei giriat
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 03, 13:07)
atgaivinu temą
mano turtai kai kuriuos parduot nusprendziau, nes jau labai nauju norisi
mano turtai kai kuriuos parduot nusprendziau, nes jau labai nauju norisi
skaistuk, o ten EL desinej irgi blizgis? namatytas toks.. man i nagu laka panasus
Skaistuk, tas baltas is kairės, kokį efektą lūpoms suteikia?
QUOTE(lisik @ 2009 06 03, 12:12)
skaistuk, o ten EL desinej irgi blizgis? namatytas toks.. man i nagu laka panasus
ne ten ne lakas , trečias iš dešinės EL lūpdažis Pure Color Crystal 391 Elizabeth pink, nu labai super dengiasi, nedziovina lupyčių. Pirkau SM tam kad pabandyti, bet supratau, kad lūpdažiai man nepatinka
o ketvirtas iš kairės irgi EL tik blizgis 325 Praline
QUOTE(Jovita23 @ 2009 06 03, 13:04)
Skaistuk, tas baltas is kairės, kokį efektą lūpoms suteikia?
jis tos bespalvis bet su smulkučiais įvairiaspalviais žėručiais , aš jį daugiau naudojų ant blizgio be žėručių pvz. clinique
QUOTE(Eveliina @ 2009 06 03, 15:26)
clinique super gerai dengiasi, lupytės drėkina puikiai, jis be jokių žėručių, tiesiog svelniai rausvos drėgnos lupytės būna
artdeco irgi fainai dengiasi, ant papudruotų lupyčių gaunasi nude efektas , skaniai kvepia, gerai drėkina (jį naudojau žiemą vietoj balzamo ). Bet kaškaip dabar jo nenaudoju todėl tenka parduoti
Papildyta:
Mergaitės o gal kuriai jau pabodo tas blizgesiukas Dior Mango Soda spalvytė mielai nupirkčiau
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 03, 13:07)
atgaivinu temą
mano turtai
mano turtai
Patiko pirmas is kaires, ten Guerlain ?
QUOTE(ViShy @ 2009 06 03, 16:14)
Patiko pirmas is kaires, ten Guerlain ?
aga mano mylimukas 846