Aha, Shopaholic, pasirodyk.
O as siandien neatsilaikiau ir nusipirkau dar viena blizgi. Guerlain - beige secret. Jau isbandziau labai grazi spalvyte, laiko ilgai ir toks malonus ant lupu. Patenkinta labai esu.
QUOTE(Darkness @ 2009 04 30, 19:22)
Aha, Shopaholic, pasirodyk.
O as siandien neatsilaikiau ir nusipirkau dar viena blizgi. Guerlain - beige secret. Jau isbandziau labai grazi spalvyte, laiko ilgai ir toks malonus ant lupu. Patenkinta labai esu.
kokia spalvyte?
o tuo Dior coral lame patenkinta? as vis galvoju apie ji
QUOTE(Spicas @ 2009 04 30, 19:30)
Suradau nuotrauka, nors realybeje spalva sakyciau kiek kitaip atrodo.
Taip, tuo Dior as labai patenkinta. Labai grazi spalvyte ir pats blizgis geras, ilgai laiko. Tikrai nesigailiu pirkusi.
QUOTE(Darkness @ 2009 04 30, 19:34)
Suradau nuotrauka, nors realybeje spalva sakyciau kiek kitaip atrodo.
Taip, tuo Dior as labai patenkinta. Labai grazi spalvyte ir pats blizgis geras, ilgai laiko. Tikrai nesigailiu pirkusi.
niu ieskosiu cia kristej to dior, jei ka reikes per braskes, bet kad nemoku as per ten siustis
QUOTE(Darkness @ 2009 04 30, 19:22)
O as siandien neatsilaikiau ir nusipirkau dar viena blizgi.
O as vakar valia ugdziau - kadangi puse uzsakymo atsiunte, o puse (t.y. Guerlain zalias blizgis) buvo uzlaikyta, nes su Guerlain bet kokio gaminio pirkimu duoda dovaneliu ir ju nebuvo prekyboje, tai pasiskambinau issiaiskint del uzsakymo ir galiausiai atsaukiau ta Guerlain. Apsieisiu... O ir neapgalvotas pirkinys buvo...
QUOTE(shopingas @ 2009 05 01, 01:15)
O as vakar valia ugdziau - kadangi puse uzsakymo atsiunte, o puse (t.y. Guerlain zalias blizgis) buvo uzlaikyta, nes su Guerlain bet kokio gaminio pirkimu duoda dovaneliu ir ju nebuvo prekyboje, tai pasiskambinau issiaiskint del uzsakymo ir galiausiai atsaukiau ta Guerlain. Apsieisiu... O ir neapgalvotas pirkinys buvo...
as ta zalia is Kristelos nupirkau labai jai aciu bet kaip man patiko ne tik spalvyte, bet ir pats blizgis. pirma karta Guerlian bandziau
QUOTE(Spicas @ 2009 04 30, 18:21)
pasirodyk
nu va dior kiss kiss mango soda
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 01, 11:26)
as ta zalia is Kristelos nupirkau labai jai aciu bet kaip man patiko ne tik spalvyte, bet ir pats blizgis. pirma karta Guerlian bandziau
as savaji sesei pardaviau, nu jai taip graziai tas blizgis atrode o man vat ne ocen
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 01, 11:26)
as savaji sesei pardaviau, nu jai taip graziai tas blizgis atrode o man vat ne ocen paties blizgio kokybe tai tikrai
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 01, 15:18)
eina sau.. cia tavo lupos? jau galvojau kad pas mane grazios.. nu bet tavo.. ziauriai grazu.. ir spalva ir lupos!
QUOTE(amber123 @ 2009 05 01, 15:25)
eina sau.. cia tavo lupos? jau galvojau kad pas mane grazios.. nu bet tavo.. ziauriai grazu.. ir spalva ir lupos!
Amber123 nu mano mano lupos labai aciu uz komplimentus
Shopaholic, labai grazi spalvyte, tokia svelni atrodo. O ar ilgai laiko?
QUOTE(Darkness @ 2009 05 01, 15:29)
Shopaholic, labai grazi spalvyte, tokia svelni atrodo. O ar ilgai laiko?
Zinok visai gerai laiko, nera labai riebus jis, bet kadangi blizgis be teptuko, tai ju daugiau iskart uzsitepa nei su teptuku, todel ir nenusivalgo gal greit, guerlain tai geriau laiko, nu bet jie ir riebesni
Mergytes, gal kuri netingite idekite kaip lupytes atrodo su guerlain tuo zaliu blizgesiuku?! ieskojau bet neradau anoje temoje...