Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(moirochka @ 2009 05 23, 15:36)
1. Ten kaireje parasyta, kad esu naujoke.

2. Neatrasykit ir tiek, jei jau esate tokia pasikelusi senbuve biggrin.gif

3. as tik norejau su kuo nors bendrauti.

Smagu, kad bent jus i mane atkreipete demesi...
smile.gif

1. Nu ir kas?

2. Prie ko cia pasikelimas?

3. Jei norit bendraut,tai pilna cia temu. Galit pasisakyt, kiek tik norit. O su tokiu bendravimu, kai visose temose rasot ta pacia nesamone, tai ne tik kad niekas su jumis nebendraus, bet dar ir gausit ispejima uz taisykliu pazeidima is moderatoriu (nesamone todel, kad tekstas idealiai vienodas, surasyta tik firmos, o ne konkretus produktai (nes gi kaip zinia tos firmos po n produktu ir n ju atspalviu turi, tai nerealu, kad viska esat isbandzius) ir tai, kad neatskirait, kuri firma yra pigi, kuri brangi).
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 05 23, 20:51)
Tau lupu nesausina? Man nuo Chanel suskyla lupos, teko saviski padovanot unsure.gif

Prieš tai patepu vazelinu,nes pastebėjau,kad kažkiek sausina g.gif Man NUXE blizgis nerealiai drėkina lūpas ir puikiai laikosi,spalva irgi labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 23, 19:00)
Mano naujas mylimukas tai hanel brillant extreme 126 silex  wub.gif
user posted image
Nereali spalva thumbup.gif  Ant saulės  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Puikiai laikosi thumbup.gif

sudominai... idomu butu kaip ant lupyciu atrodo pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esate bande NYX firmos lupu blizgius ir lupdazius? http://nyxcosmetics.com ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 24, 17:59)
Gal kas esate bande NYX firmos lupu blizgius ir lupdazius? http://nyxcosmetics.com  ax.gif  4u.gif

greit isbandysiu smile.gif bet girdejau neblogi atsiliepimai, turint omenyje kaina.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 24, 15:16)
sudominai... idomu butu kaip ant lupyciu atrodo pamatyti bigsmile.gif

aga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien is "Braskiu" gavau Kanebo ilgai laukta blizgesiuka. Darbe budama isbandziau, tai tikrai super. wub.gif Ganetinai riebus, kaip man ir patinka, o spalva tai labai gerai ziurisi ir ilgai issilaiko. thumbup.gif

Stai tokia mano spalvyte:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 23, 23:08)
Prieš tai patepu vazelinu,nes pastebėjau,kad kažkiek sausina g.gif  Man NUXE blizgis nerealiai drėkina lūpas ir puikiai laikosi,spalva irgi labai graži thumbup.gif

Man irgi chanel blizgesiai sausina truputi, bet seip patinka. Turiu 2, bet kai sunaudosiu abejoju ar dar pirksiu. Man suo metu tai Nr1 tai - Guerlain blizgesiai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 25, 19:30)
Man irgi chanel blizgesiai sausina truputi, bet seip patinka. Turiu 2, bet kai sunaudosiu abejoju ar dar pirksiu. Man suo metu tai Nr1 tai - Guerlain blizgesiai.

Man Chanel spalvos labai patinka wub.gif guerlain irgi thumbup.gif
Atsakyti
man chanel ne sausina, bet siek tiek lipnumo turi, bet siaip malonus, naudoju Nr-96
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 05 28, 10:49)
man chanel ne sausina, bet siek tiek lipnumo turi, bet siaip malonus, naudoju Nr-96

As chanel turiu bent triju atspalviu ir visi man labai patinka, patinka pakuotes dydis, man guerlain greiciau baigiasi nors irgi labai patinka wub.gif
Atsakyti
Aha, pastebejau, kad Guerlain greitai baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti