Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 20, 00:57)
Va mano mylimiausias:
Diorshow backstage user posted image
Atspalvis Kelly rose.

kuom fainas? tai pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 05 19, 12:56)

spalva - exciting coral
user posted image

labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 16, 19:00)

Ir dar vienas  :ax:Fusion Beauty Bling LipFusion Gloss, negirdeta kazkokia firma,50$ sakyciau nepigus,cia kuom tas gerumas ju?o gal tik del tu akuciu tokia kaina?
user posted image

as turiu sita, tikrai paputlina lupas thumbup.gif tik spalva per daug sviesiai ruzava pasiemiau, jis matinis be jokiu bliguciu ir pan smile.gif skaniai kvepia, ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti

as turiu sita, tikrai paputlina lupas thumbup.gif tik spalva per daug sviesiai ruzava pasiemiau, jis matinis be jokiu bliguciu ir pan smile.gif skaniai kvepia, ilgai laikosi smile.gif
[/quote]
Aisku,aciu
Atsakyti
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA. NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI
IS PIGESNIU:
LOREAL, ISADORA, KANEBO, SHISEIDO, COLLISTAR, ARTDECO, BOURJOIS, MAKE UP, GOSH, ISLA,
IS BRANGESNIU:
DIOR, CLAIRINS, PUPA, GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT , GIVENCHY, CHANEL, LANCOME, ESTEE LAUDER, CLINIQUE, BIORECHERCHE PARIS,
IR DAUG KITU... Iskaitant tu egipto zemiu firmos produktus.
Klauskit panos
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 11:29)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA. NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI
IS PIGESNIU:
LOREAL, ISADORA, KANEBO, SHISEIDO, COLLISTAR, ARTDECO, BOURJOIS, MAKE UP, GOSH, ISLA,
IS BRANGESNIU:
DIOR, CLAIRINS, PUPA, GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT , GIVENCHY, CHANEL, LANCOME, ESTEE LAUDER, CLINIQUE, BIORECHERCHE PARIS,
Klauskit panos

Ne nu tu pavarai, visose temose vienoda tekstą atkopinai. Nu nebekopink to teksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 05 22, 12:37)
Ne nu tu pavarai, visose temose vienoda tekstą atkopinai. Nu nebekopink to teksto    doh.gif

Nu kažkokia keista ši dalyvė su tuo tekstu visur? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 22, 13:58)
Nu kažkokia keista ši dalyvė su tuo tekstu visur? blush2.gif  doh.gif

Nu tikrai, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 22, 12:58)
Nu kažkokia keista ši dalyvė su tuo tekstu visur? blush2.gif  doh.gif

Manau, kad ji norėtų ne tik patarinėti, bet ir pardavinėti biggrin.gif Todėl visur ir pasiskelbė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 10:29)
IS PIGESNIU:
IS BRANGESNIU:
Klauskit panos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 22, 16:30)

Ten kaireje parasyta, kad esu naujoke.

Neatrasykit ir tiek, jei jau esate tokia pasikelusi senbuve biggrin.gif

as tik norejau su kuo nors bendrauti.

Smagu, kad bent jus i mane atkreipete demesi...
smile.gif
Atsakyti
Mano naujas mylimukas tai hanel brillant extreme 126 silex wub.gif
user posted image
Nereali spalva thumbup.gif Ant saulės wub.gif wub.gif wub.gif Puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 23, 18:00)
Mano naujas mylimukas tai hanel brillant extreme 126 silex  wub.gif
user posted image
Nereali spalva thumbup.gif  Ant saulės  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Puikiai laikosi thumbup.gif

Tau lupu nesausina? Man nuo Chanel suskyla lupos, teko saviski padovanot unsure.gif
Atsakyti