Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(solo @ 2009 05 15, 19:29)
A ko žiopsot?  biggrin.gif
Įdedu neilgam
My Webpage

solo, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 15 gegužės 2009 - 21:52
Vishy o kaip tas gyvenchy lip lip dengias? ar toks jis riebesnis? nes tarkim daugelis lupdaziu jei buna lupos nelb lygios negraziai pasidengia schmoll.gif
o ju yra LT?
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 18:38)
dabar paziopsojau tongue.gif graziai atrodo! atrodo tokia skaidri, keista, kad cia pati ruzaviausia.
Cia visa palete:
nivea

kuri pas tave? Lilly?  ar Berry?

Lilly. aišku, galima jo prisitept tiek, kad bus dar rūžaviau, bet tas ir minusas, kad nėra nei kempinėlės, nei teptuko, kad lygiai pasidengtų. Bet aš patenkinta, sulaukiau komplimentų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 16, 00:42)
Lilly. aišku, galima jo prisitept tiek, kad bus dar rūžaviau, bet tas ir minusas, kad nėra nei kempinėlės, nei teptuko, kad lygiai pasidengtų. Bet aš patenkinta, sulaukiau komplimentų  biggrin.gif

ir vel praziopsojau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O gal kas toki turejo?ka jis cia gero daro?kaip atrodo? ax.gif user posted image

dar toki radau Dior Addict Lip Maximizer,padidina tipo lupas g.gif tai kieno siaurutes bandykit 4u.gif
user posted image

Ir dar vienas :ax:Fusion Beauty Bling LipFusion Gloss, negirdeta kazkokia firma,50$ sakyciau nepigus,cia kuom tas gerumas ju?o gal tik del tu akuciu tokia kaina?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 16 gegužės 2009 - 18:21
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 16, 19:00)
dar toki radau Dior Addict Lip Maximizer,padidina tipo lupas  g.gif tai kieno siaurutes bandykit 4u.gif

Sudas tie lupu putlintojai - nelabai ka ten padidina (nebent spec. putlintojai, o ne putlinantys blizgiai). Sakyciau daugiau zalos nei naudos: jei sausos lupos, tai nuo ju dar labiau issauses, o be to dirgina lupas specialiai, kad jos patintu (kas tikrai nera gerai). Man zymiai geriau lupos atrodo su tinkanciu blizgiu, kuris optiskai padidina be jokiu dilgciojimu.

Va is tu didinanciu turejau BE 'buxom lips' blizgiu - del paputlinimo kazko ypatingo nemaciau, dilgciodavo gana svelniai, bet isdziovino lupas tai labai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 16, 21:32)
Sudas tie lupu putlintojai - nelabai ka ten padidina (nebent spec. putlintojai, o ne putlinantys blizgiai). Sakyciau daugiau zalos nei naudos: jei sausos lupos, tai nuo ju dar labiau issauses, o be to dirgina lupas specialiai, kad jos patintu (kas tikrai nera gerai). Man zymiai geriau lupos atrodo su tinkanciu blizgiu, kuris optiskai padidina be jokiu dilgciojimu.

Va is tu didinanciu turejau BE 'buxom lips' blizgiu - del paputlinimo kazko ypatingo nemaciau, dilgciodavo gana svelniai, bet isdziovino lupas tai labai....  doh.gif

sakai g.gif nu gali buti,reklama tik,o kad naudos butu tai nera schmoll.gif
Atsakyti
http://2.bp.blogspot...r lipglass.jpeg[/img]
sits man gerai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 16, 00:04)
Vishy o kaip tas gyvenchy lip lip dengias? ar toks jis riebesnis? nes tarkim daugelis lupdaziu jei buna lupos nelb lygios negraziai pasidengia schmoll.gif
o ju yra LT?

Dengiasi lengvai, jis nesuteikia intensyvios spalvos, labiau tokia pasteline, svelnia, drekina lupas smile.gif
Atsakyti
solo Paskelbta Vakar, 00:42
  QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 18:38)
dabar paziopsojau  graziai atrodo! atrodo tokia skaidri, keista, kad cia pati ruzaviausia.
Cia visa palete:
nivea

kuri pas tave? Lilly?  ar Berry?

Lilly. aišku, galima jo prisitept tiek, kad bus dar rūžaviau, bet tas ir minusas, kad nėra nei kempinėlės, nei teptuko, kad lygiai pasidengtų. Bet aš patenkinta, sulaukiau komplimentų 

O kaip laikosi ant lūpų?Ar lipnus?Neapsivelia vėliau lūpos?Man pvz nuo loreal taip būdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 17, 14:14)

Ar pats produktas? ax.gif ar ant lupu gerai?duoda koki atspalvi,blizguma?ar pas mus yra tokiu pirkti ar pasibandyti?
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 17, 16:34)
Ar pats produktas? ax.gif ar ant lupu gerai?duoda koki atspalvi,blizguma?ar pas mus yra tokiu pirkti ar pasibandyti?

toj tubelej taip graziai ziuris, nesu nei macius nei bandzius , juk LT ju nera isvis tongue.gif
Atsakyti