Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(doviliuke21 @ 2009 05 14, 13:28)
Gaila nemoku pirkt internetu...  doh.gif

manau cia internetines parduotuves - perkam pacios rasi kas pades nupirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Superinis man naujasis Nivea Volume Shine Wonder Full. Pasiėmiau pačią rūžaviausią spalvą, nu gražiai žiūris, gerai laiko. Tokios "šlapios" lūpos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 14, 16:43)
Superinis man naujasis Nivea Volume Shine Wonder Full. Pasiėmiau pačią rūžaviausią spalvą, nu gražiai žiūris, gerai laiko. Tokios "šlapios" lūpos  bigsmile.gif

as prie jo vis stabteliu,bet neapsisprendziu...smile.gif gal gali pasirodyti kaip ant lupu atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 14, 17:13)
as prie jo vis stabteliu,bet neapsisprendziu...smile.gif gal gali pasirodyti kaip ant lupu atrodo?

prašom
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 gegužės 2009 - 19:17
QUOTE(solo @ 2009 05 14, 16:43)
Superinis man naujasis Nivea Volume Shine Wonder Full. Pasiėmiau pačią rūžaviausią spalvą, nu gražiai žiūris, gerai laiko. Tokios "šlapios" lūpos  bigsmile.gif

man jis irgi super drinks_cheers.gif aš tik kitą spalvytę turiu, bet man jis labai patinka, nors aš nemėgstu lūpų teplioti, o šiuo patitepus tai smagus jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 14, 20:07)

blink.gif geras..grazu wub.gif bet cia pati ruzaviausia spalva? net nepagalvociau.. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o man patinka maybelline
Atsakyti
Gal kas bandeje si Yves Saint Laurent Lip Twins blizgesi ? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 14, 20:07)

et,nespejau pamatyt doh.gif
Atsakyti
as irgi nespejau doh.gif

as vis prie tokios oranzines sustoju. kaip ir nieko atrodo, bet gal kaip tik vasarai is visai skaidriu atspalviu reikes pabandyti. Ten yra toks geltonas. idomu, kaip jis ant lupu atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 16:21)
as irgi nespejau  doh.gif

A ko žiopsot? biggrin.gif
Įdedu neilgam
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 15, 19:29)
A ko žiopsot?  biggrin.gif
Įdedu neilgam
My Webpage

dabar paziopsojau tongue.gif graziai atrodo! atrodo tokia skaidri, keista, kad cia pati ruzaviausia.
Cia visa palete:
nivea

kuri pas tave? Lilly? ar Berry?
Atsakyti