Is tikruju rasydama komentara pamirsau kad ne LT randuosi Nes UK ant kiekvieno kvito parasyta kad galima grazinti,keisti ir t.t.
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 10, 21:33)
Is tikruju rasydama komentara pamirsau kad ne LT randuosi Nes UK ant kiekvieno kvito parasyta kad galima grazinti,keisti ir t.t.
Man taip pat buna - parasau, kad nunesiau atgal i parduotuve ir tik kai kas nors paklausia kaip cia taip naudota daikta grazinau, tai tik tada ir susiprantu, kad LT kitaip viskas yra....
siandien jau issitraukiau Guerlain melynaji blizgesiuka
Vasara ant saulės tikrai gražiai žiūrisi tie melynieji blizgiai
O žiema niuriom dienom tai man asmeniškai lūpos tokios pamelynavusios kaip šmėklos
O žiema niuriom dienom tai man asmeniškai lūpos tokios pamelynavusios kaip šmėklos
QUOTE(Tainka @ 2009 05 11, 14:04)
aga, ir ant idegusios odos
Jau laikas man begt i darba, bet negaliu nepagirt Korres produkcijos - lupu blizgis 2 val. be vargo atlaike, o lupdazis 3-3,5val. (gal dar kiek ilgiau abi priemones, nes tik po tiek pasiziurejau ar dar yra, o po to ilgai neziurejau ir teko valgyt ir pan, tai blizgis po kokiu 4val nebuvo vietoj tikrai).
Papildyta:
Kaip kuris... Va tuo Benefit dziaugiausi, kad man efekta duoda, bet kai reikejo kazkur eit ir juo pasidaziau, tai visai nepatenkinta makiazu buvau, po to kitu blizgiu persidaziau, tai iskart laiminga pasidariau, nes su tuo Benefit, tai lupos kaip lavono, nors tepiau itin mazai Visgi graziau su tamsia odyte, o man baltaodei.... Turbut ir vasara tiek neidegciau, kad jis graziai ziuretusi...
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2009 05 11, 14:04)
Kaip kuris... Va tuo Benefit dziaugiausi, kad man efekta duoda, bet kai reikejo kazkur eit ir juo pasidaziau, tai visai nepatenkinta makiazu buvau, po to kitu blizgiu persidaziau, tai iskart laiminga pasidariau, nes su tuo Benefit, tai lupos kaip lavono, nors tepiau itin mazai Visgi graziau su tamsia odyte, o man baltaodei.... Turbut ir vasara tiek neidegciau, kad jis graziai ziuretusi...
2 val yra mazai
loreal 6h nors lipnesni, bet tokiai laizunei kaip as islaiko 4-6 val
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 11, 16:48)
2 val yra mazai
man jis issilaiko ruozais ir netolygiais blizguciais
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 11, 19:49)
man jis issilaiko ruozais ir netolygiais blizguciais
O man jis labai išsausina lupas.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 11, 16:48)
2 val yra mazai
Priklausomai nuo konsistencijos - Korres nera lipnus, tai ilgai labai nesilaikys. As po 2val tikrinau, o kiek dar laikesi tiksliai nepasakysiu. Bet kadangi daug sneku per diena, tai man beveik visi neissilaiko ilgai.
O sita L'oreal tai pabandziau ir grazinau - nu kvapas ir skonis tai fe.... Iskart valiausi lupas....
Is gerai ir ilgai issilaikanciu man yra Lancome 'juicy tubes', VS tutelese, Bare Escentuals 'buxom lips', Guerlain. Tik vat noriu pradet naturalia kosmetika naudot, tai pasirinkimo ne tiek daug beliko....
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 11, 15:48)
2 val yra mazai
QUOTE(Donatute @ 2009 05 11, 19:30)
O man jis labai išsausina lupas.
pritariu abiem atvejais, ir tikrai jei laikyt ji bent 4aias val - vaizdelis ne koks butu, susigmuluoja, susoka, netolygus, kvapas ir ne koks, ir tiap tarpais tepdavau Juicy tubes, kad ne taip sausetu 0 vistiek s ausino. Stovi du - mest gaila, bet ir nenaudoju
QUOTE(Dasha @ 2009 05 12, 07:01)
pritariu abiem atvejais, ir tikrai jei laikyt ji bent 4aias val - vaizdelis ne koks butu, susigmuluoja, susoka, netolygus, kvapas ir ne koks, ir tiap tarpais tepdavau Juicy tubes, kad ne taip sausetu 0 vistiek s ausino. Stovi du - mest gaila, bet ir nenaudoju
drystu nesutikti turejau BB lupu blizgi - laikesi visa diena, nes laaabai lipnus, net galedavau arbata, kava gerti - nereikedavo po to pakartotinai dazytis jokio susokimo, gumuliavimosi net nesausina lupu, kas man labai aktualu