Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(kyska513 @ 2009 05 09, 10:56)
O cia tu rasai,kad tavo lupos anksciau l.serpetojo,bet susitvarke,gal gali parasyt nuo ko susitvarke?nuo kokiu priemoniu,nes as ir ta problema turiu,tokios jau jos pas mane serpetotos,lupasi....tai jau l.reik ziuret koki blizgi tept,nes kiti tragiskai l.ant lupu atrodo schmoll.gif

Pati kuri laika naudojau Eucerin lupu balzamus, bet nelabai padejo - ta prasme kol pasitepus, tol gerai, o po to vel serpetoja. Apie lupdaziu ar blizgiu naudojima isvis ne nesvajojau. Tada isigijau Blistex lupu vazelina melynam indelyje (kazkas su 'med' pavadinime), tai va po jo viska galiu naudot. Tiesa, dar tuo metu turejau Elizabeth Arden tuteleje labai lipnu blizgi, tai jis irgi gerai lupytes padrekindavo. Kaip jau rase, geras turetu but ir Carmex (pati nebandziau, bet atrodo panasus i Blistex).

Dabar galiu niekuo netept lupu visa diena ir neserpetoja, bet kartais buna neitinka kokia priemone. Ypac jei lupdaziai sausesni, tai kartais nelabai graziai padengia, bet tas buna labai retai.

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 11:16)
Spicai,o sakyk,gal bandei ir kitas spalvytes Shideido?man labaiu tokios i rausvuma tinka ir Sephoroj paziurejau yra labai grazi shiseido Petal pink spalvyte,idomu kaip ji ant lupyciu atrodo ax.gif gal kas leks i Kristiana ir paziuretu? ax.gif nes pas mus kaime Kristianos ner ax.gif mane domina ar jis persvieciamas ar duoda spalvytes ax.gif ir ar netamsi ta spalvyte biggrin.gif ir dar ar yra ar nera blizguciu jame  ax.gif

Esu bandzius ta spalvyte senokai, tai gerai neatkuriu kaip atrodo, bet svelnia spalvyte duoda, nera tamsi ir tirkai be blizguciu. Ryt zady eiti i Sephora, tai galesiu paziuret ir tiksliau parasyt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 09, 05:12)
Labai daznai buna, kad megstama spalva tik tuose brangesniuose atrandi, o jei tu spalvu kelios....  ax.gif Daznai ir laiko geriau jie, padrekina ir graziau dengiasi. Aisku kiekviena atsirenka pagal save. Man buvo toks laikas, kad lupos taip serpetodavo, kad jokiu blizgesiu nepatepsi, po to susitvarke, bet jei koki pigesni panaudoju, tai iskart nusauseja (buna ir nuo brangiu su saldanciu efektu pasauseja). O be to, daznai tie pigus ir neskanus buna - neseniai buvau isigijus Loreal pora blizgiu,tai iskeliavo atgal i parduotuve, nes skonis siaubingai bjaurus buvo....

Dabar noriu truputi geresnes sudeties kosmetikos pirktis, tai galvoju Korres firmos blizgiu paziurinet - labai jie skanus ir spalvytes liuks wub.gif

na tada suprantama, kai lupos serpetoja ( nes ir man paciai taip, bet kazkaip sprendimo neradau) bet man kazkaip gaila pinigeliu blizgiams. jau geriau kokia kokybiskesne, brangesne pudra ar tusa..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 09 gegužės 2009 - 19:28
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 09, 19:30)
na tada suprantama, kai lupos serpetoja ( nes ir man paciai taip, bet kazkaip sprendimo neradau) bet man kazkaip gaila pinigeliu blizgiams. jau geriau kokia kokybiskesne, brangesne pudra ar tusa..

Na, as seseliais dabar gana retai dazausi, tai blizgiu pabreziu makiaza kasdienai. O perka brangesnius blizgius didesniais kiekiais turbut tos, kurios ta sau gali leist... Nors manau, kad geriau vienas geras nei keli tokie poprasciai.... ax.gif Pati kruva blizgiu neseniai ismeciau, ispardaviau ir pan, nes tik vieta uzeme, o daug net nauju buvo... Bet dabar noriu dar kelis isigyt (naturalios sudeties) ir rami busiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 09, 17:54)

Esu bandzius ta spalvyte senokai, tai gerai neatkuriu kaip atrodo, bet svelnia spalvyte duoda, nera tamsi ir tirkai be blizguciu. Ryt zady eiti i Sephora, tai galesiu paziuret ir tiksliau parasyt.

buciau labai dekinga bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 09, 22:12)
Na, as seseliais dabar gana retai dazausi, tai blizgiu pabreziu makiaza kasdienai. O perka brangesnius blizgius didesniais kiekiais turbut tos, kurios ta sau gali leist... Nors manau, kad geriau vienas geras nei keli tokie poprasciai....  ax.gif  Pati kruva blizgiu neseniai ismeciau, ispardaviau ir pan, nes tik vieta uzeme, o daug net nauju buvo... Bet dabar noriu dar kelis isigyt (naturalios sudeties) ir rami busiu.  biggrin.gif

naturalios sudeties? idomu..kokie cia konkreciai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 09, 05:12)
Labai daznai buna, kad megstama spalva tik tuose brangesniuose atrandi, o jei tu spalvu kelios....  ax.gif Daznai ir laiko geriau jie, padrekina ir graziau dengiasi. Aisku kiekviena atsirenka pagal save. Man buvo toks laikas, kad lupos taip serpetodavo, kad jokiu blizgesiu nepatepsi, po to susitvarke, bet jei koki pigesni panaudoju, tai iskart nusauseja (buna ir nuo brangiu su saldanciu efektu pasauseja). O be to, daznai tie pigus ir neskanus buna - neseniai buvau isigijus Loreal pora blizgiu,tai iskeliavo atgal i parduotuve, nes skonis siaubingai bjaurus buvo....

Dabar noriu truputi geresnes sudeties kosmetikos pirktis, tai galvoju Korres firmos blizgiu paziurinet - labai jie skanus ir spalvytes liuks wub.gif

Kaip tai atgal i parduotuve? Panaudotas blizgis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 22:17)
buciau labai dekinga  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Buvau siandien, bet nepaziurejau - vyras uz duru lauke, tai nenorejau piktint jo... As tik greitai ibegau, prigirebiau ko reikia ir isejau. Rytoj eisiu ilgesniam patyrinejimui, nes noriu pora dalyku pasiziuret...

QUOTE(ANOUK @ 2009 05 09, 22:22)
naturalios sudeties? idomu..kokie cia konkreciai ?  bigsmile.gif

Konkreciai Korres firmos - be parabenu, sulfatu, genetiskai modifikuotu organizmu, naftos profuktu. Na gal tai nera idealiausia sudetis, bet mane tenkina. As siaip sudetyje nesigaudau labai - bet pacius blogiausius blogius sugebu atpazint. Ir skonis pasakiskas - svelnus vysninis. Dar prigriebiau pora lupdaziu is mango serijos. Spalvos grazios, kaina tenkina, kiekis taip pat, laikosi normaliai - lupdazi tai pirmakart bandziau pries valgyma, tai neissilaike puikiai, bet rytoj testuosiu ilgeliau visas priemones.

Va tokius pirkau - jau reikalas rimtai prispaude, nes turiu tik pora besibaigianciu blizgiu ir 2 naujai pradetus lupdazius, o dazytis norisi (bet kai pagalvoju kiek praryju to blizgio, tai nekyla ranka prie paprasto):
lupu blizgiai 'Cherry Full Color Gloss'
user posted image
spalvos: 11, 23, 32, 44
user posted imageuser posted image

Dar pasidziaugsiu, kad ta 23 spalvyte labai primena Maybelline 'water shine diamons' rodos 6nr (cia mano mylima spalvyte buvo ir itin man tinkanti), tik JAV nebera pardavime siu blizgiu, tai niekaip neatradau jokio kito su tokia spalvyte. O vat siandein paziurejau, kad Korres labai panasi wub.gif
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 09, 23:50)
Kaip tai atgal i parduotuve? Panaudotas blizgis?  unsure.gif

As gi ne LT esu wink.gif Cia galima grazint ir pradeta.... Ir nei zodzio neklausia - ypac kur ta paprasta kosmetika, o kur visi YSL, Guerlain, Chanel ir pan geriai, tai paklausia kuo neitiko, bet priezasties nebutina net turet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 gegužės 2009 - 04:03
QUOTE(shopingas @ 2009 05 10, 04:59)
Buvau siandien, bet nepaziurejau - vyras uz duru lauke, tai nenorejau piktint jo... As tik greitai ibegau, prigirebiau ko reikia ir isejau. Rytoj eisiu ilgesniam patyrinejimui, nes noriu pora dalyku pasiziuret...
Konkreciai Korres firmos - be parabenu, sulfatu, genetiskai modifikuotu organizmu, naftos profuktu. Na gal tai nera idealiausia sudetis, bet mane tenkina. As siaip sudetyje nesigaudau labai - bet pacius blogiausius blogius sugebu atpazint. Ir skonis pasakiskas - svelnus vysninis. Dar prigriebiau pora lupdaziu is mango serijos. Spalvos grazios, kaina tenkina, kiekis taip pat, laikosi normaliai - lupdazi tai pirmakart bandziau pries valgyma, tai neissilaike puikiai, bet rytoj testuosiu ilgeliau visas priemones.

Va tokius pirkau - jau reikalas rimtai prispaude, nes turiu tik pora besibaigianciu blizgiu ir 2 naujai pradetus lupdazius, o dazytis norisi (bet kai pagalvoju kiek praryju to blizgio, tai nekyla ranka prie paprasto):
lupu blizgiai 'Cherry Full Color Gloss'
user posted image
spalvos: 11, 23, 32, 44

Dar pasidziaugsiu, kad ta 23 spalvyte labai primena Maybelline 'water shine diamons' rodos 6nr (cia mano mylima spalvyte buvo ir itin man tinkanti), tik JAV nebera pardavime siu blizgiu, tai niekaip neatradau jokio kito su tokia spalvyte. O vat siandein paziurejau, kad Korres labai panasi  wub.gif
As gi ne LT esu wink.gif Cia galima grazint ir pradeta.... Ir nei zodzio neklausia - ypac kur ta paprasta kosmetika, o kur visi YSL, Guerlain, Chanel ir pan geriai, tai paklausia kuo neitiko, bet priezasties nebutina net turet.

Va cia tai geras, o pas mus net nepanaudotos grazint begalima doh.gif Pirkau Guerlain pudra, norejau aqua, o padave extreme, neapsiziurejau, nes pirkau daugiau kosmetikos ir ka, viskas arba naudoti arba deti i isparduotuve uz mazesne kaina:oh
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 05 10, 12:32)
Va cia tai geras, o pas mus net nepanaudotos grazint begalima doh.gif Pirkau Guerlain pudra, norejau aqua, o padave extreme, neapsiziurejau, nes pirkau daugiau kosmetikos ir ka, viskas arba naudoti arba deti i isparduotuve uz mazesne kaina:oh

Cia galima ir be ipakavimo atnest - svarbu jie pardavime dar turetu ta preke, kad galetu barkoda nuskanuot. tongue.gif Turbut, jei LT irgi leistu grazint, tai parduotuves bankrutuotu biggrin.gif Gi kam pirkt kazkoki vienam kartui reikalinga produkta, jei gali nusipirkus atgal grazint... ax.gif Bet nepraplestus produktus, tai tikrai galetu ir LT priimt. Kartais tos pardavejos subalamutina ir po to prisiperki netinkanciu produktu....
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 05 10, 10:32)

Cia tai tikrai nesamone schmoll.gif Reikejo parduotuvej gera veja pakelt uz tai kad neprieme juk jeigu preke nepanaudota ir nepraplestas ipakavimas ir dar turi pirkimo ceki ja privalo nu jeigu negrazinti pinigu tai bent jau pakeisti i kita smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 10, 17:23)
Cia tai tikrai nesamone schmoll.gif Reikejo parduotuvej gera veja pakelt uz tai kad neprieme juk jeigu preke nepanaudota ir nepraplestas ipakavimas ir dar turi pirkimo ceki ja privalo nu jeigu negrazinti pinigu tai bent jau pakeisti i kita smile.gif  wub.gif

Lietuvoj nieko neprivalo, net vartotoju istatymas to negina - galima grazint pvz batus brokuotus per 2m, o kosmetikos ir parfumerijos priemones negalima grazint...

Radau ta vieta, kurios ir ieskojau:
"Jeigu Jums netinka nusipirktos ne maisto prekės matmenys, forma, spalva, modelis ar komplektiškumas, Jūs turite teisę pakeisti ją analogiška preke per 14 dienų nuo prekių pardavimo dienos.

Jeigu pardavėjas neturi pakeitimui tinkamos prekės, tai Jūs turite teisę per 14 dienų grąžinti prekę pardavėjui ir atgauti už ją sumokėtus pinigus.

Išimtys. Jūs galite grąžinti ar keisti ne visas prekes. Pavyzdžiui, negrąžinami ir nekeiĿiami parfumerijos ir kosmetikos gaminiai, knygos, apatiniai drabužiai, baldai, patalynės reikmenys, žaislai ir kt.

Jūs galite pasinaudoti teise pakeisti ar grąžinti kokybišką prekę, jeigu prekė:
nebuvo naudojama
nesugadinta
nepraradusi prekinės išvaizdos (daikto ar jo pakuotės išvaizdos pakeitimai, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, nelaikomi esminiais prekės išvaizdos pakeitimais).

Išsaugokite mokėjimo kvitą! Jeigu Jūs nepateikiate kasos aparato kvito arba kito prekės pirkimą-pardavimą iš šio pardavėjo patvirtinančio dokumento, prekė keiĿiama arba vykdomi kiti Jūsų nurodyti reikalavimai tik pardavėjui sutikus."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 gegužės 2009 - 16:56