QUOTE(kyska513 @ 2009 05 09, 10:56)
O cia tu rasai,kad tavo lupos anksciau l.serpetojo,bet susitvarke,gal gali parasyt nuo ko susitvarke?nuo kokiu priemoniu,nes as ir ta problema turiu,tokios jau jos pas mane serpetotos,lupasi....tai jau l.reik ziuret koki blizgi tept,nes kiti tragiskai l.ant lupu atrodo
Pati kuri laika naudojau Eucerin lupu balzamus, bet nelabai padejo - ta prasme kol pasitepus, tol gerai, o po to vel serpetoja. Apie lupdaziu ar blizgiu naudojima isvis ne nesvajojau. Tada isigijau Blistex lupu vazelina melynam indelyje (kazkas su 'med' pavadinime), tai va po jo viska galiu naudot. Tiesa, dar tuo metu turejau Elizabeth Arden tuteleje labai lipnu blizgi, tai jis irgi gerai lupytes padrekindavo. Kaip jau rase, geras turetu but ir Carmex (pati nebandziau, bet atrodo panasus i Blistex).
Dabar galiu niekuo netept lupu visa diena ir neserpetoja, bet kartais buna neitinka kokia priemone. Ypac jei lupdaziai sausesni, tai kartais nelabai graziai padengia, bet tas buna labai retai.
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 11:16)
Spicai,o sakyk,gal bandei ir kitas spalvytes Shideido?man labaiu tokios i rausvuma tinka ir Sephoroj paziurejau yra labai grazi shiseido Petal pink spalvyte,idomu kaip ji ant lupyciu atrodo gal kas leks i Kristiana ir paziuretu? nes pas mus kaime Kristianos ner mane domina ar jis persvieciamas ar duoda spalvytes ir ar netamsi ta spalvyte ir dar ar yra ar nera blizguciu jame
Esu bandzius ta spalvyte senokai, tai gerai neatkuriu kaip atrodo, bet svelnia spalvyte duoda, nera tamsi ir tirkai be blizguciu. Ryt zady eiti i Sephora, tai galesiu paziuret ir tiksliau parasyt.