Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 08, 11:04)
doh.gif  o jus juos visus ir naudojat? jie gi pasensta?  unsure.gif Ir vienodu spalvu daug (arba bent jau labai labai panasiu)...

Nu ir kolekcija! bigsmile.gif kaip nesusensta? as turiu gal 5 blizgesius, o maniau kad daug lotuliukas.gif megstamiausias L'Oreal Glam Shine No. 6 (toks rudokas)
Atsakyti
QUOTE(Avalanche @ 2009 05 08, 22:04)
Nu ir kolekcija! bigsmile.gif kaip nesusensta? as turiu gal 5 blizgesius, o maniau kad daug lotuliukas.gif megstamiausias L'Oreal Glam Shine No. 6 (toks rudokas)

nu kazkaip ir man kyla klausimas, kam tiek daug...juk vistiek juos supirko ne per2 dienas...tai arba tie senesni nepatiko, kad nauja teko pirkt, arba liga (kaip man sampunams biggrin.gif ). nu bet ne musu reikalas 4u.gif
Atsakyti
man tai kitas kilo klausimas. Tokias kolekcijas tu blizgiuku kai kurios surinkusios. Chanel, Dior, YSL, lancome..bet juk jie nepigus!! uz tokius daikciukus tiek moketi? hmmm doh.gif kuo jie geresni , nei kokie Maybelline ar Loreal? na nebent jus perkat juos kur nors pigiau..
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 08, 23:02)
man tai kitas kilo klausimas. Tokias kolekcijas tu blizgiuku kai kurios surinkusios. Chanel, Dior, YSL, lancome..bet juk jie nepigus!! uz tokius daikciukus tiek moketi? hmmm  doh.gif  kuo jie geresni , nei kokie Maybelline ar  Loreal? na nebent jus perkat juos kur nors pigiau..

Labai daznai buna, kad megstama spalva tik tuose brangesniuose atrandi, o jei tu spalvu kelios.... ax.gif Daznai ir laiko geriau jie, padrekina ir graziau dengiasi. Aisku kiekviena atsirenka pagal save. Man buvo toks laikas, kad lupos taip serpetodavo, kad jokiu blizgesiu nepatepsi, po to susitvarke, bet jei koki pigesni panaudoju, tai iskart nusauseja (buna ir nuo brangiu su saldanciu efektu pasauseja). O be to, daznai tie pigus ir neskanus buna - neseniai buvau isigijus Loreal pora blizgiu,tai iskeliavo atgal i parduotuve, nes skonis siaubingai bjaurus buvo....

Dabar noriu truputi geresnes sudeties kosmetikos pirktis, tai galvoju Korres firmos blizgiu paziurinet - labai jie skanus ir spalvytes liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 09, 05:12)
Labai daznai buna, kad megstama spalva tik tuose brangesniuose atrandi, o jei tu spalvu kelios....  ax.gif Daznai ir laiko geriau jie, padrekina ir graziau dengiasi. Aisku kiekviena atsirenka pagal save. Man buvo toks laikas, kad lupos taip serpetodavo, kad jokiu blizgesiu nepatepsi, po to susitvarke, bet jei koki pigesni panaudoju, tai iskart nusauseja (buna ir nuo brangiu su saldanciu efektu pasauseja). O be to, daznai tie pigus ir neskanus buna - neseniai buvau isigijus Loreal pora blizgiu,tai iskeliavo atgal i parduotuve, nes skonis siaubingai bjaurus buvo....

Dabar noriu truputi geresnes sudeties kosmetikos pirktis, tai galvoju Korres firmos blizgiu paziurinet - labai jie skanus ir spalvytes liuks wub.gif

O cia tu rasai,kad tavo lupos anksciau l.serpetojo,bet susitvarke,gal gali parasyt nuo ko susitvarke?nuo kokiu priemoniu,nes as ir ta problema turiu,tokios jau jos pas mane serpetotos,lupasi....tai jau l.reik ziuret koki blizgi tept,nes kiti tragiskai l.ant lupu atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 09, 10:56)
O cia tu rasai,kad tavo lupos anksciau l.serpetojo,bet susitvarke,gal gali parasyt nuo ko susitvarke?nuo kokiu priemoniu,nes as ir ta problema turiu,tokios jau jos pas mane serpetotos,lupasi....tai jau l.reik ziuret koki blizgi tept,nes kiti tragiskai l.ant lupu atrodo schmoll.gif

pati geriausia priemone man yra Carmex thumbup.gif 10 balu jam.

beja, vakar nulekiau pirkti to blizgio shiseido, ale su tuo kuponu laimos ir ka jus manot, jokios nuolaidos viskam doh.gif nuolaida tik kazkokiems lupdaziams, kuriu turbut nieks neperka schmoll.gif
ai bet vistiek nusipirkau ta peach melba biggrin.gif
Papildyta:
kyska513, as cia biski ne i tema, o tu esi sviesiais plaukuciais? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 09 gegužės 2009 - 09:59
Spicai,o sakyk,gal bandei ir kitas spalvytes Shideido?man labaiu tokios i rausvuma tinka ir Sephoroj paziurejau yra labai grazi shiseido Petal pink spalvyte,idomu kaip ji ant lupyciu atrodo ax.gif gal kas leks i Kristiana ir paziuretu? ax.gif nes pas mus kaime Kristianos ner ax.gif mane domina ar jis persvieciamas ar duoda spalvytes ax.gif ir ar netamsi ta spalvyte biggrin.gif ir dar ar yra ar nera blizguciu jame ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 09 gegužės 2009 - 10:17
QUOTE(Spicas @ 2009 05 09, 11:09)
pati geriausia priemone man yra Carmex thumbup.gif 10 balu jam.

beja, vakar nulekiau pirkti to blizgio shiseido, ale su tuo kuponu laimos ir ka  jus manot, jokios nuolaidos  viskam doh.gif  nuolaida tik kazkokiems lupdaziams, kuriu turbut nieks neperka schmoll.gif
ai bet vistiek nusipirkau ta peach melba biggrin.gif
Papildyta:
kyska513, as cia biski ne i tema, o tu esi sviesiais plaukuciais? biggrin.gif

Tai ot sudziai,negi gerus produktus is shiseido pardavines schmoll.gif tik apgaut zmones.
Jo,as ir ta carmex turiu,pirkau cia is SM tai dar neilgai naudoju,bet galiu pasakyt man jis gal ir nieko g.gif bet tai jau tepti turiu tikrai i diena kokius 7kartus,nes be vazelino toki lupu tempima jauciu blush2.gif
Spicai kas cia do klausimas? biggrin.gif patinka sviesiaplaukes,gal kabint mane nori? lotuliukas.gif Jo as sviesi tongue.gif ir?
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 09, 11:20)
Tai ot sudziai,negi gerus produktus is shiseido pardavines schmoll.gif tik apgaut zmones.
Jo,as ir ta carmex turiu,pirkau cia is SM tai dar neilgai naudoju,bet galiu pasakyt man jis gal ir nieko g.gif bet tai jau tepti turiu tikrai i diena kokius 7kartus,nes be vazelino toki lupu tempima jauciu blush2.gif
Spicai kas cia do klausimas? biggrin.gif patinka sviesiaplaukes,gal kabint mane nori? lotuliukas.gif Jo as sviesi tongue.gif ir?

ai, siaip maciau kristej tada panele prie ysl stendo ir pamaniau kazkodel kad ten tu gali but rolleyes.gif
su ugg`sais gal buvai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 09, 11:45)
ai, siaip maciau kristej tada panele prie ysl stendo ir pamaniau kazkodel kad ten tu gali but rolleyes.gif
su ugg`sais gal buvai? biggrin.gif

Aaaaaaaa lotuliukas.gif UGG turiu,bet,kad jau karsta juos nesiot,dezej guli blush2.gif tai turbut kita kokia buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 09, 11:59)
Aaaaaaaa lotuliukas.gif UGG turiu,bet,kad jau karsta juos nesiot,dezej guli blush2.gif tai turbut kita kokia buvo mirksiukas.gif

na jinai buvo su sviesiais megztais ugg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 09, 12:14)
na jinai  buvo su sviesiais megztais ugg biggrin.gif

lotuliukas.gif nu tuose megztuose ir kojos sunta lotuliukas.gif nes viduj ir kailis
Bet ka mes cia doh.gif ot kalbam,tipo tema apie blizgesius blush2.gif
Gal kada dar susitiksim prie kokio stendo,kai bus kokiu nauju blizgiu paleista mirksiukas.gif
Atsakyti