Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Laimuze tai gal neva is naujesniu kokiu? blyn net supavydejau biggrin.gif blush2.gif ax.gif ale man tai toli grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 10 15, 16:24)
Laimuze tai gal neva is naujesniu kokiu? blyn net supavydejau biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif ale man tai toli grazu biggrin.gif

Freke, mano mašiniukas iš praeito amžiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif jai jau virš 20 metelių, NEVA 5.
Papraščiausiai reikia tokio kiauraraščio, kad būtų vien geros akys - ir kabinėji su dekeriu tas akeles kas antroj eilėj ax.gif
Atsakyti
Isorinis ratukas isuka . atsuku kiekviena karta randu ten plaukeliu. ir visada kai stumu is kaires i desine taip atsitinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 10 15, 17:33)
Isorinis ratukas isuka . atsuku kiekviena karta randu ten plaukeliu. ir visada kai stumu is kaires i desine taip atsitinka verysad.gif

Neturėtų taip būti. Gal blogai siūlą pravedi?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 15, 18:01)
Neturėtų taip būti. Gal blogai siūlą pravedi?

nu pagalinstrukcija. rytoj kai isisuks bandysiu pafotkint ir ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 15, 15:46)
Freke, mano mašiniukas iš praeito amžiaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jai jau virš 20 metelių, NEVA 5.
Papraščiausiai reikia tokio kiauraraščio, kad būtų vien geros akys - ir kabinėji su dekeriu tas akeles kas antroj eilėj  ax.gif

aaa tai as su savo nevaI (1972 metu greit antikvaras bus biggrin.gif)vadinas galiu ir toliau sau pavydet biggrin.gif

siaip turiu nuskanuota NevaI instrukcija. bet rusiskai... pdf faile ale ikelt tai nemoku ir nezinau kur... jei kam reik brukstelkit sugalvosim ka nors...
Atsakyti
Nereik pavydėt, nes jos skiriasi tik tuo, kad mano su siūlvedžiu, o tu siūlą rankute dedi ant adatų, o darbo principas toks pats - turėjau ir tokią, tai žinau drinks_cheers.gif . Tik reikia pamėgint ir kantrybe apsišarvuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti tokį dalyką:vienos mašinos turi karietą su siūlavedžiu, kitos paprastą ir siūlą reikia ranka dėlioti. Tai mano neva5 verysad.gif ir yra be siūlavedžio. Gal žinote, ar tiktų kitos mašinos karieta su siūlavedžiu ir ar iš viso įmanoma kur nors rasti detalių parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 16, 13:16)
Norėčiau sužinoti tokį dalyką:vienos mašinos turi karietą su siūlavedžiu, kitos paprastą ir siūlą reikia ranka dėlioti. Tai mano neva5 verysad.gif  ir yra be siūlavedžio. Gal žinote, ar tiktų kitos mašinos karieta su siūlavedžiu ir ar iš viso įmanoma kur nors rasti detalių parduotuvę?

Tada pas tave ne neva5 schmoll.gif
Atsakyti
Iš Nevų kiek žinau 1 ir 2 yra be siūlvedžio ir kitos karietos neuždėsi ir nereikia, nes juk nėra jau taip sunku tą siūliuką ir uždėt, ir svorių joms nereikia berods (senai turėjau, gal ne viską pamenu ). O mezgant kelių spalvų tai dar patogiau su jom, nes nereikia siūlo karietoj kaitaliot.
O su detalėm tai jau sunku šiais laikais, nebent kas seną mašiną atiduotų išardymui sad.gif
Atsakyti
blink.gif Nieko sau, man sakė neva5, aš tuo ir patikėjau doh.gif Apžiūrėjau dabar po jūsų žinučių gautą instrukciją, mašiną, bet niekur nerandu, kad būtų koks numeris užrašytas. Tiesiog "neva" ir tiek. Tai mano mašinytė antikvarinė.
Ačiū merginos, kad atvėrėt akis blush2.gif Ir ačiū dievui, kad dovanota, o tai dėl savo žioplumo ir patiklumo būčiau nagus graužusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 16, 12:11)
Nereik pavydėt, nes jos skiriasi tik tuo, kad mano su siūlvedžiu, o tu siūlą rankute dedi ant adatų, o darbo principas toks pats - turėjau ir tokią, tai žinau  drinks_cheers.gif . Tik reikia pamėgint ir kantrybe apsišarvuot  mirksiukas.gif

tai jau jo nebepavydziu nes gavau stora sasiuvini is kursu: "mezginas masina Neva" kokui lobiu ten yra bigsmile.gif sianakt nemiegojau nes jau maciau kaip mezgu... doh.gif lotuliukas.gif tik man karieta reik tvarkyt... sepeteliams kerdikt.... numezga dvi eiles ir tada turiu adatas stumdyt kad sutvarkyt... radau ir adresa kur tvarko mezgimo masinas (kursu sasiuvinyje uzrasytas) Raudonosios Armijos prospektas 135 hihihi.gif tai cia turbut ta vieta kur Kaune hipermaxima dabar stovi lotuliukas.gif

reik issiardyt tik viena mezgini ir tada pradesiu eksperimentuoti.... ax.gif

o kol kas esu tik viena sali numezgusi. tai pas man nera jokiu svoriu nieko, kai pasizejau kaip tie svoriai atrodo tai net nepanasu kad jie butu buve... nes instrukcijoje nieko neraso apie tai net... bet akys buna kad pabega unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 17 spalio 2009 - 16:24