Laimuze tai gal neva is naujesniu kokiu? blyn net supavydejau ale man tai toli grazu
QUOTE(Frekė @ 2009 10 15, 16:24)
Laimuze tai gal neva is naujesniu kokiu? blyn net supavydejau ale man tai toli grazu
Freke, mano mašiniukas iš praeito amžiaus jai jau virš 20 metelių, NEVA 5.
Papraščiausiai reikia tokio kiauraraščio, kad būtų vien geros akys - ir kabinėji su dekeriu tas akeles kas antroj eilėj
Isorinis ratukas isuka . atsuku kiekviena karta randu ten plaukeliu. ir visada kai stumu is kaires i desine taip atsitinka
QUOTE(karosimi @ 2009 10 15, 17:33)
Isorinis ratukas isuka . atsuku kiekviena karta randu ten plaukeliu. ir visada kai stumu is kaires i desine taip atsitinka
Neturėtų taip būti. Gal blogai siūlą pravedi?
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 15, 18:01)
Neturėtų taip būti. Gal blogai siūlą pravedi?
nu pagalinstrukcija. rytoj kai isisuks bandysiu pafotkint ir ikelsiu
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 15, 15:46)
Freke, mano mašiniukas iš praeito amžiaus jai jau virš 20 metelių, NEVA 5.
Papraščiausiai reikia tokio kiauraraščio, kad būtų vien geros akys - ir kabinėji su dekeriu tas akeles kas antroj eilėj
aaa tai as su savo nevaI (1972 metu greit antikvaras bus )vadinas galiu ir toliau sau pavydet
siaip turiu nuskanuota NevaI instrukcija. bet rusiskai... pdf faile ale ikelt tai nemoku ir nezinau kur... jei kam reik brukstelkit sugalvosim ka nors...
Nereik pavydėt, nes jos skiriasi tik tuo, kad mano su siūlvedžiu, o tu siūlą rankute dedi ant adatų, o darbo principas toks pats - turėjau ir tokią, tai žinau . Tik reikia pamėgint ir kantrybe apsišarvuot
Norėčiau sužinoti tokį dalyką:vienos mašinos turi karietą su siūlavedžiu, kitos paprastą ir siūlą reikia ranka dėlioti. Tai mano neva5 ir yra be siūlavedžio. Gal žinote, ar tiktų kitos mašinos karieta su siūlavedžiu ir ar iš viso įmanoma kur nors rasti detalių parduotuvę?
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 16, 13:16)
Norėčiau sužinoti tokį dalyką:vienos mašinos turi karietą su siūlavedžiu, kitos paprastą ir siūlą reikia ranka dėlioti. Tai mano neva5 ir yra be siūlavedžio. Gal žinote, ar tiktų kitos mašinos karieta su siūlavedžiu ir ar iš viso įmanoma kur nors rasti detalių parduotuvę?
Tada pas tave ne neva5
Iš Nevų kiek žinau 1 ir 2 yra be siūlvedžio ir kitos karietos neuždėsi ir nereikia, nes juk nėra jau taip sunku tą siūliuką ir uždėt, ir svorių joms nereikia berods (senai turėjau, gal ne viską pamenu ). O mezgant kelių spalvų tai dar patogiau su jom, nes nereikia siūlo karietoj kaitaliot.
O su detalėm tai jau sunku šiais laikais, nebent kas seną mašiną atiduotų išardymui
O su detalėm tai jau sunku šiais laikais, nebent kas seną mašiną atiduotų išardymui
Nieko sau, man sakė neva5, aš tuo ir patikėjau Apžiūrėjau dabar po jūsų žinučių gautą instrukciją, mašiną, bet niekur nerandu, kad būtų koks numeris užrašytas. Tiesiog "neva" ir tiek. Tai mano mašinytė antikvarinė.
Ačiū merginos, kad atvėrėt akis Ir ačiū dievui, kad dovanota, o tai dėl savo žioplumo ir patiklumo būčiau nagus graužusi
Ačiū merginos, kad atvėrėt akis Ir ačiū dievui, kad dovanota, o tai dėl savo žioplumo ir patiklumo būčiau nagus graužusi
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 16, 12:11)
Nereik pavydėt, nes jos skiriasi tik tuo, kad mano su siūlvedžiu, o tu siūlą rankute dedi ant adatų, o darbo principas toks pats - turėjau ir tokią, tai žinau . Tik reikia pamėgint ir kantrybe apsišarvuot
tai jau jo nebepavydziu nes gavau stora sasiuvini is kursu: "mezginas masina Neva" kokui lobiu ten yra sianakt nemiegojau nes jau maciau kaip mezgu... tik man karieta reik tvarkyt... sepeteliams kerdikt.... numezga dvi eiles ir tada turiu adatas stumdyt kad sutvarkyt... radau ir adresa kur tvarko mezgimo masinas (kursu sasiuvinyje uzrasytas) Raudonosios Armijos prospektas 135 tai cia turbut ta vieta kur Kaune hipermaxima dabar stovi
reik issiardyt tik viena mezgini ir tada pradesiu eksperimentuoti....
o kol kas esu tik viena sali numezgusi. tai pas man nera jokiu svoriu nieko, kai pasizejau kaip tie svoriai atrodo tai net nepanasu kad jie butu buve... nes instrukcijoje nieko neraso apie tai net... bet akys buna kad pabega