Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 14, 18:01)
....Čia mano trečias mezginys mašina....

Žvėrūne, nu jau tikrai nesinoris tikėt, kad tai tik trečias darbelis blink.gif blink.gif blink.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 18:10)
Na štai ir mano bolero  ax.gif

Lauruže, koks fainas bolerukas wub.gif wub.gif kur aš buvau kai dievulis fantaziją dalino verysad.gif
O aš neparodysiu megztuko ant manekenės, nebent tik gulimą vaizdą g.gif bet gal vėliau, nenoriu tokių gražių vaizdų gadint blush2.gif
Atsakyti
Lauruze, koks groooozis wub.gif

Zverune, ir man pasirode, kad kaip trecias darbas thumbup.gif
Atsakyti
Aš parodysiu tik mezginio fragmentą - raštą iš arčiau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 19:40)
Aš parodysiu tik mezginio fragmentą - raštą iš arčiau  blush2.gif

Laimuže, o su kokia mašina mezgei? blink.gif Jei su Neva, taigi čia kruvinas darbas buvo visas akutes sukiloti doh.gif

Labai gražus raštas. wub.gif

O mano fantazija - tai osinkos forumas. Įlindau ten į bolero temelę, tai užteko perskaityt pirmus 30 lapų iš ... gal 200. Nu ir prisirinkau idėjų blush2.gif
Atsakyti
Dabar pamąsčiau, kad ir šią suknutę galiu čia parodyt, nors viršus megztas rankomis, bet raštelis toks pats kaip ir to alyvinio megztuko, tai reiškia gali būt ir pilnas mašininis mezgimas blush2.gif

user posted imageuser posted image

Taip, Lauruže, savo nevuke numezgiau - kitos juk aš neturiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 14 spalio 2009 - 19:51
Lauruže, Laimuže, Mur mur, nuoširdžiai ačiū jums user posted image
O jau Laimužės mezginys nerealus, niekada nebūčiau įtarusi, kad su neva tokį raštą galima išmegzti. O čia pasirodo ne tik raštą bet ir didžiausią mezginio gabalą numezgusi. Neee, nerealu blink.gif blink.gif 4u.gif Kiek čia kantrybės ir darbo... Tikra stropuolė bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 20:50)
Taip, Lauruže, savo nevuke numezgiau - kitos juk aš neturiu sad.gif

Laimuže user posted image
user posted image
Atsakyti
Žvėrūne, Lauruže - user posted image
perkeliu ir judviejų grožius mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nu ir gražumas Jūsų visų darbelių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Šaunuolės!Šioj temoj tikrai trūko gyvumo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 15 spalio 2009 - 10:08
Sveikutes nu saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . bigsmile.gif kaip grazu bigsmile.gif . As turiu klausymuka . kai mezgu machera tai man i ratuka plaukeliai ilenda ir istempe praleista akupe,kuri nedirbanti yra. o jum taip pat taip,bet tada puko didesnio ir nepamegsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 10 15, 13:43)
Sveikutes nu saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gifbigsmile.gif kaip grazu bigsmile.gif . As turiu klausymuka . kai mezgu machera tai man i ratuka plaukeliai ilenda ir istempe praleista akupe,kuri nedirbanti yra. o jum taip pat taip,bet tada puko didesnio ir nepamegsi g.gif

Niekur jokie pūkai nelindo, akutės nesitampė. Ar esi tikra, kad dėl pūkų akutė užsikabino kur nereikia? g.gif
Atsakyti
Karosimi, apžiūrėk ratukus, gal koks kraštas yra aštrus ir todėl kimba g.gif , nes man tai nekimba irgi jokia mohera schmoll.gif
Dusiukas, ačiū 4u.gif , o pati nieko neparodysi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti