Aš pradedu megzti su pagalbiniu siūlu. Pirmoje eilėje išstumiu kas antrą adatą ir pravažiuoju su karieta. Tada užkabinu svorį - kaip tik kabliukai išdėstyti kad užkabintų kas antrą akį. Tada išstumiu kitas adatas ir jau mezgu visom adatom. Numezgus kokiu 10 eilių imu šilkinį siūlą juo pramezgu vieną eilę, ir tada imu jau gerą siūlą, kuriuo ir megsiu savo mezginį ir mezgu toliau.
Kai numezgus atgarinu, apačioje nuardžius lieka gražios akutės, kurias apmezgu su vąšeliu.
Aš prieš uždėdama akis adatas išsistumiu į priekį ( į save) iki galo ir papraščiausiai apvynioju siūlą aplink adatas, o čia jau parodytas "mandresnis" akių uždėjimo būdas. O tų kablių "dantys" gal išsikraipę ir neužsikabina gerai
Lauruže, ar mezgi dabar ką nors ??? Aš vieną megztuką numezgiau, tai laukiu gal sutiks savininkė papuozuot, nes patiestas netoks vaizdas
Lauruže, ar mezgi dabar ką nors ??? Aš vieną megztuką numezgiau, tai laukiu gal sutiks savininkė papuozuot, nes patiestas netoks vaizdas
Merginos, jau ne kartą skaičiau, kad mezginys numezgus garinamas. Ar galite pasakyti, kaip jūs tai darote. Aš ką nors numezgusi skalbiu, o garinti geriau?
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 13:48)
Aš pradedu megzti su pagalbiniu siūlu. Pirmoje eilėje išstumiu kas antrą adatą ir pravažiuoju su karieta. Tada užkabinu svorį - kaip tik kabliukai išdėstyti kad užkabintų kas antrą akį. Tada išstumiu kitas adatas ir jau mezgu visom adatom. Numezgus kokiu 10 eilių imu šilkinį siūlą juo pramezgu vieną eilę, ir tada imu jau gerą siūlą, kuriuo ir megsiu savo mezginį ir mezgu toliau.
Kai numezgus atgarinu, apačioje nuardžius lieka gražios akutės, kurias apmezgu su vąšeliu.
Super ačiū labai, reiks vakare meistraut
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 13:51)
O aš tai brolio vestuvėms nusimezgiau moherinį bolero. Bet kadangi pati fotkinau, tai jo nesimato nei vienoj fotkėj. Juk visą laiką buvau su juo apsivilkus
Bandysiu gal šyvakar prikviest brolį nufotkint
Papildyta:
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 14, 14:13)
Merginos, jau ne kartą skaičiau, kad mezginys numezgus garinamas. Ar galite pasakyti, kaip jūs tai darote. Aš ką nors numezgusi skalbiu, o garinti geriau?
O kam skalbti? Imu ir lyginu su drėgnu skuduru.
Lauruze, kaip idomu, kaip atrodo tavasis bolero laukiam laukiam
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 14:18)
O aš maniau, kad čia kažkoks ypatingas procesas Kai išskalbiu, man atrodo mezginys pasidaro toks lygesnis, aišku, garinant tas pats efektas . Ačiū
Merginos, neškit greičiau savo mezginius į dienos šviesą. Trūksta šiai temelei vaizdų.
Mašina man dar kol kas iki galo neperprastas žvėris. Čia mano trečias mezginys mašina. Pirmą dovanojau, nes megztukas per siauras išėjo . Dar guli suknelė, kuriai trūksta rankovių. O čia labai norėjau kiauraraštį išbandyti. Tik neplautas dar - negarintas. Atsiprašau už paveikslėlio kokybę.
Mašina man dar kol kas iki galo neperprastas žvėris. Čia mano trečias mezginys mašina. Pirmą dovanojau, nes megztukas per siauras išėjo . Dar guli suknelė, kuriai trūksta rankovių. O čia labai norėjau kiauraraštį išbandyti. Tik neplautas dar - negarintas. Atsiprašau už paveikslėlio kokybę.
Na štai ir mano bolero
Siūlai - juoda mohera.
Siūlai - juoda mohera.
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 18:10)
Ohooo koks grožissss Labai puošnus. Apdaila labai graži.
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 14, 18:19)
Ohooo koks grožissss Labai puošnus. Apdaila labai graži.
Ačiū, Žvėrūne. Tavo mezginukas irgi labai dailus. Net nepatikėčiau kad tik trečias mezginys mašina.