Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Aš pradedu megzti su pagalbiniu siūlu. Pirmoje eilėje išstumiu kas antrą adatą ir pravažiuoju su karieta. Tada užkabinu svorį - kaip tik kabliukai išdėstyti kad užkabintų kas antrą akį. Tada išstumiu kitas adatas ir jau mezgu visom adatom. Numezgus kokiu 10 eilių imu šilkinį siūlą juo pramezgu vieną eilę, ir tada imu jau gerą siūlą, kuriuo ir megsiu savo mezginį ir mezgu toliau.
Kai numezgus atgarinu, apačioje nuardžius lieka gražios akutės, kurias apmezgu su vąšeliu.
Atsakyti
Aš prieš uždėdama akis adatas išsistumiu į priekį ( į save) iki galo ir papraščiausiai apvynioju siūlą aplink adatas, o čia jau parodytas "mandresnis" akių uždėjimo būdas. O tų kablių "dantys" gal išsikraipę ir neužsikabina gerai g.gif

Lauruže, ar mezgi dabar ką nors ??? Aš vieną megztuką numezgiau, tai laukiu gal sutiks savininkė papuozuot, nes patiestas netoks vaizdas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 14 spalio 2009 - 13:06
Merginos, jau ne kartą skaičiau, kad mezginys numezgus garinamas. Ar galite pasakyti, kaip jūs tai darote. Aš ką nors numezgusi skalbiu, o garinti geriau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 13:48)
Aš pradedu megzti su pagalbiniu siūlu. Pirmoje eilėje išstumiu kas antrą adatą ir pravažiuoju su karieta. Tada užkabinu svorį - kaip tik kabliukai išdėstyti kad užkabintų kas antrą akį. Tada išstumiu kitas adatas ir jau mezgu visom adatom. Numezgus kokiu 10 eilių imu šilkinį siūlą juo pramezgu vieną eilę, ir tada imu jau gerą siūlą, kuriuo ir megsiu savo mezginį ir mezgu toliau.
Kai numezgus atgarinu, apačioje nuardžius lieka gražios akutės, kurias apmezgu su vąšeliu.

Super 4u.gif ačiū labai, reiks vakare meistraut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 13:51)
Lauruže, ar mezgi dabar ką nors ??? Aš vieną megztuką numezgiau, tai laukiu gal sutiks savininkė papuozuot, nes patiestas netoks vaizdas sad.gif

O aš tai brolio vestuvėms nusimezgiau moherinį bolero. Bet kadangi pati fotkinau, tai jo nesimato nei vienoj fotkėj. Juk visą laiką buvau su juo apsivilkus ax.gif
Bandysiu gal šyvakar prikviest brolį nufotkint mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 14, 14:13)
Merginos, jau ne kartą skaičiau, kad mezginys numezgus garinamas. Ar galite pasakyti, kaip jūs tai darote. Aš ką nors numezgusi skalbiu, o garinti geriau?  blush2.gif

O kam skalbti? Imu ir lyginu su drėgnu skuduru. 4u.gif
Atsakyti
Lauruze, kaip idomu, kaip atrodo tavasis bolero bigsmile.gif laukiam laukiam
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 14:18)

O kam skalbti? Imu ir lyginu su drėgnu skuduru.  4u.gif

O aš maniau, kad čia kažkoks ypatingas procesas doh.gif Kai išskalbiu, man atrodo mezginys pasidaro toks lygesnis, aišku, garinant tas pats efektas . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

O gal kuri turit parduoti ,mezgimo masina neva 3? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, neškit greičiau savo mezginius į dienos šviesą. Trūksta šiai temelei vaizdų.

Mašina man dar kol kas iki galo neperprastas žvėris. Čia mano trečias mezginys mašina. Pirmą dovanojau, nes megztukas per siauras išėjo . Dar guli suknelė, kuriai trūksta rankovių. O čia labai norėjau kiauraraštį išbandyti. Tik neplautas dar - negarintas. Atsiprašau už paveikslėlio kokybę.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvėrūne: 14 spalio 2009 - 17:03
Na štai ir mano bolero ax.gif

Siūlai - juoda mohera.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 14, 18:10)
Na štai ir mano bolero  ax.gif

Siūlai - juoda mohera.

Ohooo koks grožissss thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai puošnus. Apdaila labai graži.

Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 14, 18:19)
Ohooo koks grožissss  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai puošnus. Apdaila labai graži.

Ačiū, Žvėrūne. Tavo mezginukas irgi labai dailus. thumbup.gif Net nepatikėčiau kad tik trečias mezginys mašina.
Atsakyti