Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Gal kas Jonavoj turit mezgimo masina?
As su "naglu" prasymu, gal isnuomotumet savaitei kokiai??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na per si savaitgali ikirtau kaip megzti lygiom akim. Viskas tvarkoj, bet va, pasirodo ne ta nusipirkau, nes mano mylimiausiu siulu nemezga, t.y. nuo vudutinio iki storo siulo.
Kai rinkausi maniau imsiu standartine 4.6mm, kad galima butu ir plonais ir storais kas antra. bet va tankis siulo ant desimto neleidzia. As kazkaip netiriu ka megzti is plonu. visos idejos is storu.

Gal kas nori pirkti nauja Silver Reed SK-280. Arba gal kam reikia fontiuro SK-280 masinai.
Kaina zymiai masesne, nei LT siulo. (Visa kaina su fontiuru 3700, Lietuvoj parduotuves siulo apie 5250 ar kazkas panasaus. )
Rasykit emaila, atrasysiu.
d.

QUOTE(Lauružė @ 2009 10 02, 20:37)
Kaip faina, kad radai kame probema  thumbup.gif Ir tikrai, siūliukas turi eiti laisvai. Net jeigu susukta tiesiog į apvalų kamuoliuką, tai mezgant jis vartaliojasi ir siūlas trūkčioja. Iškart ant mezginio matosi. Ji gaunasi nelygus.
Papildyta:

Manau, kad visų mašinų mezgimo principas panašus. Kažkada merginos buvo radusios youtube keletą video pamokėlių. Galit ten pabandyt paieškot. Na ir aš užmesiu akį, kai turėsiu laiko. Jei rasiu, įdėsiu nuorodas.

O aš pasiguosiu. Jau antri metai negaliu nieko megzt.  verysad.gif  O problema grynai psichologinė, manau. Paskutinį savo mezginį kankinau taip ilgai, permezginėjau tiek daug kartų, kad galiausiai siūlai (melanžiniai) pasidarė nevienodi, jų sukimas pasikeitė. O be to man jų pritrūko vieno matkelio. doh.gif  Tai taip ir guli nebaigtas mezginys.  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(barsukas222 @ 2009 09 28, 23:41)
Merginos kur gauti mezgimo masina  :geda2:
nes jei nauja pirkti tai tik SILVER RED o kur gauti na nebutinai nauja kad tik tokiu nezmonisku pinigu nekainuotu aaa  :verysad:
aciu

Parduodu savo nauja Silver Reed SK-280 4.5mm. su riberiu. Kolkas dar neissiunciau atgal. Nes ruosiuos keisti i biski didesnio atstumo tarp akiu. Jei idomu, galima susisiekti tel.ar emailu.
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėt kas nors dar kartelį įdėti Neva 5 mezgimo mašinos instrukcija ax.gif parsigabenau iš mamos mašiną bet neįsivaizduoju kaip ją sudėt blush2.gif jei ten netyčia nėra visų reikalingų dalių ar įmanoma jas iš kur nors gauti? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kadangi Jūs žinovės tai norėčiau nuomonės smile.gif ar mokėti 350 lt už nenaudotą Neva5 mezgimo mašiną yra daug ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2009 10 07, 22:07)
Sveikos,
gal galėtumėt kas nors dar kartelį įdėti Neva 5 mezgimo mašinos instrukcija  ax.gif  parsigabenau iš mamos mašiną bet neįsivaizduoju kaip ją sudėt  blush2.gif  jei ten netyčia nėra visų reikalingų dalių ar įmanoma jas iš kur nors gauti?  g.gif

Atsiversk šios temos pirmą puslapį, ten daug įvairios informacijos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mimka @ 2009 10 08, 12:53)
Mergaitės, kadangi Jūs žinovės tai norėčiau nuomonės smile.gif ar mokėti 350 lt už nenaudotą Neva5 mezgimo mašiną yra daug ar ne?

Manau, kad daug. Girdėjau, kad už panaudotas neverta mokėti daugiau kaip 50 lt. Apie naujas neišmanau.
Papildyta:
QUOTE(barsukas222 @ 2009 09 28, 23:41)
Merginos kur gauti mezgimo masina  blush2.gif
nes jei nauja pirkti tai tik SILVER RED o kur gauti na nebutinai nauja kad tik tokiu nezmonisku pinigu nekainuotu aaa  verysad.gif
aciu

Geriausia pasižvalgyti ebay tiklapyje. Ten kainos žymiai mažesnės nei Lietuvos internetinėse parduotuvėse, be to, būna aukcionai.
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2009 10 08, 12:53)

Tiek verta mokėti ir už panaudotą, jei ji geros būklės. O už naują tai tikrai nedaug.
Bent jau tokia mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 10, 10:48)
Tiek verta mokėti ir už panaudotą, jei ji geros būklės. O už naują tai tikrai nedaug.
Bent jau tokia mano nuomonė.  4u.gif

ačiū už nuomonę 4u.gif kol kas bandau tvarkytis su senąja, bet nieko nesuprantu aš toj rusiškoj instrukcijoj verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kartais žinote kas Kaune mezga pagal užsakymus su mezgimo mašina. Noriu suknelės. Gal galite įmesti į až kontaktus. Labai ačiū iš anksto. smile.gif
Atsakyti
Bandysiu čia ieškot pagalbos ax.gif
Turiu Neva5, bandau megzt, pati pradžia.
Kažkodėl mezgant paprastą raštą gaunasi lyg būtų 1 gera kita bloga, bet tos blogos lyg ir nesimato, tik tarpas tarp tu gerųjų yra toks nemažas g.gif kodėl čia taip gaunasi?
Tos adatėlės reguliuojasi su tokiu geležiuku, tas geležiukas atstumia tik kas antrą adatą, gal dėl to čia taip?
Ir kaip padaryti kad kraštai taip nesisuktų? ar įmanoma kaip uždėti pradžią ir pabaigą kokį ripsą ar pvz blogas akis kelias gerųjų pusėje?
Tikiuosi kas nors supras ir padės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2009 10 14, 12:53)
Bandysiu čia ieškot pagalbos  ax.gif
Turiu Neva5, bandau megzt, pati pradžia.
Kažkodėl mezgant paprastą raštą gaunasi lyg būtų 1 gera kita bloga, bet tos blogos lyg ir nesimato, tik tarpas tarp tu gerųjų yra toks nemažas  g.gif  kodėl čia taip gaunasi?
Tos adatėlės reguliuojasi su tokiu geležiuku, tas geležiukas atstumia tik kas antrą adatą, gal dėl to čia taip?
Ir kaip padaryti kad kraštai taip nesisuktų? ar įmanoma kaip uždėti pradžią ir pabaigą kokį ripsą ar pvz blogas akis kelias gerųjų pusėje?
Tikiuosi kas nors supras ir padės  biggrin.gif  4u.gif

Mimka, todėl ir gaunasi didelis tarpas, kad kas antrą adatą mezgi - reikia megzti kiekvieną. Ir tų geležiukų turi būti bent keli komplekte.
Krašto manau nepakeisi - raitosi jis ir man sad.gif . O ripso irgi su šia mašina neišmegsi - tik vienoj pusėj gerom, o kitoj - išvirkščiom. Jei nori ką pakeist, tai jau reikia rankiniu būdu tą akį permegzt. Todėl kraščiukas mezgasi dvigubas arba paskui rankom virbalais ar vąšeliu apdailą padaryk.
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 13:01)
Mimka, todėl ir gaunasi didelis tarpas, kad kas antrą adatą mezgi - reikia megzti kiekvieną. Ir tų geležiukų turi būti bent keli komplekte.
Krašto manau nepakeisi - raitosi jis ir man sad.gif . O ripso irgi su šia mašina neišmegsi - tik vienoj pusėj gerom, o kitoj - išvirkščiom. Jei nori ką pakeist, tai jau reikia rankiniu būdu tą akį permegzt. Todėl kraščiukas mezgasi dvigubas arba paskui rankom virbalais ar vąšeliu apdailą padaryk.

Ačiū 4u.gif
jo yra ne vienas tas geležiukas, yra kur ir lygiai padaro, bet tada kažkaip man tie kabliai kurie laiko apačią neužkabina visų akių doh.gif yra tokie kur susideda iš kelių, o yra vienas smulkesnis pailgas, bet kažkaip gal aš nemoku užkabint blush2.gif o ar galima kažkaip atitraukus tas adatas užmegzt siūlą ant tų adatų va taip:

user posted image
Atsakyti