pakartosiu jau sumažintas
QUOTE(357 @ 2010 01 21, 11:04)
pakartosiu jau sumažintas
Labai labai gražūs darbeliai
Labai grazu! . Kažin sunku ta kombinezoniuką išmodeliuot ? Iš keturių dalių mezgei?
QUOTE(Peliux @ 2010 01 21, 11:14)
Labai grazu! . Kažin sunku ta kombinezoniuką išmodeliuot ? Iš keturių dalių mezgei?
ačiū
šiaip terliojausi labai ilgai, vieną numezgiau permažą
numezgiau 'kojas' abi, tada uždėjusi po pusę tų 'kojų' akių numezgiau nugarą. uždėjau po likusią pusę 'kojų' atskirai nuemzgiau dvi dalis priekio. Atskirai rankoves. Būtų galima nuo klyniuko megzti vieną dalį aplinkui (nuo užtrauktuko iki užtrauktuko, bet paskaičiavau, kad persiaura mašina ), tai teko taip žaistis atskirai. Rankovės - reglanas, nežinau, ar matosi. Atnaros megztos rankom visos
Siūlai - 75 proc. merino, 25 proc. angora, tai išskalbus toks purutis, minkštutis drabužėlis gavosi. Man jis labai labai patinka, o ir mažius mielai dėvi
357, fainuolis koks sūnelis ir kombinzoniukas labai gražiai numegztas
Parodysiu paskutinį darbelį, bliuskutė megzta iš vernito plonos pusvilnės, iš 3 šakų. Vaizdas tik kabantis
Parodysiu paskutinį darbelį, bliuskutė megzta iš vernito plonos pusvilnės, iš 3 šakų. Vaizdas tik kabantis
LaimužeX, ačiū labai
O tavo bliuzelė tai išvis.. kiek laiko jau mezgi?
O 3 šakos reiškia, kad 3 siūlus sudėjus mezgei ar ne? Nes toks plonytis lengvas drabužėlis atrodo Liuks tikrai
O tavo bliuzelė tai išvis.. kiek laiko jau mezgi?
O 3 šakos reiškia, kad 3 siūlus sudėjus mezgei ar ne? Nes toks plonytis lengvas drabužėlis atrodo Liuks tikrai
Sveikute,
Aciu uz pagyras labai pakelet nuotaika tai ligoninej su mazaja gulejau
Per ta laika labai graziu darbeliu padirode
kombinzoniukas labai fainas ( briedziukai )
o mano suknele taip ir guli neuzbaigta, na kita savaite ir as gal jau pasyrodysiu su savo darbeliais
o mano suknele taip ir guli neuzbaigta, na kita savaite ir as gal jau pasyrodysiu su savo darbeliais
QUOTE(mezgejyte @ 2010 01 22, 23:25)
Sveikute,
Oj kaip nesmagu Sveikit
Aš šiandien pradėsiu megzt vyrišką megztinį - iki šiol man jie kaip užkerėti nesigaudavo. Tai prisipirkau gerų siūlų ir bandysiu lemtį apgaudinėti
Kadangi šitoji jau baigiasi, atidariau
Naują temą
Naują temą
Ačiū, Merisier, už naujus namučius
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.