QUOTE(karosimi @ 2009 09 29, 17:53)
sveikutes as radau rusiskam ;lenusya.com; instrukcija neva 5 masinos.
Na ir ten neblogai paaiškinta. Bet kadangi aš praktiškai užaugau su Nevos instrukcija, kurią ir nuskanavau, tai man ji tiesiog aiškesnė.
QUOTE(karosimi @ 2009 09 30, 14:28)
valio valio nu pradzei valiooooooooooooo numezgiau megineli gerom akim . oj kokia as saunuole.[nu kas pakels suniuj uodega jei ne pats] . tik turiu klausyma su neva 5 ar galima ismegsti 2 geros 2 blogos. ir kaip tai atrodytu
Sveikinu Gal galima nuotraukytę eterin?
O dėl gerų blogų akių, tai kaip jau atsakė Žvėrūnė, Neva nemezga. Bet galima pabandyti megzti kas antrą akį. Gausis toks kaip ripsas.
QUOTE(žvėrūne @ 2009 09 30, 14:44)
Pažįstamas jausmas, ir aš neseniai pradėjau su mašina mezgioti. Dabar mezgu suknelę, jau turiu priekį ir nugarą, tai jaučiuosi tikra didvyrė.
Maniškė tik kažko akis numėto. Viską išbandžiau. Teks mezginį užlopyti, nes liko daug skylių, ne visas pamatau surinkti. Gal galite ką nors patarti
Maniškė tik kažko akis numėto. Viską išbandžiau. Teks mezginį užlopyti, nes liko daug skylių, ne visas pamatau surinkti. Gal galite ką nors patarti
Irgi lauksim vaizdų
O dėl numetamų akių, tai ar užkabini visus svorius? Adatos nesulankstytos? O mašina sutepta? Ar geri, neišnešioti šepetėliai?
Būna, kad neatsilenkia adatos liežuvėlis, todėl akies neišmezga. O neatsilenkti gali dėl to, kad sulankstytas, surūdijęs, arba ant karietos esantys šereliai jo nepakelia, nes yra išnešioti.
QUOTE(karosimi @ 2009 09 30, 18:46)
dar klausymas butu o macheriniais siulais ar galima megzti . turbut nelabai
Mano visi šaliai megzti moheriniais siūlais su Neva 5.
QUOTE(žvėrūne @ 2009 09 30, 20:39)
Bandžiau nustatyti, kad akys diesnės išeitų, tai iš vis mėtė akis. Gal čia tik mano mašina taip daro.
Sėčiau, kad vistik svorių nepakankamai.