Nu šaunuolės merginos Mezgejyte, labai jau gražiai kombinzoniukas mažyliui
Freke, iš kokių siūlų tą juostuotą grožį mezgei spalvytės tai gražios ir suknytė labai graži gavos su visais priedais O megztukas su katinėliu tai irgi liuksiškai atrodo , o tu atnarus rankom čia mezgei ? Ir pleduko gera idėja - gal pravers ateičiai Merisier, nu jau kai parodei grožių, tai ir stalčius atsidarė nu pirmus du darbelius tai norėtųs "gyvai" vaizdų pamatyt , o šalis tai nerealus vat ką reiškia gera mašina
Parodysiu ir aš paskutinį moherinuką, savo nevike nubrūžintą
atsakau: as istikima lietuviskai produkcijai Vernito fane.... ten maisyta. yra akrilano yra pusvilnes yra ir 30%vilnos. as mezgu is sukuotines, tai tas blizgesys graziai atrodo. o katinuotas megztukas is nesukuotines megztas. tai vat jis kanda atnarus mezgiau rankomis. pacio megztuko surinkau akis. paleidau siula ir mezgiau zemyn, todel kantelis truputi pasibangaves o rankoviu numezgiau ir prisiuvau.
LaimuzeX tavo megztukas irgi nerealus maniskiai ir su Nevute arba severianka megzti. ta severiute tai neva1 prtotipas 1prie 1 tokia pat as norejau taves del tu susukimu i babinas pasiklausinet. bet geriau per asmenine
Ačiū visoms labai už pagyras Iš tiesų tą šaliką tikrai labai lengva numegzti, čia mašinos privalumai, ne mano. O siūliukai palaidi, tai iš kitos pusės šilkinis pamušalas bus. Galvojau dar ir kitokį variantą - numegzti tokį patį šaliką antrą, tik spalvas atvirkščiai dėti ir tada susiūti
O sarafaniukas super
Laimuže, megztukas
Na pagaliau perskaičiau viską, ką buvau praleidus Mezgejyte, na tu tai tikrai darbštuolė O jau modeliukas koks Mano modeliukas tai neturi nieko nes močia nesugeba numegzt, arba jei numezga, tai dydžio neįtaiko reik susiimt
Merginos, be proto gražūs visų darbeliai . Merginos, sakykit, ar turit kas nors Brother mašinai psalvų keitėją? Jeigu turit, tai kokį: vienai fintūrai ar dviems? Galvoju ar jis reikalingas megzti mezginį kelių spalvų juostomis . O aš su savo mašina dar tik visokius pavyzdėlius mezgalioju ir prie antros fontūros pratinuos .
Merginos, be proto gražūs visų darbeliai .
Merginos, sakykit, ar turit kas nors Brother mašinai psalvų keitėją? Jeigu turit, tai kokį: vienai fintūrai ar dviems?
Galvoju ar jis reikalingas megzti mezginį kelių spalvų juostomis .
O aš su savo mašina dar tik visokius pavyzdėlius mezgalioju ir prie antros fontūros pratinuos .
Sveikos, gavau riberi brother KR 850. tik beda, kad be instrukcijos. gal kas nors turit toki riberi ir galetu instrukcija pasidalint? internete radau, bet ne visa (apie 50 puslapiu). o gal matet kur internete?