nu jau paskutinio darbo grozis ir DARBAS tai
freke, man tavo spalvota suknyte irgi labai patiko
aciu mergaites glosto sirdele jusu pagyros. nors man dar toli iki tokiu sedevru kaip Merisier, mezgejytes ar kitu profiu
nu jūs merginos pavaaaaarooot
Visi darbeliai labai gražūs Šaunuolės!
Visi darbeliai labai gražūs Šaunuolės!
Nu šaunuolės merginos
Mezgejyte, labai jau gražiai kombinzoniukas mažyliui
Freke, iš kokių siūlų tą juostuotą grožį mezgei spalvytės tai gražios ir suknytė labai graži gavos su visais priedais
O megztukas su katinėliu tai irgi liuksiškai atrodo , o tu atnarus rankom čia mezgei ?
Ir pleduko gera idėja - gal pravers ateičiai
Merisier, nu jau kai parodei grožių, tai ir stalčius atsidarė nu pirmus du darbelius tai norėtųs "gyvai" vaizdų pamatyt , o šalis tai nerealus vat ką reiškia gera mašina
Parodysiu ir aš paskutinį moherinuką, savo nevike nubrūžintą
Mezgejyte, labai jau gražiai kombinzoniukas mažyliui
Freke, iš kokių siūlų tą juostuotą grožį mezgei spalvytės tai gražios ir suknytė labai graži gavos su visais priedais
O megztukas su katinėliu tai irgi liuksiškai atrodo , o tu atnarus rankom čia mezgei ?
Ir pleduko gera idėja - gal pravers ateičiai
Merisier, nu jau kai parodei grožių, tai ir stalčius atsidarė nu pirmus du darbelius tai norėtųs "gyvai" vaizdų pamatyt , o šalis tai nerealus vat ką reiškia gera mašina
Parodysiu ir aš paskutinį moherinuką, savo nevike nubrūžintą
atsakau:
as istikima lietuviskai produkcijai Vernito fane.... ten maisyta. yra akrilano yra pusvilnes yra ir 30%vilnos. as mezgu is sukuotines, tai tas blizgesys graziai atrodo. o katinuotas megztukas is nesukuotines megztas. tai vat jis kanda atnarus mezgiau rankomis. pacio megztuko surinkau akis. paleidau siula ir mezgiau zemyn, todel kantelis truputi pasibangaves o rankoviu numezgiau ir prisiuvau.
LaimuzeX tavo megztukas irgi nerealus maniskiai ir su Nevute arba severianka megzti. ta severiute tai neva1 prtotipas 1prie 1 tokia pat as norejau taves del tu susukimu i babinas pasiklausinet. bet geriau per asmenine
as istikima lietuviskai produkcijai Vernito fane.... ten maisyta. yra akrilano yra pusvilnes yra ir 30%vilnos. as mezgu is sukuotines, tai tas blizgesys graziai atrodo. o katinuotas megztukas is nesukuotines megztas. tai vat jis kanda atnarus mezgiau rankomis. pacio megztuko surinkau akis. paleidau siula ir mezgiau zemyn, todel kantelis truputi pasibangaves o rankoviu numezgiau ir prisiuvau.
LaimuzeX tavo megztukas irgi nerealus maniskiai ir su Nevute arba severianka megzti. ta severiute tai neva1 prtotipas 1prie 1 tokia pat as norejau taves del tu susukimu i babinas pasiklausinet. bet geriau per asmenine
Na ir pasipylė grožių kaip iš gausybės rago .
Merisier darbeliai...aš apšalus . O kaip šalio siūliukai kitoje pusėje palaidi ar tavo mašina juos kaip nors gudriai sumezga, kad nesitampytų
Freke, labai dailus katinėlis, super papuošia megztuką!
LaimužėX, puikiai pritaikytas modeliukui megztukas ir spalvytė nereali!
Aš irgi pabaigiau savo mažąjai sarafaniuką, tik buvo labai sunku modeliuką pagaut, kad ramiai papozuotų
Merisier darbeliai...aš apšalus . O kaip šalio siūliukai kitoje pusėje palaidi ar tavo mašina juos kaip nors gudriai sumezga, kad nesitampytų
Aš irgi pabaigiau savo mažąjai sarafaniuką, tik buvo labai sunku modeliuką pagaut, kad ramiai papozuotų
QUOTE(Peliux @ 2010 01 19, 15:39)
Na ir pasipylė grožių kaip iš gausybės rago .
Ačiū visoms labai už pagyras Iš tiesų tą šaliką tikrai labai lengva numegzti, čia mašinos privalumai, ne mano. O siūliukai palaidi, tai iš kitos pusės šilkinis pamušalas bus. Galvojau dar ir kitokį variantą - numegzti tokį patį šaliką antrą, tik spalvas atvirkščiai dėti ir tada susiūti
O sarafaniukas super
Laimuže, megztukas
Na pagaliau perskaičiau viską, ką buvau praleidus Mezgejyte, na tu tai tikrai darbštuolė O jau modeliukas koks Mano modeliukas tai neturi nieko nes močia nesugeba numegzt, arba jei numezga, tai dydžio neįtaiko reik susiimt
Merginos, be proto gražūs visų darbeliai .
Merginos, sakykit, ar turit kas nors Brother mašinai psalvų keitėją? Jeigu turit, tai kokį: vienai fintūrai ar dviems?
Galvoju ar jis reikalingas megzti mezginį kelių spalvų juostomis .
O aš su savo mašina dar tik visokius pavyzdėlius mezgalioju ir prie antros fontūros pratinuos .
Merginos, sakykit, ar turit kas nors Brother mašinai psalvų keitėją? Jeigu turit, tai kokį: vienai fintūrai ar dviems?
O aš su savo mašina dar tik visokius pavyzdėlius mezgalioju ir prie antros fontūros pratinuos .
QUOTE(babouziuke @ 2010 01 19, 22:06)
Merginos, be proto gražūs visų darbeliai .
Aš turiu, bet dar nebandžiau nei karto Gal ir laikas būtų Bet tiesą sakant nežinau, ar jis dvigubas ar nea
Sveikos, gavau riberi brother KR 850. tik beda, kad be instrukcijos. gal kas nors turit toki riberi ir galetu instrukcija pasidalint? internete radau, bet ne visa (apie 50 puslapiu). o gal matet kur internete?