bonapartas: saunuole, sveikinu
je tu apie ta megztuka kur kiaurarasciu tai ten vieni is plonesniu siulu panasus i "prïnces" siulus is prekybos centru.
Gal ne į temą, bet noriu paklausti:
Ar naudojate pasipūkavusiems mezginiams pūkų surinkimo mašinėlę su baterijomis, kuri besisukdma kaip ir nupjauna pūkus ir juos surenka į mažą talpą(tokia panaši gal į barzdaskutę). Ar patenkinti ja? O gal kokį kitą būdą naudojate pašalinti mezginių pūkams? Buvo sako Maximose "storm" pūkų nupeštuvė. Gal kas tokią išbandėt?
Ar naudojate pasipūkavusiems mezginiams pūkų surinkimo mašinėlę su baterijomis, kuri besisukdma kaip ir nupjauna pūkus ir juos surenka į mažą talpą(tokia panaši gal į barzdaskutę). Ar patenkinti ja? O gal kokį kitą būdą naudojate pašalinti mezginių pūkams? Buvo sako Maximose "storm" pūkų nupeštuvė. Gal kas tokią išbandėt?
radau laiko padirbeti
mezgejyte, klausimelis. ar tu neturi paslepusi kokiu 9 kinieciu p lova? kazkaip labai greit sukiesi bet vis stebini naujais darbeliais
as ir dirbu ale fotkiu negaunu tai nerodau....
as ir dirbu ale fotkiu negaunu tai nerodau....
fretke: aciu uz pagyras, labai malonu. jei atvirai tai ziauriai nusivarius, diena darbai labai spaudzia, vakare mano mazoji is darzo pareina, o kaip uzmiega 9val. lekiu i rusi ir mezguuuuuu. nejuciom ateina 1-2val nakties ir einu gult. va taip ir sukuosi. kad ir dabar, ryt tecio gimtadienis reikia salikelio, tai ka, bus sianakt
oho. tikrai greiti tempai...
na o mano darbeliau tai nedaug tik keli
ir pledas: http://mano-kuryba.b.../12/pledas.html kazkodel ten fotkes sukroviau milziniskas tai su lauku pataisysiu... todel dabar keliu tik nuoroda
na o mano darbeliau tai nedaug tik keli
ir pledas: http://mano-kuryba.b.../12/pledas.html kazkodel ten fotkes sukroviau milziniskas tai su lauku pataisysiu... todel dabar keliu tik nuoroda
nu super zebriukus dryziukus
Naujausias darbelis
tik beda bedele vaikas nenesioja nes jam kanda... bandysiu dar visais perwool lenor ir t.t. praskalbt gal suminkstes ir nebus siurkstus....
tik beda bedele vaikas nenesioja nes jam kanda... bandysiu dar visais perwool lenor ir t.t. praskalbt gal suminkstes ir nebus siurkstus....
mmmm, Frekes suknute zavinga, o katinas pats zaviausas is visu katinu
Sveikutės, šimtas metų Nu kokie darbeliai visų
Pagaliau ir aš, seniausiai žadėjus, nufotkinau bent tai, ką namie turiu Manekenas klišas mano, tai keistu kampu visi daikčiukai, nekreipkit dėmesio
Pagaliau ir aš, seniausiai žadėjus, nufotkinau bent tai, ką namie turiu Manekenas klišas mano, tai keistu kampu visi daikčiukai, nekreipkit dėmesio
tas paskutinis griuk negyvas po agrastais ir uzsikask pernyksciais lapais grozis neispasakytas ir sukneles grazios labai. antros kaklas kaip navatnai padarytas
QUOTE(Frekė @ 2010 01 18, 16:38)
tas paskutinis griuk negyvas po agrastais ir uzsikask pernyksciais lapais grozis neispasakytas ir sukneles grazios labai. antros kaklas kaip navatnai padarytas
Ačiū