Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

bonapartas: thumbup.gif saunuole, sveikinu drinks_cheers.gif
je tu apie ta megztuka kur kiaurarasciu tai ten vieni is plonesniu siulu panasus i "prïnces" siulus is prekybos centru.

Atsakyti
Gal ne į temą, bet noriu paklausti:
Ar naudojate pasipūkavusiems mezginiams pūkų surinkimo mašinėlę su baterijomis, kuri besisukdma kaip ir nupjauna pūkus ir juos surenka į mažą talpą(tokia panaši gal į barzdaskutę). Ar patenkinti ja? O gal kokį kitą būdą naudojate pašalinti mezginių pūkams? Buvo sako Maximose "storm" pūkų nupeštuvė. Gal kas tokią išbandėt? bigsmile.gif
Atsakyti
radau laiko padirbeti tongue.gif
user posted image
Atsakyti
mezgejyte, klausimelis. ar tu neturi paslepusi kokiu 9 kinieciu p lova? kazkaip labai greit sukiesi ax.gif bet vis stebini naujais darbeliais thumbup.gif

as ir dirbu ale fotkiu negaunu tai nerodau.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
fretke: aciu uz pagyras, labai malonu. jei atvirai tai ziauriai nusivarius, diena darbai labai spaudzia, vakare mano mazoji is darzo pareina, o kaip uzmiega 9val. lekiu i rusi ir mezguuuuuu. nejuciom ateina 1-2val nakties ir einu gult. va taip ir sukuosi. kad ir dabar, ryt tecio gimtadienis reikia salikelio, tai ka, bus sianakt mirksiukas.gif
Atsakyti
oho. tikrai greiti tempai...

na o mano darbeliau tai nedaug tik keli smile.gif

user posted image

ir pledas: http://mano-kuryba.b.../12/pledas.html kazkodel ten fotkes sukroviau milziniskas doh.gif blush2.gif tai su lauku pataisysiu... todel dabar keliu tik nuoroda ax.gif
Atsakyti
nu super smile.gif zebriukus dryziukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujausias darbelis smile.gif

user posted image

user posted image

tik beda bedele vaikas nenesioja nes jam kanda... bandysiu dar visais perwool lenor ir t.t. praskalbt gal suminkstes ir nebus siurkstus.... g.gif
Atsakyti
mmmm, Frekes suknute zavinga, o katinas pats zaviausas is visu katinu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, šimtas metų blush2.gif Nu kokie darbeliai visų wub.gif
Pagaliau ir aš, seniausiai žadėjus, nufotkinau bent tai, ką namie turiu smile.gif Manekenas klišas mano, tai keistu kampu visi daikčiukai, nekreipkit dėmesio biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tas paskutinis griuk negyvas po agrastais ir uzsikask pernyksciais lapais grozis neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir sukneles grazios labai. antros kaklas kaip navatnai padarytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 01 18, 16:38)
tas paskutinis griuk negyvas po agrastais ir uzsikask pernyksciais lapais grozis neispasakytas wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir sukneles grazios labai. antros kaklas kaip navatnai padarytas bigsmile.gif

lotuliukas.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti