na mano nauji darbeliai
(alt + g)
Mezgejyte, kopijuok ne viršutinį adresą iš adresų juostos, o spausk su dešiniu pelės klavišu tiesiai ant nuotraukos ir susirask " kopijuoti paveikslo adresą". Tada per img mygtuką įkelk tą nuorodą čia Prieš išsiunčiat žinutę visada gali pasižiūrėti, kas gaunasi
Mezgejyte, labai gražūs darbeliai, ypač vaikiška suknutė. Ar tos suknutės viršus numegztas su fangine mašina?
Laimuzex: nesigauna
Peliux: aha mezgiau su dvipuse (nu as taip vadinu)
Peliux: aha mezgiau su dvipuse (nu as taip vadinu)
QUOTE(mezgejyte @ 2010 01 06, 14:46)
nu kad viskas gaunasi - va tavo suknytė tik reik ten ištrint tą http, kai paspaudi img "mygtuką"
Sveikutes as noriu numegsti silta, stora pleduka savo busimam leliukui bet esu visiskai zalia mezgime zodziu noreciau 100x130cm, kaip minejau noreciau silto, storo paprasciausiu rasteliu pleduko mane domina kokius siulus man reiketu pirkti ir kiek tu pakeliu mazdaug bent? LABAI buciau dekinga uz pagalba, nes dabar kol kas neturiu ka veikti, galeciau pradeti megzti
Labutis visoms, kadangi daugelis mezgate iš ''Vernito'' siūlų, norėjau paklaust kokios sudėties siūlai geriausiai nešiojasi? Turiu galvoje tuos, kuriuose yra vilnos. Aš mezgiau šią suknelę iš 30% vilnos ir 70% akrilano, tai po 2 skalbimų jau matosi šonuose pasipūkavimai, jaučiu tuoj susisuks į bumbuliukus.
P.S. ir aš jau išmokau nuotrauką įkelt kaip reikia
P.S. ir aš jau išmokau nuotrauką įkelt kaip reikia
Laimuzex: labai dekui uz pagalba ir uz nuortaukos paviesinima
Mezgejyte, nėr už ką bet mokinkis ir pati įkelt nuotraukytes - tikrai nesunku
Peliux, o suknytės apačia ir rankovės irgi mašina megztos nu liuks suknelė
O siūlai manau geresni, kur vilnos bent 50 procentų
Mazyle , manau geriausia parduotuvėj paklausk vaikiškų siūliukų, vilnos ar bent pusvilnės. O kiekis priklauso nuo siūlų storio, rašto (pynės "suvalgo" daugiau, bet storesnis mezginukas gaunasi )
o dabar šioks toks šio vakaro pažaidimas - mini šalikėlis iš pusvilnės ir moheros, 100x35 cm
Peliux, o suknytės apačia ir rankovės irgi mašina megztos nu liuks suknelė
O siūlai manau geresni, kur vilnos bent 50 procentų
Mazyle , manau geriausia parduotuvėj paklausk vaikiškų siūliukų, vilnos ar bent pusvilnės. O kiekis priklauso nuo siūlų storio, rašto (pynės "suvalgo" daugiau, bet storesnis mezginukas gaunasi )
o dabar šioks toks šio vakaro pažaidimas - mini šalikėlis iš pusvilnės ir moheros, 100x35 cm
o suknytės apačia ir rankovės irgi mašina megztos g.gif nu liuks suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O siūlai manau geresni, kur vilnos bent 50 procentų g.g
O siūlai manau geresni, kur vilnos bent 50 procentų g.g
LaimužeX, taip, apačios ir rankovių raštas megztas su perfokorta, čia toks ale kiauraraštis, ant kas antros adatos mezgamas.
Ačiū už pagyrimą, broko nuotraukoj nelabai matosi , šiaip tai su akių apskaičiavimu sudėtinga buvo, nesigavo taip, kad tik mezginio kraščiukus susiuvi ir modeliukas gatavas, teko kai kur įimti, na bet tai praktikos stoka, tikiuosi ateity bus geriau
O šalikėlis puikus kaip visada! Labai mielas raštelis.
sveikos pagaliau ir man pavyko labai dekui laimuzex
cia tas pats sarafanas tik su modeliuku
cia tas pats sarafanas tik su modeliuku