Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Mergaitės, gal jūs paskaitykit pirmąją šios temos žinutę. Ten yra ir skanuota Nevos naudojimo instrukcija, kitos naudingos nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 09 28, 12:43)
Mergaitės, gal jūs paskaitykit pirmąją šios temos žinutę. Ten yra ir skanuota Nevos naudojimo instrukcija, kitos naudingos nuorodos.

ten rusiskai.nu bandysiu verstis. o su rusiska tokia rankine bukovinka jos pavadinimas gal mokat kas ax.gif
Atsakyti
pirmame puslapyje kur yra apie neva tai man nerodo nieko. aiskinausi kitur tai kaip siulvedi pritvirtinti tai supratau lygtais.siula verem per siulvedi tai ten parodyta kaip. o va kaip toliau siula iverti kazkaip i masina reikia tai neparodyta ir neaprasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 09 28, 20:29)
pirmame puslapyje kur yra apie neva tai man nerodo nieko. aiskinausi kitur tai kaip siulvedi pritvirtinti tai supratau lygtais.siula verem per siulvedi tai ten parodyta kaip. o va kaip toliau siula iverti kazkaip i masina reikia  tai neparodyta ir neaprasyta g.gif

Tikrai, nebeatidaro. g.gif Parašyta, kad failas buvo neaktyvus daugiau kaip 30 d. ir jį ištrynė. Sveria jis nemažai (40 MB). Jei parašytum į a. ž. savo skaipo adresą, persiųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kur gauti mezgimo masina blush2.gif
nes jei nauja pirkti tai tik SILVER RED o kur gauti na nebutinai nauja kad tik tokiu nezmonisku pinigu nekainuotu aaa verysad.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 09 28, 20:37)
Tikrai, nebeatidaro.  g.gif Parašyta, kad failas buvo neaktyvus daugiau kaip 30 d. ir jį ištrynė. Sveria jis nemažai (40 MB). Jei parašytum į a. ž. savo skaipo adresą, persiųsčiau  mirksiukas.gif

sveikutes as radau rusiskam ;lenusya.com; instrukcija neva 5 masinos.
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2009 09 29, 17:51)
sveikutes as radau rusiskam  ;lenusya.com; instrukcija neva 5 masinos.

gal sita ir jus norit atsiust. o gal lietuviska turit instrukcija. nors ir ten pavargstant issinagrinesiu
Atsakyti
valio valio nu pradzei valiooooooooooooo clap.gif clap.gif clap.gif numezgiau megineli gerom akim . oj kokia as saunuole.[nu kas pakels suniuj uodega jei ne pats] blush2.gif . tik turiu klausyma su neva 5 ar galima ismegsti 2 geros 2 blogos. ir kaip tai atrodytu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 09 30, 14:28)
valio valio nu pradzei valiooooooooooooo clap.gif  clap.gif  clap.gif numezgiau megineli gerom akim . oj kokia as saunuole.[nu kas pakels suniuj uodega jei ne pats] blush2.gif . tik turiu klausyma su neva 5 ar galima ismegsti 2 geros 2 blogos. ir kaip tai atrodytu g.gif  g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif Pažįstamas jausmas, ir aš neseniai pradėjau su mašina mezgioti. Dabar mezgu suknelę, jau turiu priekį ir nugarą, tai jaučiuosi tikra didvyrė. tongue.gif Su neva išmegzti gerų-blogų pakaitom negalima, nes ji vienpusė, arba visos geros, arba visos blogos, iš kurios pusės pažiūrėsi biggrin.gif

Maniškė tik kažko akis numėto. Viską išbandžiau. Teks mezginį užlopyti, nes liko daug skylių, ne visas pamatau surinkti. Gal galite ką nors patarti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 09 30, 14:44)
drinks_cheers.gif Pažįstamas jausmas, ir aš neseniai pradėjau su mašina mezgioti. Dabar mezgu suknelę, jau turiu priekį ir nugarą, tai jaučiuosi tikra didvyrė. tongue.gif  Su neva išmegzti gerų-blogų pakaitom negalima, nes ji vienpusė, arba visos geros, arba visos blogos, iš kurios pusės pažiūrėsi  biggrin.gif 

Maniškė tik kažko akis numėto. Viską išbandžiau. Teks mezginį užlopyti, nes liko daug skylių, ne visas pamatau surinkti. Gal galite ką nors patarti  verysad.gif

Aisku aciu uz atsakyma. galvojau paprasta golfiuka dukrai pabandyti numegsti trikotazo rastu. bet tada neiseina verysad.gif
Atsakyti
dar klausymas butu o macheriniais siulais ar galima megzti . turbut nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 09 30, 18:46)
dar klausymas butu o macheriniais siulais ar galima megzti . turbut nelabai g.gif

Aš mezgu mocheriniais , nusistačiusi karietą šeštu numeriu. Jau sakiau, kad pusę suknelės nunarpliojau. Bandžiau nustatyti, kad akys diesnės išeitų, tai iš vis mėtė akis. Gal čia tik mano mašina taip daro. o šiaip megztuką numezgiau ir iš angoros, tokį tiesų, tik jau neturiu ką parodyt, išėjo per siauras , padovanojau. Bet visai gerai mezgėsi.
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 09 30, 20:39)
Aš mezgu mocheriniais , nusistačiusi karietą šeštu numeriu. Jau sakiau, kad pusę suknelės nunarpliojau. Bandžiau nustatyti, kad akys diesnės išeitų, tai iš vis mėtė akis. Gal čia tik mano mašina taip daro. o šiaip megztuką numezgiau ir iš angoros, tokį tiesų, tik jau neturiu ką parodyt, išėjo per siauras , padovanojau. Bet visai gerai mezgėsi.

aciu aciu aciu thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti