Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

laimuže, ne nefanginė, atnaros rankom darytos smile.gif
Ačiū už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
Merginos sakykit, o kaip jūs mezgat tokiuus truputį šiltesnius megztukus labaiu žieminius? Aš čia vis mezginėju su savo Brother 950i visokius siūliukus ir žiūriu, kad ji mezga tik labai plonus siūlus. Truputį storesnio daikto jau niekaip nenumegziu. O vyras prašosi megztinio doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif ,
Gal kuri turit nebereikalingu adatu (gali buti naudotos, sulinke ar be liezuvelio). Nebrangiai nupirkciau.

Taip pat ieskau to daikciuko, kur iskart uzdejus akis uzkabinama, kad mezgini lygiai temptu i apacia. Idomu ar galima butu pritaikyti nuo kitu mezgimo masinu modeliu? turiu Passap duomatic S80, tik kaip suprantu detaliu truksta, kad normaliai eitu kazka pamegzti..

Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 14, 13:51)
Aš prieš uždėdama akis adatas išsistumiu į priekį ( į save) iki galo ir papraščiausiai apvynioju siūlą aplink adatas, o čia jau parodytas "mandresnis" akių uždėjimo būdas. O tų kablių "dantys" gal išsikraipę ir neužsikabina gerai  g.gif

Lauruže, ar mezgi dabar ką nors ??? Aš vieną megztuką numezgiau, tai laukiu gal sutiks savininkė papuozuot, nes patiestas netoks vaizdas sad.gif

norejau pasiteirauti kokia mezgimo masina turite
Atsakyti
Sveikos,

Ir as noriu prisijungti prie mezgeju masina. Kolkas turiu labai sena ir labai paprasta pasinuke, tikuosi pasikeisti i geresne ax.gif .

O kolkas dirbu su senuciuke. Labai smagu, kad tiek daug ir graziu darbeliu esate primezgusios.

Kai ismoksiu ikelsiu savo darbeliu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2009 12 16, 11:30)
norejau pasiteirauti kokia mezgimo masina turite

mezgejyte, pas mane NEVA 5 mirksiukas.gif . Junkis drąsiau ir rodyk savo darbelius drinks_cheers.gif

babouziuke, iš labai storų siūlų neina megzt schmoll.gif nebent gali mėgint kas antrą adatą, o paskui sutampyt, kad gautūs vientisas mezginys.
user posted image
va šitas megztukas taip megztas, apdailą mezgiau rankomis, o visą megztuką ant kas antros adatos ( tik jei stambesnis vyriškis, gali neužtekt pločio), siūlai čia pusvilnė, 100 gramų 200 metrų, bet jie gan minkšti.
Atsakyti
Ačiū LaimužeX, tai vadinasi, kad nieko gero ir vyras liks be megztinio. verysad.gif O tai sakykit, Neva-5 gal mezga tokius vidutinius siūlukus ir truputį storesnius nebu Brother.
Kažkuri mezgėjėlė rašė, kad jai mezginys vis taikosi užsikabinti už kablių tarp adatų, nu tai pas mane lygiai tas pats ir nežianu kaip su tuom kovoti doh.gif .
Atsakyti
357 kokia liemenė fainuoliška thumbup.gif Nu tikrai neatrodo, kad pirmas darbas megztas mašina. Super thumbup.gif

QUOTE(panelytes @ 2009 12 15, 20:12)
Gal kuri turit nebereikalingu adatu  (gali buti naudotos, sulinke ar be liezuvelio).  Nebrangiai nupirkciau.

Panelytės, o kaip planuojat tas sulankstytas adatas panaudot? g.gif

Svarelių? O su tuo berniuku, kur mezgimo mašinom prekiauja, nebandei susisiekt?

QUOTE(babouziuke @ 2009 12 16, 18:03)
Ačiū LaimužeX, tai vadinasi, kad nieko gero ir vyras liks be megztinio.  verysad.gif O tai sakykit, Neva-5 gal mezga tokius vidutinius siūlukus ir truputį storesnius nebu Brother.
Kažkuri mezgėjėlė rašė, kad jai mezginys vis taikosi užsikabinti už kablių tarp adatų, nu tai pas mane lygiai tas pats ir nežianu kaip su tuom kovoti  doh.gif .

Bobužiuke, mes su Freke berods matovomės atstumus tarp adatų. Tai pas ją kažkuris Brotheris, o pas mane Neva-5. 0,5 cm atstumas tarp adatų. Tai aš Vernito pusvilnę mezgu 9 tankumu. O rečiausiai (10 tankumu) esu mezgus tokius medvilninius siūlus, tai sunkiai karieta važiuodavo ir tekdavo vis atidžiai stebėti, kad išmegztų visas akis. Tai dabar viską iš Vernito ir meztu. Man jis patogiausias. Tiesa, dar iš moheros.

Man jis vis užsikabina. Nekenčiu dėl to Brotherio mad.gif Užtat ir stovi pastatytas kampe. O dirbu su Neva. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(laimužėX @ 2009 12 16, 13:48)
iš labai storų siūlų neina megzt  schmoll.gif nebent gali mėgint kas antrą adatą, o paskui sutampyt, kad gautūs vientisas mezginys.
va šitas megztukas taip megztas

blink.gif Oho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 12 16, 18:43)
Bobužiuke, mes su Freke berods matovomės atstumus tarp adatų. Tai pas ją kažkuris Brotheris, o pas mane Neva-5. 0,5 cm atstumas tarp adatų.

pas mane tuo metu buvo NEVA I apie broliuka svajoju tik verysad.gif hihihi.gif

357 labai smagi liemene o briedis is vis ni v konkurse biggrin.gif 1 vieta garantuota 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 16 gruodžio 2009 - 20:08
Ačiū merginos, manau, kad nieko nebus ir reikės pirkti Brother KH-260 verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 12 16, 19:43)
Tai aš Vernito pusvilnę mezgu 9 tankumu. O rečiausiai (10 tankumu) esu mezgus tokius medvilninius siūlus, tai sunkiai karieta važiuodavo ir tekdavo vis atidžiai stebėti, kad išmegztų visas akis. Tai dabar viską iš Vernito ir meztu. Man jis patogiausias. Tiesa, dar iš moheros.

Man jis vis užsikabina. Nekenčiu dėl to Brotherio  mad.gif Užtat ir stovi pastatytas kampe. O dirbu su Neva.  tongue.gif
Papildyta:

blink.gif Oho  thumbup.gif

Nu bet kaip abydna, tiek pinigų įkišai ir š...
O dėl siūlų - aš Vernito vilną 5 tankumu mezgu, normaliai ten viskas mezgasi man...
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2009 12 17, 10:00)
Ačiū merginos, manau, kad nieko nebus ir reikės pirkti Brother KH-260  verysad.gif .

Aš tau galiu išnuomuot jei nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 12 16, 19:43)
357 kokia liemenė fainuoliška  thumbup.gif Nu tikrai neatrodo, kad pirmas darbas megztas mašina. Super  thumbup.gif

QUOTE(Frekė @ 2009 12 16, 21:08)
357 labai smagi liemene o briedis is vis ni v konkurse biggrin.gif 1 vieta garantuota 4u.gif  mirksiukas.gif

ačiū už pagyrimus. Esu mezgusi Neva 5 paauglystėj, bet ten daugiau tokie pasižaidimai buvo. Tai dabar vėl prie to grįžau doh.gif

laimuže, labai dailus megztukas. thumbup.gif O jis su užtrauktuku prieky? bigsmile.gif
Atsakyti