QUOTE(Letune @ 2009 12 08, 20:31)
Sveikos mezgėjėlės,
Ar gautųsi man gerai numegztas Neva-5 šiek tiek platėjantis nuo klubų sijonas.
1. gal kur yra aprašymas kaip megzti tokiu būdu sijoną ar kas patarti galėtų (žinau teoriškai, kad čia dalinis mezgimas) Ar toks sijonas gali būti be siūlės? Jei taip, tai kaip tą padaryti (ar galima uždėti atviromis akimis ir užbaigti atviromis, o po to susiūti akį su akim)? ir ar taip susiuvus bus į manoma juo apsivilkti? kokai apdaila ties juosmeniu ir kokia apačioje, kad nesiriestų/
2. Ar toks sijonas nešiojant ištys truputį ar ne, nes megzti nuo apačios rūbai šiek tiek ištysta nešiojant?
3. Gal turite kokį aprašymą nors panašų, nes nesu tokio mezgusi, o ardyti šios moheros beveik neįmanoma
4. Kokiu tankumu megzti?
Dėkui labai tam, kas mane apšvies. Gal Laimužė galėtų?
Ar gautųsi man gerai numegztas Neva-5 šiek tiek platėjantis nuo klubų sijonas.
1. gal kur yra aprašymas kaip megzti tokiu būdu sijoną ar kas patarti galėtų (žinau teoriškai, kad čia dalinis mezgimas) Ar toks sijonas gali būti be siūlės? Jei taip, tai kaip tą padaryti (ar galima uždėti atviromis akimis ir užbaigti atviromis, o po to susiūti akį su akim)? ir ar taip susiuvus bus į manoma juo apsivilkti? kokai apdaila ties juosmeniu ir kokia apačioje, kad nesiriestų/
2. Ar toks sijonas nešiojant ištys truputį ar ne, nes megzti nuo apačios rūbai šiek tiek ištysta nešiojant?
3. Gal turite kokį aprašymą nors panašų, nes nesu tokio mezgusi, o ardyti šios moheros beveik neįmanoma
4. Kokiu tankumu megzti?
Dėkui labai tam, kas mane apšvies. Gal Laimužė galėtų?
Bandysiu padėti, parodydama sijoną megztą gal prieš 20 metų, bet dar retkarčiais vasarą užsidedamą Atrodo tikrovėj nėra toks kreivas ir nešiot malonus
URL=http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i131/0912/65/d5712d8998fd.jpg.html][/URL]
Uždėta pagalbiniu siūlu ir užbaigta atvirom akim pagalbiniu siūlu, paskui siusiūta akis į akį, todėl nėra jokios siūlės Nerta klyneliais daliniu mezgimu, kiek suskaičiavau tų klynelių apie 10, išstumiant po 10 akių, todėl nėra kliošinis, o tik platėjantis.Akių uždėta apie 170.Kad nesiriestų apačia, numegzta mašina papuošimo juostelė ir prisiūta.Viršuje surinktos akys, nunertas dvigubas plotis , prisiūta iš blogosios pusės ir įverta guma.Čia megzta vienodu tankumu, gal kokiu 6 , bet galima nugaros pusėj megzti vienu numeriu mažesniu tankumu.Dėl tavo siūlų tai nežinau, o manasis sijonas megztas iš lino, tai su metais tik minkštėja
Jei labai platintum, gautus saulės kliošas, kaip va čia
http://public.fotki....eleimasina.html