Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(Frekė @ 2009 12 02, 20:26)
esu girdejus toki posaki: jei darbas trukdo pomegiams reikia mesti.... DARBA  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Grįžau iš Egipto cool.gif Blem, visos savo grožius tik rodo wub.gif Aš numezgiau tris suknutes, ale nufotkint neprisiruošiu doh.gif
QUOTE(rutcka @ 2009 12 01, 19:05)
Tai kad iš šono, kaip ir reikia, užvežu tą karietą, bet ko tais vistiek ima ir sukryžiuoja kai kuriose eilėse adatas  verysad.gif Jau net nežinau, kas ir daryti...

Per daug svorio gal prikabini? Gal susidėvėjęs porolonas? Patikrink šitus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merisier mmmmmm baltai baltai uzpavydejau biggrin.gif tai prasom placiau ispudziais pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 30, 15:19)
Rodau žadėtąją suknelę, tik fotografas iš manęs prastas, o manekenės tokios neturiu, kad apsivilkt galėtų. Bendrą vaizdą manau vistiek susidarysit  g.gif  Tik tiek, kad tik viršus megztas mašina, o sijonas - rankomis. Spalva tai grynai juoda tikrovėj.

user posted image

O kodel apacia rankom mezgei? tokio kiaurarascio masina ismegzti neiseina?
Tikriausiai su masina tai tik labai paprastus kiaurarascius galima ismegzt, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2009 12 03, 11:32)
Laba diena smile.gif Grįžau iš Egipto cool.gif Blem, visos savo grožius tik rodo wub.gif Aš numezgiau tris suknutes, ale nufotkint neprisiruošiu doh.gif

Nagi, nagi pasirodyk labai idomu
As noreciau irgi ziemai nusimegzti suknele (na cia kai ismoksiu su ta masina megzt ax.gif , cia tikriausiai tik kitai ziemai ir iseis doh.gif ), bet jau nebezinau nei is kokiu siulu ja megzti jei Vernita ten reikia i babinas viniot po kelis siulus doh.gif , tai jau per daug man atrodo vargo, kazi jie paprasius nesuvyniotu g.gif O parduotuvese tikriausiai tie visi siulai perstori...
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 12 03, 14:37)
Tikriausiai su masina tai tik labai paprastus kiaurarascius galima ismegzt, ar ne?
Papildyta:
As noreciau irgi ziemai nusimegzti suknele (na cia kai ismoksiu su ta masina megzt  ax.gif , cia tikriausiai tik kitai ziemai ir iseis  doh.gif ), bet jau nebezinau nei is kokiu siulu ja megzti jei Vernita ten reikia i babinas viniot po kelis siulus doh.gif , tai jau per daug man atrodo vargo, kazi jie paprasius nesuvyniotu  g.gif O parduotuvese tikriausiai tie visi siulai perstori...

Tikrai galima ir sudėtingus 4u.gif
O dėl vyniojimo - aš kai Ditekse perku, tai ten labai ploni būna, tai susivynioju po du-tris. Nematau jokio čia vargo, o ir tas aparačiukas tikrai geras ir nebrangus daiktas, bent jau man - nuolat naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Parduodu Brother KH-260 mezgimo masina.
Jei domina rasykit asmenine zinute ar skambinkite 868617998.

Atsakyti
Labas vakaras, mezgėjėlės, atsiprašau, kad trukdau, bet gal atsirastų norinčių numegzti šaliką iš ploniausios moheros; vienoje pusėje turėtų būti tik geros akys; plotis +-70 cm, ilgis +- 180 cm. Ar tiktų parduotuvėse pirkti siūlų matkiukai? Jei taip, tai siūlai būtų mano. Brūkštelkit į až su pasiūlymais. Tinka tik Kaune. Į skelbimus nerašiau, nes ten manau ne visos lankotės ir bus operatyviau.
Atsakyti
O esat kuri nors perfokortas pati dariusi? t.y. rasteli su tuo spec. skylamusiu ismusinejusi?
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 12 03, 13:37)
Papildyta:
As noreciau irgi ziemai nusimegzti suknele (na cia kai ismoksiu su ta masina megzt  ax.gif , cia tikriausiai tik kitai ziemai ir iseis  doh.gif ), bet jau nebezinau nei is kokiu siulu ja megzti jei Vernita ten reikia i babinas viniot po kelis siulus doh.gif , tai jau per daug man atrodo vargo, kazi jie paprasius nesuvyniotu  g.gif O parduotuvese tikriausiai tie visi siulai perstori...

Sveikos merginos, na as cia naujoke, bet pirma savo mezgini mezgimo masina jau galiu parodyti bet nemoku i cia imesti....
Atsakyti
laimužėX, lenkiuosi kuo zemiausiai ir prasau pagalbos.. 4u.gif
labai noriu mamukui numegzti kazka panasaus Kaledoms:

http://public.fotki....ina/salis1.html

nusipirkau 1 matkeli baltos angorytes (100g/550mt). Klausimukai:
1)ar uzteks to vieno matkiuko vidutiniam saliui?
2) kas kelinta akyte paleidot raste?
3)kaip padarote tokius grazius lygius krastus, kad nesiriestu? ar uztenka tiktai apnerti zemais stulpeliais ir islyginti garais?

labai labai dekoju uz patarimus notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 12 03, 19:06)
O esat kuri nors perfokortas pati dariusi? t.y. rasteli su tuo spec. skylamusiu ismusinejusi?

tai tikriausiai niekas tokio reikalo nebandet ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 12 07, 13:58)
tai tikriausiai niekas tokio reikalo nebandet ...  g.gif

as esu dariusi rastus,nes kokio man reikejo,tai ruosiniuose nebuvo ax.gif
Atsakyti