Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Freke, o tau maxiai neskersuoja g.gif nes aš vieną kart kai pamėginau, tai mezginys skersas "ėjo" doh.gif
o už siūlus mokėjau: už pusvilnę po 32,28 Lt, o už akrilaną po 17,18 Lt už kilogramą. Panašios kainos ir matkeliuose.
Atsakyti
pigiau ax.gif nes as pirkau matkiukuose tai akrilanas po 4lt, pusvilne po 5lt ta suktesne (sukuotine atrodo g.gif ) Kaune, o mano kaimukyje pigiau akrilanas 3.50 o pusvilne 4.40 ta netokia sukta 3.5 g.gif

del maxiu tai as tik maziuka pavyzduka nusimezgiau.... nebandziau didesnio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 30 lapkričio 2009 - 11:53
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 30, 12:17)
o už siūlus mokėjau: už pusvilnę po 32,28 Lt, o už akrilaną po 17,18 Lt už kilogramą. Panašios kainos ir matkeliuose.

Vilniuj Vernito firminėj parduotuvėj man regis 5,50 Lt pusvilnė. g.gif
O dėl siūlų babinose tai nustebau, nes mačiau Ditekse, kad ant tų pačių babinų siūlai ne po vieną giją, o normalaus storio, jau pritaikyti mezgimui, todėl ir galvojau, kad čia dabar visi gamintojai taip į babinas suka.
Bet tai jei po 1 giją, taigi vargo kiek, kol susukti į atskirus kamuoliukus, po to juos dar suviji doh.gif
Tiesa, tavo megzta liemenė kaip visad superinė thumbup.gif Tik kai tėvui mezgiau megztinį, prisimenu, kad tas kraštas apatinis toks kaip pas tave, labai į šonus skėtėsi. Nu kaip sijonas atrodė hihihi.gif Tai primezgiau rankomis ripsu (1x1).

Viliute, šaunūs kokie šaliai thumbup.gif wub.gif

Jūros banga, koks fainas megztukėlis. Jau Laimužė klausė, ir aš paantrinsiu, ar ten siūlai tokie, kad savaime juostos susideda?
O idėja sumegzti galiukus irgi va tokia va thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 30 lapkričio 2009 - 12:04
Merginos, kokių grožių pridėjot wub.gif

Lauruže, o kurioj vietoj Vilniuje Vernito parduotuvė yra? Žiūrėjau jų tinklalapyje, tai tik Marijampolėje adresą radau...

Man tai ne tik Max siūlai skersai eina, eina bet kokie medvilniniai ir lininiai. Kažkada lyg tai Lauružė man patarė juos atgal į matkus išvyniot, skalbt ir tada suvijus į kamuoliukus megzt. Nebandžiau, nes tingiu blush2.gif bet gal ir iš tikrųjų padeda.

O dėl suvijimo iš babinos į mažesnius kamuoliukus, tai ką manot apie tokį aparatą?
Aš senokai "laižaus" į jį žiūrėdama, bet kaina kiek kandžiojas. Jei niekam tikęs, tai gaila tiek pinigų balon išmest.
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 11 30, 14:16)

O dėl suvijimo iš babinos į mažesnius kamuoliukus, tai ką manot apie tokį aparatą?
Aš senokai "laižaus" į jį žiūrėdama, bet kaina kiek kandžiojas. Jei niekam tikęs, tai gaila tiek pinigų balon išmest.

o tu to aparato eBay pasiziurek, ten jo kaina per pus, o gal ir daugiau mazesne, gal nebe taip ir kandziosi:)
Atsakyti
Nemoku aš tan eBay pirkt. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 11 30, 12:03)
Bet tai jei po 1 giją, taigi vargo kiek, kol susukti į atskirus kamuoliukus, po to juos dar suviji  doh.gif
Tiesa, tavo megzta liemenė kaip visad superinė  thumbup.gif Tik kai tėvui mezgiau megztinį, prisimenu, kad tas kraštas apatinis toks kaip pas tave, labai į šonus skėtėsi. Nu kaip sijonas atrodė hihihi.gif Tai primezgiau rankomis ripsu (1x1).

Lauruže, aš turiu tokį aparačiuką, kurs ant babinos siūlus vynioja, ne taip greit kaip Ditekse, bet žymiai greičiau ir dailiau nei rankomis, todėl ir perku tuos marijampolinius siūlus.
O dėl liemenės apačios, tai ji nuotraukoj taip nekaip atrodo, bet kai apsivelka, viskas čiki gaunasi lotuliukas.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2009 11 30, 14:16)

Smilga, turiu ir tokį aparačiuką drinks_cheers.gif , kaina čia tikrai nemaža, bet geras daiktas, ir megzt daug patogiau iš tokių kamuoliukų, nei rankomis suvytų ax.gif . Imi sau siūliuką iš vidurio ir tvarkelė, niekur tas kamuoliukas nesiridena drinks_cheers.gif

QUOTE(delfinyte @ 2009 11 30, 14:21)
o tu to aparato eBay pasiziurek, ten jo kaina per pus, o gal ir daugiau mazesne, gal nebe taip ir kandziosi:)

Aš irgi tą norėjau pasiūlyt, bet čia jau ir man neįkandami dalykai su tuo eBay, bet yra man atrodo forume kas tuo užsiima, tik reik temą susirast g.gif
Atsakyti
Rodau žadėtąją suknelę, tik fotografas iš manęs prastas, o manekenės tokios neturiu, kad apsivilkt galėtų. Bendrą vaizdą manau vistiek susidarysit g.gif Tik tiek, kad tik viršus megztas mašina, o sijonas - rankomis. Spalva tai grynai juoda tikrovėj.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
as gavau kazkoki metalini ta vyruva bet principas panasus...

LaimuzeX s wub.gif wub.gif wub.gif nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 30, 15:27)
LaimuzeX s wub.gif  wub.gif  wub.gif nerealu wub.gif

Freke,ačiū 4u.gif bet tai čia visai paprasta, vienas iš lengviausių mezgimų gaunas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Juros banga, simpatiškas megztukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif panašų ir aš mezgiau. Pirkau margus siūlus ir labai įdomu buvo, kaip susidėlios spalvos. Paskui pasidarė nebeįdomu, kai supratau, kad spalvotus ruožus priekio ir nugaros ar rankovių reikia atitaikyti doh.gif

Laimuže liemenė paprastutė ir dailutė thumbup.gif
O jau suknelės gražumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir čia mes matom tik pusę grožio, tik ant kūno atsiskleidžia visa grožybė verysad.gif
Ir mano galvoj sukasi panašios idėjos, kai nori greitesnio, bet įdomesnio mezginio, dalį detalių galima numegzti mašina drinks_cheers.gif

QUOTE(laimužėX @ 2009 11 30, 02:24)
vat įdomu kaip ta apdaila daryta - ar ne su šakute g.gif 

Graži ta Viliutės apdaila, ir aš manau, čia šakute daryta. Norint kad darbas būtų aukštumoj, dar tiek pat laiko, kiek užtrunka mezgimas, atima apdaila.

Dėl to vyniojamo aparačiuko varvinu ir aš seilę, ir iš tikrųjų ebay kaina su visu atsiuntimu perpus mažesnė nei pas mus, bet vistiek daug už tokį plasmasiuką O dė pirkimo ten viskas labai paprasta, reikia turėti tik kreditinę kortelę, užsiregistruoti PayPal bankininkystėj ir per ten pervesti pinigus. Jei netinka prekė, galima grąžinti.

O čia mano margasis, tiesa, jis ne man, mažokas ir atsiprašau už prastą foto kokybę verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Viešpatie su viešpačiukais, LaimužeX, kaip gražiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti