Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

rodau tai,kas gimė po netikėtai užplūdusio noro padirbėti su savo senute mezgimo mašina.Žinoma be rankų darbo apdailos ir čia neapsieita smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

MAŽESNIS
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 27, 23:18)
rodau tai,kas gimė po netikėtai užplūdusio noro padirbėti su savo senute mezgimo mašina.Žinoma be rankų darbo apdailos ir čia neapsieita smile.gif

Labai puošnu ir dailu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano vaizduotėje su šiais apdarais ryškios, pasitikinčios, aukštai galvą iškėlusios moteriškės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 28, 13:22)
Labai puošnu ir dailu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano vaizduotėje su šiais apdarais ryškios, pasitikinčios, aukštai galvą iškėlusios moteriškės.  biggrin.gif

ačiū už įvertinimą,ir labai sutinku su Jūsų vaizduote
Atsakyti
milijono griunanciu peliu cia neuzteks kad ivertiti viliuteee grozi wub.gif wub.gif wub.gif super pasaka kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
sveikos,
ieskau nebrangiai mezgim masinos, gal kas turit ar zinot kas galetu pagelbet, girdejau, kad neva 5 neblogos

Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 28, 00:18)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

MAŽESNIS
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 25, 19:56)
O kam reikia siūlų babinomis ir kelių spalvų ar rūšių, tai galima užsisakyti iš Vernito parduotuvės, tik reikia žinot ko norit . Aš užsisakiau juodos pusvilnės 3 babinas ir akrilano vieną pirmadienį, tai jau šiandien siūlai pas mane buvo, tik tiek kad atvežimas kainavo 30 Lt, bet padalinus iš to kiekio vistiek siūlai gan nebrangiai gaunas, nes pusvilnė ten kainuoja virš 30 Lt kilogramas, o akrilanas virš 17 Lt, yra ir medvilnės. Galima ir ne babinomis, o matkeliais užsisakinėt, jei mezgat rankomis.

O kaip galima uzsisakyt? Telefonu? kaip zinot ka jie apskritai turi??
Apskritai idomi jusu nuomone apie vernito medvilne, ar vilna - kaip ji nesiojasi, kaip mezginys atrodo?
Papildyta:
QUOTE(Godula @ 2009 11 25, 11:49)
sakykit marginos gal yra kookie nors kursai Kaune, pamokantys su mezgimo masina??

Ale ziuriu, kad tokiu pasimetusiu Kaunieciu kaip as nemazai smile.gif Na tikiuosi, kad jau koki pavasari del brotherio galesiu pakonsultuoti siek tiek ir as ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 29 lapkričio 2009 - 12:12
QUOTE(kuku1470 @ 2009 11 27, 20:10)
blush2.gif  ax.gif na va  niekaip nesigauna man uždėti teisingai siūlą doh.gif  doh.gif ,šitoj knygoj labai viskas neaiškiai,gal galit foto įmesti kaip reikia uždėti siūlą taisyklingai ,manau kad panašiai dedasi ant  betkokios mašinos,o toliau kaip nors pati, kažkada skaičiau kad  buvo moterytė susidūrusi su tokia pat bėda,aš ir noriu pasigirti savo pirmu blynu megztu  bigsmile.gif  ax.gif

na as uzsidedu akis ant savo pirmos nevutes pagal sita paveiksliuka

user posted image

karieta laikai desineje puseje ir akis uzdedi ant adatu apsukdama siula pries laikrodzio rodykle. cia trys budai akiu uzdejimo. tai ziurek pirmaji ir po juo esanti.

daugiau info rusiskai cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 29 lapkričio 2009 - 14:04
Merginos gal kas uzsiimtu pakonsultuoti kaip pradeti megzti ir nuo ko pradeti??? As is Kauno smile.gif
Atsakyti
Na va, kažkuri kaunietė, mokanti megzti mašina, gali savo verslą pradėti-mokyti megzti mašina mirksiukas.gif
Po Viliutės grožio man nebedrąsu su savo pabandymais blush2.gif Parodau savo margiuką.Norėjau aukšto kalnieriaus, bet kando, tai nuardžiau, padariau paprastą.Kažkaip negerai nusifotografavom, blush2.gif Dabar galvoju, gal reikėjo pilką apnėrimą padaryt g.gif , bet jau susiuvau, nebepernersiu blush2.gif Siūlai Fantasi 35 proc mochera, 65- akrilanas 100gr- 400m(o gal jų pavadinimas Nako g.gif )

user posted image

Dar nusprendžiau sunaudot siūlų likučius. Čia vilnos 80 procentų

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 27, 22:18)

Nu Viliutė tai "išvertė iš koto" su tokiais grožiais wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif net kelioms dienoms kalbos dovaną praradau blink.gif vat įdomu kaip ta apdaila daryta - ar ne su šakute g.gif

QUOTE(as esu @ 2009 11 28, 22:01)
sveikos,
ieskau nebrangiai mezgim masinos, gal kas turit ar zinot kas galetu pagelbet, girdejau, kad neva 5 neblogos

Paieškok per googlę - manau rasi tikrai skelbimų g.gif , pradžiai tikrai pakaks Nevos5 drinks_cheers.gif
QUOTE(Diinna @ 2009 11 29, 12:15)
O kaip galima uzsisakyt? Telefonu? kaip zinot ka jie apskritai turi??
Apskritai idomi jusu nuomone apie vernito medvilne, ar vilna - kaip ji nesiojasi, kaip mezginys atrodo?

Taip, užsisakiau telefonu, paskambinus į parduotuvę. O turi tikrai jie ten visko nemažai - jau reik žinot ko nori, nes pasirinkimas tikrai nemažas doh.gif Aš tai užsisakiau juodos pusvilnės babinose. Bet yra ir medvilnės grynos, bei maišytos su akrilanu, vien akrilano, pusvilnės. Bet mažo kiekio neapsimoka užsakinėt, nes už atvežimą reik mokėt. Aš už 5 kg sumokėjau 30 Lt, bet gal dar ir nuo atstumo priklauso ?

QUOTE(juros banga @ 2009 11 29, 21:18)

user posted image

Dar nusprendžiau sunaudot siūlų likučius. Čia vilnos 80 procentų

user posted image
user posted image

Juros banga, kas per nedrąsu - rodom viską ką turim thumbup.gif o tas margiukas tavo darbo rezultatas, ar jau siūlai tokie buvo, kad savaime juostos "susidėliojo" ?
o likučių sunaudojimas tai liuks, kad manuosius kas taip pagelbėtų sunaudot g.gif blush2.gif lotuliukas.gif

Aš pradžiai parodysiu vyrišką liemenę, numegztą jau iš tų vernito pusvilnės siūlų, šiaip ji yra grynai juoda, tik nuotraukoj nesigavo blush2.gif

user posted image

Ryt dar parodysiu juodą suknelę, tik ji pusiau mašina megzta, pusiau rankomis (sijonas), mezgiau irgi iš vieno siūliuko pusvilnės ir vieno plonytės moheros.
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2009 11 26, 20:23)
Merginos, tai jeigu babinose siūlai labai ploni būna, tai kaip ten megzti 2 siūlus sudėjus? Reikia 2 babinas pirkti? Ar iš vienos babinos gaminat 2?

aš mezgu iš 3-4 siūliukų, jei turiu tik vieną babiną, tai persivynioju dar ant kelių, bet jau reik turėt specialų vytuvą ax.gif

QUOTE(Frekė @ 2009 11 27, 15:42)
jei as gerai suprantu tai babina toks daiktas

http://www.diteksas....174:w.800:h.600

Labai gerai supranti thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir dar, mezgant iš babinų siūlas lygiau eina ir pats mezginys būna dailus, o mezgant iš kamuoliukų, kartais "užtempia" siūlą, ir ta vieta jau matosi ant mezginio nelygesnė verysad.gif
Atsakyti
parsiveziau biski naujesne masina. severianka. ziuriu principas toks pats kaip ir neva1. tik ta jau uz mane jaunesne biggrin.gif ir siulus plonesnius mezga... kaip graziai maxi mezge net isimylejau wub.gif
ir dar ta vyruva kur siulus ant babinu susuka... dabar ieskau to daikto kur gijas ant jo sudedi o jos sukasi. tada jau i kamuoliukus arba ant babinu....

LaimuzeX o kokios kainos tu siuliuku Vernito? labai skiriasi nuo matkeliu? g.gif

Juros banga, LaimuzeX labai grazus mezginiai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 30 lapkričio 2009 - 10:34
Mrginos, čia kažkuri auksarankė buvo davusi vieos mezgėjos tel numerį, kuri Vilniuje gali pamokyti mezgti mašina. Gal galima dar kartą tą numeriuką parašyti, nes dabar jo nerandu. 4u.gif
Ir sakykit su kokia mašina ta mokytoja mezga ir mazdaug ko ji išmokina? Ji turi kažkokį mokymo planą ar moko tik to ko paprašai?
Ačiū.
Atsakyti