Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(kuku1470 @ 2009 11 24, 14:17)
IEŠKAU ŽMOGAUS,KURIS GALĖTŲ PAMOKINTI MEGZTI MEZGIMO MAŠINA SILVER REED KAUNE, RAŠYTI PER AŽ

susitarsim kaip atsiskaitysime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 11 24, 09:36)
Lauruže, kartieta juda nesunkiai, nu bet ir nesuper lengvai. g.gif  Ar turi labai lengvai slysti?

Nu ne, neturi g.gif
Atsakyti
Lauruže, tada aš įtariu, kad paprasčiausiai netinka siūlai. Reikės nuvažiuoti ir nusipirkti kokią babiną, tada nors tiksliai žinosiu, kad siūlai netinka/ 4u.gif
Atsakyti
sakykit marginos gal yra kookie nors kursai Kaune, pamokantys su mezgimo masina??
Atsakyti
jau rodytas darbelis tik ant modeliuko ikeliu nuoroda kad puslapio netampytu ax.gif

http://2.bp.blogspot...Picture 161.jpg
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 25, 20:40)
jau rodytas darbelis tik ant modeliuko ikeliu nuoroda kad puslapio netampytu  ax.gif

wub.gif wub.gif

Aš norėjau paklaust, ar atitinka mezginio dydis virbalais ir mašina mezgant? Jei mezgi tais pačiais siūlais ir mezgimo tankį daug maž tokį pat nusistatai, kaip virbalais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 25, 19:40)
jau rodytas darbelis tik ant modeliuko ikeliu nuoroda kad puslapio netampytu  ax.gif

Oi, Freke, koks fainas lelius wub.gif wub.gif wub.gif kelk fotkę tik pilnai drinks_cheers.gif

Godula, kažin ar šiais laikais tokie kursai yra kur g.gif g.gif g.gif

Babouziuke, jei tie siūlai matkeliuose kur yra, tai tikrai manau jie kiek storoki, gaila mašinos su jais megzt ax.gif geriau jau kokių plonesnių ar minkštesnių pasiieškot. Bet šiaip jau karieta viena pati turi lengvai gan vaikščiot - pamėgink sutept dar mirksiukas.gif

O kam reikia siūlų babinomis ir kelių spalvų ar rūšių, tai galima užsisakyti iš Vernito parduotuvės, tik reikia žinot ko norit . Aš užsisakiau juodos pusvilnės 3 babinas ir akrilano vieną pirmadienį, tai jau šiandien siūlai pas mane buvo, tik tiek kad atvežimas kainavo 30 Lt, bet padalinus iš to kiekio vistiek siūlai gan nebrangiai gaunas, nes pusvilnė ten kainuoja virš 30 Lt kilogramas, o akrilanas virš 17 Lt, yra ir medvilnės. Galima ir ne babinomis, o matkeliais užsisakinėt, jei mezgat rankomis.

Papildyta:
Inetux, aš ir mašina mezgant prasimezgu pavyzduką, nes nunutaikysi manau to tankumo vienodo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 25, 19:56)
Oi, Freke, koks fainas lelius  wub.gif  wub.gif  wub.gif kelk fotkę tik pilnai  drinks_cheers.gif

nezinau ar galiu g.gif juk lialius nera mano.... nors leidima publikuoti ir turiu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 25, 20:09)
nezinau ar galiu g.gif juk lialius nera mano.... nors leidima publikuoti ir turiu g.gif

Nu jei ne tavo, tada jau nežinau g.gif g.gif nebent veiduką pakavojus kaip nors bigsmile.gif
Atsakyti
ryt paklausiu jei leis ikelsiu visa smile.gif
Atsakyti
Frekes komplektukas- 100 balu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 11 25, 09:36)
Lauruže, tada aš įtariu, kad paprasčiausiai netinka siūlai. Reikės nuvažiuoti ir nusipirkti kokią babiną, tada nors tiksliai žinosiu, kad siūlai netinka/ 4u.gif

Jei netiko Vernito siūlai, tai netiks ir jų siūlai babinos. Storis tai jus tas pats. Ar aš klystu? g.gif

QUOTE(Frekė @ 2009 11 25, 20:40)
jau rodytas darbelis tik ant modeliuko

Freke, gožybė kokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 25 lapkričio 2009 - 21:15