Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(žvėrūne @ 2009 07 29, 07:44)
Merginos padėkit  cry.gif  cry.gif cry.gif
Svajojau apie mezgimo mašiną kol viena tetulė padovanojo Neva 5. Džiaugsmui nebuvo galo kol nepradėjau didelio mezginio megzti. Mezgant pabėga tai viena, tai kita akis.  Sugautos ir išmegztos matosi ir gadina visą vaizdą. Ankstesnėj jūsų temelėj skaičiau apie kažkokius svarelius prie mezginio apačios tvirtinamus. Ar tai gali padėti? Ir kaip jie atrodo?
Jūs čia mezgimo profės tikrai žinot. Padėkit cry.gif

Tai svąreliai uždedami pramezgus pirmą eilę. Būtinai. Paieškojau nuotraukų, tai neradau. Namie galėsiu nufotkint. Bet užtat radau filmuotas pamokėles bigsmile.gif
Žvėrūne, čia gal po 50 sekundžių jis pradeda demonstruot svarelius. Nevos panašūs.
Pamokėlė

Mur mur, kaip surinkti Brother'į Pamokėlė

Atsakyti
Lauruže, labai tau ačiū už operatyvią informaciją 4u.gif Dabar man jau visai pasidarė aišku, kad tų svarelių būtinai reikia. Tik dabar galvaskaudis atsirado, iš kur juos gauti g.gif

Merginos, jau ne vieną dieną mezgat, tai ko savo grožybes laikote užslėpusios, ko nedemonstruojat?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu burelio. Dar neturiu mezgimo masinos bet jau labai noriu bigsmile.gif Pasiskaicius ir pasitarus cia tikrai zinau, kad noriu ko nors is Brothers. Noriu tureti is tikro gera masina. Truputi neramina kad jos visgi visos devetos... Kaip suprantu is brotheriu pagal nr ne elektronines tai sitos yra KH8.. geriausios.

tai dabar turiu jums tokiu klausimeliu ax.gif cia pasiskaiciau temelej sunerimau, o tai siulai tinkami megzti 3.5 storio virbalais cia jau skaitosi stori siulai mezgimui su mezgimo masina?? g.gif Pagal virbalo nr galit parasyt kas tai yra storas?
Ir dar gal zinote ka nors kas Kaune galetu mane pamokyti megsti Brother masina, nes as Kauniete??? ax.gif

Ir dar noreciau suzinoti nuomoniu apie elektronines ir paprastas ar verta moketi tiek daug uz jas ar jauciasi didesnis funkcionalumas??
Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 30 rugpjūčio 2009 - 21:03
dar klausimelis: o mezgimo masinoms jus perkat kazkokius spec. siulus, ar galima megzti ir paprastais parduotuviniais? Gal zinot kur Kaune tokiu butu galima isigyti doh.gif ? domina kokybiski ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ir dar turiu klausimeli, kazkur cia skaiciau, ka reiskia "reikes programuoti" ka dar ten reikia programuoti g.gif ... Cia tikriausiai tik elektroninese masinose?
Atsakyti
Sveikos,

ieskau ir as mokytojos. Gal kas noretu pamokyti megzti su masina Vilniuje?
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės, nusipirku ir aš mezgimo mašiną, tačiau kažkaip nesigauna siūlo uždėti, gal kas galėtų padėt, ar foto atsiūsti, kažkaip neužima, gal nustačiau netaip[ ką
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif . Jau seniai noriu nusipirkti mezgimo mašiną, tik klausimas kokią. Dabar pardavime užmačiau Brother KH 840 ir 830. Gal žinot kuri iš jų yra geresnė ir kurią vertėtų imti. Ir ar iš viso verta pirkti Brother, kai jų jau nebegamina ir ar vėliau nebus problemų jeogu prireiks pakeisti kokią detalę?
Būsiu be galo dėkinga už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,
gal kas galėtumėt pakomentuoti apie mezgimo mašiną INALSA IK-828?
Domina viskas apie ją, nes niekur nerandu jokios informacijos...
Atsakyti
sveikutes mezgejos. issitraukiau mamos mezgimo masina neva 5 . ji nauja nenaudota. ten detaliu atskiru yra kaip man ja surinkti dabar instrukcijos nerandu. jei pafotkinciau ar padetumete man g.gif g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 09 28, 12:09)
sveikutes mezgejos. issitraukiau mamos mezgimo masina neva 5 . ji nauja nenaudota. ten detaliu atskiru yra kaip man ja surinkti dabar instrukcijos nerandu. jei pafotkinciau ar padetumete man g.gif  g.gif  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Turiu neseniai neva 5, šiek tiek mezginėju, galėčiau šiek tiek padėti. Instrukciją rusų kalba radau internete, buvau išsisaugojusi, jei labai reiks gal rasiu. O šiaip pabandyk internete pasiknaisiot, ten daug ką galima rasti. Ta mašina labai paprasta, man atrodo, kad turėtų viskas būti sustatyta. O ten tos įvairios detalės reikalingos mezgimo eigoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 09 28, 12:09)
sveikutes mezgejos. issitraukiau mamos mezgimo masina neva 5 . ji nauja nenaudota. ten detaliu atskiru yra kaip man ja surinkti dabar instrukcijos nerandu. jei pafotkinciau ar padetumete man g.gif  g.gif  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Pabandyk paieškoti ČIA
Atsakyti