Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Oho, labai graži liemenė. Ir karoliai labai faini thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuolė.
Atsakyti
Sveikutes. o kur tas Diteksas. Jei vilniuje tai kokiu adresu blush2.gif
Atsakyti
Zvirble, labai simpatiška liemenė thumbup.gif

O čia mano ilgaaaaiiii megzta ir milijoną kartų ardyta suknelė. Jau maniau, kad nebeužbaigsiu smile.gif Užbaigiau. Jau nubėgau pas sukneliautojas pasirodyti, atbėgau ir čia, tik labai jau prastos nuotraukos verysad.gif

http://keep4u.ru/ful...2108c672d4a/jpg
http://keep4u.ru/ful...125245ac3c7/jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvėrūne: 21 lapkričio 2009 - 19:45
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 21, 19:37)
Zvirble, labai simpatiška liemenė  thumbup.gif

O čia mano ilgaaaaiiii megzta ir milijoną kartų ardyta suknelė.

Aš ir jau senokai narpliojau mintį, kad ją galima mašina numegzti.Raštą vien gerom akim megzti rankomis-nuodėmė lotuliukas.gif Aš kažką mintijau, kad per liemenį reiktų praleistų akių takelius įdėt, tai ją sutrauktų g.gif Bet pati daug darbo įdėjai, nuimt nuo mašinos, pamegzt rankom, vel uždėt ant mašinos doh.gif Rezultatas vertas darbo thumbup.gif
Atsakyti
suknele SUPERINE wub.gif

zvirble, liemene irgi labai grazi thumbup.gif as siandien irgi bruzinu liemene ax.gif

---

vis zadejau padekoti kazkuriai, kuri pridejo rusisku knygeliu kaip megzti masina 4u.gif labai geras pagalbininkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 11 21, 20:01)
Sveikutes. o kur tas Diteksas. Jei vilniuje tai kokiu adresu  blush2.gif

DITEKSAS
net nuorodą į žemėlapį yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 21 lapkričio 2009 - 22:50
Merginos, aciu labai uz ivertinimus 4u.gif man dar iki jusu augti ir augti, bet jau turiu nusipirkus siuliukus suknikei, sita liemenei buvio ne man, o suknike sokoladine megsiu sau, dar tiktai modeliuko nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū juros banga, une 4u.gif
Dar vieną daiktą turiu nubrūžintą
user posted image
Atsakyti
Žvėrune, Zvirble - nu liuks darbeliai thumbup.gif thumbup.gif , tik kodėl tik nuorodas įdėjot, o ne pačias nuotraukytes g.gif g.gif g.gif
Juros banga, o tu nieko naujo neturi parodyt g.gif g.gif g.gif
aš vakar vieną vėl tokį paprastutį megztuką užbaigiau iš pusvilnės plonytės ir moheros su šilku blush2.gif ax.gif . Kitaip parodyt negaliu, nes man jis mažokas, o savininkės nepavyks nufotkint sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 22, 14:10)

vieną vėl tokį paprastutį megztuką užbaigiau

Žvėrune, Zvirble - nu liuks darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif , tik kodėl tik nuorodas įdėjot, o ne pačias nuotraukytes  g.gif  g.gif  g.gif

Atrodo labai mielas ir švelnus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū 4u.gif, mano nuotraukos prastos, nėr ko čia teršti bendro vaizdo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
kad pabiro kad paziro darbeliu graziu wub.gif

Zvirble 100 balu, augti niekada nevelu reik tik pieno daug isgerti smile.gif

LaimuzeX super. paprasta bet labai grazu.

Zverune super siteik darbo. nuimti uzdeti vel nuimti vel uzdeti wacko.gif uz kantrybe medalio reik 4u.gif ir salis labai super atrodo 4u.gif

as ir savo viena darbeli jau baigiau... tik dilema turiu del kapisono... nes nezinau ka daryt ir kaip ji daryt... issukis kazkoks doh.gif tikiuosi ryt jau parodysiu grazu darbeli blush2.gif
Atsakyti
Freke aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ir laukiam laukiam rytdienos... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvėrūne: 22 lapkričio 2009 - 14:46