Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Merisier aciu uz atsakyma, 4u.gif bandysiu magneto ieskot....
Letune as galvoju, kad tik pabandzius suzinosi ar tau to daikto reikia:)
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 19, 14:45)
Sveikute  4u.gif
tai perkam kaip ir kitiems mezginiams - parduotuvėse siūlų, turguj. O jei nori tų plonų babinomis pusvilnės ar akrilano, tai yra Marijampolėj prie fabriko "Vernito" firminė parduotuvė, arba Vilniuj Diteksas, kituose miestuose nelabai žinau  schmoll.gif

retkarčiais pasitaiko būti Marijampolėj, reiks pasidomėti 4u.gif ačiūMarijampolės siūlai girdėti dar nuo tų senų gerų laikų, kai 'visi' mezgė biggrin.gif

QUOTE(Frekė @ 2009 11 19, 16:00)
siulu babinose ir Kaune yra ABC prie baziu ziedo tokiam rusyje ten ir vernito siuliukais prekiauja ir gijomis vytus.

ir pro Kauną dažnai važiuoju, ačiū 4u.gif

dėkoju visoms, kas pasidalinot paslaptim apie siūlus. 4u.gif

Bet va kas mane labiausiai domina, tai PLONI vilnoniai siūlai. ax.gif Kadangi megsiu daugiausiai savo metinukui smurfiukui, tai norisi kuo natūralesnio pluošto. O tokie atitinkamai ir kainuoja. doh.gif
Užtat ir kamantinėju jus, nepykit blush2.gif

Liepiau mamai pasidomėti, ar 'Verpstas' Šiauliuose kaip seniau likučiais prekiauja babinom bigsmile.gif Gal ten kokios pusvilnės pavyktų gauti ir tada jau imsiu dūgzti irgi smile.gif

Nes kol kas tik pažindinimasis su Kaskadu vyksta su visokiais siūlgaliais smile.gif

O niekas Kaskad'u nemezgat?
Galvojau, kad ir tokie modeliai mašinų, kaip NEVA jau irgi seniai muziejuose, bet pasirodo ne.. biggrin.gif Tai ir man su Kaskadu kol kas nelabai dar gėda tarp jūsų su Brotheriais trintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 11 20, 00:42)
retkarčiais pasitaiko būti Marijampolėj, reiks pasidomėti  4u.gif  ačiūMarijampolės siūlai girdėti dar nuo tų senų gerų laikų, kai 'visi' mezgė  biggrin.gif
ir pro Kauną dažnai važiuoju, ačiū  4u.gif

dėkoju visoms, kas pasidalinot paslaptim apie siūlus.  4u.gif

Bet va kas mane labiausiai domina, tai PLONI vilnoniai siūlai.  ax.gif Kadangi megsiu daugiausiai savo metinukui smurfiukui, tai norisi kuo natūralesnio pluošto. O tokie atitinkamai ir kainuoja.  doh.gif

Aš perku Ditekse savo zuikei, jie atvynioja, kiek reikia. Tarkim už 9 lt pirkau siūlus (mochera, vilna ir dar kažkas), tai gavosi du megztinukai, kelnės ir dar liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 11 19, 23:42)

Bet va kas mane labiausiai domina, tai PLONI vilnoniai siūlai.  ax.gif Kadangi megsiu daugiausiai savo metinukui smurfiukui, tai norisi kuo natūralesnio pluošto. O tokie atitinkamai ir kainuoja.  doh.gif

Galvojau, kad ir tokie modeliai mašinų, kaip NEVA jau irgi seniai muziejuose, bet pasirodo ne.. biggrin.gif Tai ir man su Kaskadu kol kas nelabai dar gėda tarp jūsų su Brotheriais trintis  biggrin.gif

nesijausk vienisa mano Neva uz mane 10 metu vyresne biggrin.gif tuoj meteriske 40-ti sves biggrin.gif

as dabar mezgu is Vernito pusvilnes, vilna ju tokia siukstoka nemiela o pusvilnes siuluku buna plonesniu ir storesniu. matkelis 4.4lt tai tikrai pigu. ir spalvu yra graziu. is pirmop zvilgsnio neatrodo grazios bet paderinus tarpusavyje labai idomiu derinuku galima padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 11 20, 10:00)
Aš perku Ditekse savo zuikei, jie atvynioja, kiek reikia. Tarkim už 9 lt pirkau siūlus (mochera, vilna ir dar kažkas), tai gavosi du megztinukai, kelnės ir dar liko  doh.gif

ooooooo bigsmile.gif tokios kainos man patinka!!! biggrin.gif Reiks tą Diteksą patikrinti 4u.gif ačiū

QUOTE(Frekė @ 2009 11 20, 12:01)
* nesijausk vienisa mano Neva uz mane 10 metu vyresne biggrin.gif  tuoj meteriske 40-ti sves biggrin.gif

** as dabar mezgu is Vernito pusvilnes, vilna ju tokia siukstoka nemiela o pusvilnes siuluku buna plonesniu ir storesniu. matkelis 4.4lt tai tikrai pigu. ir spalvu yra graziu. is pirmop zvilgsnio neatrodo grazios bet paderinus tarpusavyje labai idomiu derinuku galima padaryt.

* lotuliukas.gif geeeras! Ir turbūt 'eina' kaip nauja dar? Tvirta ta rusiška technika thumbup.gif
** ačiū 4u.gif
Atsakyti
na nelabai... nors visos detales is metalo pagamintos bet vieni dalykai karietoje is plastmases (tai net keista kad tokiu metu jau plastiko buvo) tai stringa viena vieta bet as jau moku sutaisyt greit smile.gif tai didelio nuostolio nematau.... o stringa tai kad siula uzdeda ant adatu bet ant liezuvelio o ne uz jo... tai reik visas adatas nustumti i nedarbine virsutine padeti ir vel i darbine atstatyti....
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 11 20, 00:42)
retkarčiais pasitaiko būti Marijampolėj, reiks pasidomėti  4u.gif  ačiūMarijampolės siūlai girdėti dar nuo tų senų gerų laikų, kai 'visi' mezgė  biggrin.gif
ir pro Kauną dažnai važiuoju, ačiū  4u.gif

dėkoju visoms, kas pasidalinot paslaptim apie siūlus.  4u.gif

Marijampolės "Vernite" babinose yra įvairiausios sudėties siūlų. Medvilnės, akrilo, pusvilnės ir vilnos. Kainos nuo 16lt. iki 30lt. už kilogramą.
Atsakyti
ar kas nors tokia suknele galetu numegzti? rolleyes.gif arba panasia...

user posted image
Atsakyti
Gal geriau būtų čia kreiptis g.gif
Ieškau kas pagamintų

4u.gif
Atsakyti
Na ABC tai tikrai nekoks pasirinkimas siuliuku. Gal vertetu iki tos Marijampoles nuvaziuoti prie progos pasiziureti ka jie ten turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 11 21, 10:49)
Na ABC tai tikrai nekoks pasirinkimas siuliuku. Gal vertetu iki tos Marijampoles nuvaziuoti prie progos pasiziureti ka jie ten turi  g.gif

o kur tas ABC? nelabai supratau.. blush2.gif
Atsakyti
Isdrystu ir cia pasirodyti, nors ne visa liemene pagaminta masina... blush2.gif

http://public.fotki..../liemene-1.html

Masina- senute Neva smile.gif
Atsakyti