Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(Merisier @ 2009 11 18, 14:29)
Ojėj unsure.gif Pabandyk gal išimti tą juostą prispaudimo, gal tiesiog ji susigulėjusi 4u.gif Arba gal įtempi siūlą per daug? Arba gal ant karietos guminiai ratukai darbinėj padėty? Arba gal sutepti adatas reikia? Arba gal pirmą eilę kiekvieną adatą išstumi, o ne kas antrą? Kažkaip nemanau, kad būtų tau kas pardavęs sugedusią mašinytę, juk turbūt tikrinai, kai pirkai? Gal paskambink tam pardavėjui skambinti, gal ką patartų?
Deja, Kaune nieko nežinau, kas padėti galėtų verysad.gif

Aciu tau Merisier 4u.gif ir taip man nemazai pagelbejai. Tarsiuos tikriausiai su tavo rekomenduota mezgeja ir bandysiu isiprasyti su visa mezgimo masina sava doh.gif , kad ismokintu megzt ir daugiau suprast kaip ten ta technika veikai ir kas ten kur gali buti ne taip.. bo jau kaip sakiau su technika man ne kas blink.gif ... tik vat ji sveria, o man nestuke.gif reiks vyra imti i pagalba - tai jau bambes mega_shok.gif ...
Skambinau, patare, tik vat nieko nepadejo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2009 11 19, 15:23)
Aciu tau Merisier  4u.gif ir taip man nemazai pagelbejai. Tarsiuos tikriausiai su tavo rekomenduota mezgeja ir bandysiu isiprasyti su visa mezgimo masina sava  doh.gif , kad ismokintu megzt ir daugiau suprast kaip ten ta technika veikai ir kas ten kur gali buti ne taip.. bo jau kaip sakiau su technika man ne kas  blink.gif ...  tik vat ji sveria, o man  nestuke.gif reiks vyra imti i pagalba - tai jau bambes mega_shok.gif ...
Skambinau, patare, tik vat nieko nepadejo...  doh.gif

Nu jau kuri mašina čia tokia sunki? g.gif Aš saviškę ir nestuke.gif būdama tampiau biggrin.gif Juk ir susipakuoja patogiai, ir rankena nešimui yra 4u.gif

Aiii, tik dabar pamačiau, kad ir tu nestuke.gif doh.gif Sorry, gal ir geriau būti protingesnei ir pačiai nesitampyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 19 lapkričio 2009 - 14:37
kad visos masinos virs 10kg buna verysad.gif tai nestukems jau rizika.... nebent tos elektronines jos gal lengvesnes g.gif nors mastant tai visi varikliai ir t.t. tai ir sveria g.gif

siulu babinose ir Kaune yra ABC prie baziu ziedo tokiam rusyje ten ir vernito siuliukais prekiauja ir gijomis vytus.
Atsakyti
maniske Brother kh 950, bet as jos nepakeliu:)

o atejau su klausimeliu, vis kankinuosi su Lace karieta, niekaip nesigauna ismegst rastelio, vietomis skylutes pameto ir nieko panasaus nesigauna (nors rasteli kur dvi suimtos uzmetimas dvi suimtos uzmetimas ir tt man pavyko ismegst).... ir matau kad priekyje jos (tolaiu nuo manes) yra paluze, tai galvoju ar tai to suluzimo kalte ar mano nemokejimas....
koks lace karietos veikimo principas? ji tik akis perkelia ar ir adatas i prieki pagal rasta istumdo?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 11 19, 16:08)
maniske Brother kh 950, bet as jos nepakeliu:)

o atejau su klausimeliu, vis kankinuosi su Lace karieta, niekaip nesigauna ismegst rastelio, vietomis skylutes pameto ir nieko panasaus nesigauna (nors rasteli kur dvi suimtos uzmetimas dvi suimtos uzmetimas ir tt man pavyko ismegst).... ir matau kad priekyje jos (tolaiu nuo manes) yra paluze, tai galvoju ar tai to suluzimo kalte ar mano nemokejimas....
koks lace karietos veikimo principas? ji tik akis perkelia ar ir adatas i prieki pagal rasta istumdo?

Kas konkrečiau palūžę? Nes nelabai supratau 4u.gif
Kai darai kiauraraštį, pastebėjau, kad laaaaabai svarbu, kad nebūtų per smarkiai įtemptas mezgimys. Plius siūlai irgi svarbu - lengviausiai mezgasi medvilnė, akrilas, sunkiai - slidūs siūlai, nes nespėja karieta perkelt, o jie ima ir nubėga...
p.s. tavo mašina sunkiausia iš visų pagamintų Brotherio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 11 19, 15:58)
Kas konkrečiau palūžę? Nes nelabai supratau 4u.gif
Kai darai kiauraraštį, pastebėjau, kad laaaaabai svarbu, kad nebūtų per smarkiai įtemptas mezgimys. Plius siūlai irgi svarbu - lengviausiai mezgasi medvilnė, akrilas, sunkiai - slidūs siūlai, nes nespėja karieta perkelt, o jie ima ir nubėga...
p.s. tavo mašina sunkiausia iš visų pagamintų Brotherio biggrin.gif

va idedu nuotraukyte kas paluze:
user posted image

o koki darba karieta daro? tik perkelia akis ar ir isstumdo adatas?
Atsakyti
Labai prašau patarimo
Aš pati turiu Neva-5, bandžiau megzti prieš 20 metų .
Pusseserė gali man paskolinti Brother KH 840, bet ten be aprašymų ir nesu jos mačiusi, ji yra ne Kaune, o Alytuje. Neturiu apie Brother supratimo.
Gal kas padėtų susigaudyti kuo jos viena nuo kitos skiriasi ir ar turi Brother pranašumų prieš Neva-5. Ta Brother, kaip nupasakojo pusseserė yra vienadatinė ir prie jos yra dar ne tik karieta, bet ir dar į ją panašus daikčiukas tik truputį mažesnis. Kas tai per daiktas galėtų būti? g.gif. Gal čia koks riberis, ar aš čia nepataikiau ax.gif
Ar pasilikt prie savos Nevos-5 ar skolintis gal tobulesnę? Brother KH 840
Norėčiau labai išsiaiškint išsamiau, nes nežinau ar verta prašyti, kad kas nuvežtų į Alytų, nes pati neturiu kaip. doh.gif
Dėkoju labai ir laukiu su nekantrumu patarimų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 19 lapkričio 2009 - 16:44
QUOTE(357 @ 2009 11 19, 14:25)
Sveikos vėl  ax.gif

Tai dėl siūliukų nepasidalinsit palaptim? Kur perkat?  blush2.gif

Perku siūlų parduotuvėse ir Ditekse.

QUOTE(Letune @ 2009 11 19, 17:42)
Labai prašau patarimo
Pusseserė gali man paskolinti Brother KH 840, bet ten be aprašymų ir nesu jos mačiusi, ji yra ne Kaune, o Alytuje. Neturiu apie Brother supratimo.
Gal kas padėtų susigaudyti kuo jos viena nuo kitos skiriasi ir ar turi Brother pranašumų prieš Neva-5. Ta Brother, kaip nupasakojo pusseserė yra vienadatinė ir prie jos yra dar ne tik karieta, bet ir dar į ją panašus daikčiukas tik truputį mažesnis. Kas tai per daiktas galėtų būti?  g.gif. Gal čia koks riberis, ar aš čia nepataikiau  ax.gif
Norėčiau labai išsiaiškint išsamiau, nes nežinau ar verta prašyti, kad kas nuvežtų į Alytų, nes pati neturiu kaip.  doh.gif
Dėkoju labai ir laukiu su nekantrumu patarimų.  4u.gif

O pirmam puslapy įdėtų nuorodų nežiūrėjai? Yra ir puslapis su Brotherių skirtumais, yra ir rusiška svetainė, kur visos mezgimo mašinos aptartos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 11 19, 19:01)

O pirmam puslapy įdėtų nuorodų nežiūrėjai? Yra ir puslapis su Brotherių skirtumais, yra ir rusiška svetainė, kur visos mezgimo mašinos aptartos.  4u.gif

Ačiū, Lauruže, pažiūrėsiu. Bet dar norėčiau gal atsirastų, kas iš savo patirties galėtų palyginti ir pasakyti, kas ten toks mažesnis už karietą Brotheryje dar yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 11 19, 18:11)
Ačiū, Lauruže, pažiūrėsiu. Bet dar norėčiau gal atsirastų, kas iš savo patirties galėtų palyginti ir pasakyti, kas ten toks mažesnis už karietą Brotheryje dar yra?  g.gif

tai turetu but lace (kiaurarascio) karieta
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 11 19, 17:20)
va idedu nuotraukyte kas paluze:

o koki darba karieta daro? tik perkelia akis ar ir isstumdo adatas?

Čia magnetas turi būti 4u.gif Ji turi ir išstumti adatas, ir perkelti akis 4u.gif Bandyk kokį nors magnetuką pritaisyt g.gif
QUOTE(Letune @ 2009 11 19, 17:42)
Labai prašau patarimo
Gal kas padėtų susigaudyti kuo jos viena nuo kitos skiriasi ir ar turi Brother pranašumų prieš Neva-5. Ta Brother, kaip nupasakojo pusseserė yra vienadatinė ir prie jos yra dar ne tik karieta, bet ir dar į ją panašus daikčiukas tik truputį mažesnis. Kas tai per daiktas galėtų būti?  g.gif. Gal čia koks riberis, ar aš čia nepataikiau  ax.gif
Norėčiau labai išsiaiškint išsamiau, nes nežinau ar verta prašyti, kad kas nuvežtų į Alytų, nes pati neturiu kaip.  doh.gif
Dėkoju labai ir laukiu su nekantrumu patarimų.  4u.gif

Na paskaityk bent minimaliai, aš tiek esu čia rašius, kad doh.gif Tikrai nebesikartosiu, nusi bodo kas antrą puslapį tą patį rašyt 4u.gif
O tas mažesnis dalykas - kiauraraščių karieta
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 11 19, 22:11)

Na paskaityk bent minimaliai, aš tiek esu čia rašius, kad doh.gif Tikrai nebesikartosiu, nusi bodo kas antrą puslapį tą patį rašyt 4u.gif
O tas mažesnis dalykas - kiauraraščių karieta

Ačiū labai, nepykit. ax.gif Šiandien šis klausimas tik iškilo, pasikalbėjus su pussesere telefonu. Norėjau jai duoti žinoti ar mane toks daiktas domintų. Būtinai viską atidžiai perskaitysiu. Dėkui 4u.gif
Atsakyti