Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

As parduodu, jei domina skambinti 868617998.

QUOTE(mamka08 @ 2009 11 06, 11:20)
Sveikos visos mezgėjėlės,

Aš kaip ir naujokė šioje temoje , matot, kai mama labaaaaai senai turėjo mezgimo mašiną, tai ir aš mėgdavau prisėsti. ax.gif  biggrin.gif
Pavydas ima žiūrint į jūsų darbelius ir aš taip noriu  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir dabar kai sėdžiu manie viena su vaikais  tongue.gif nutariau užsiimti mezgimu.

Tad turiu Jums keletą konkrečių klausimėlių:
1. Kadangi mezgimo mašinos yra pakankamai brangus rimtas pirkinys, noriu, pasiteirauti, gal kuri nors iš jūsų išnuomotūmėte kokiam vienam kitam mėnesiukui, aišku su piniginiu užstatu, arba bent jau žinote, kur galima jas išsinuomoti?
2. o gal kas ar kur nors parduota jau panaudotą - na nenaują- mašiną?

bus didėlis dėkui,

Papildyta:
Gal kas turit babina naudota parduoti?
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2009 11 12, 21:59)
Deja, bet reikia pačiai stumdyti  verysad.gif

verysad.gif tai galvoju ar verta pirkti elektronine?maniau kad jos pacios stumdo karietas ax.gif
Ar visdelto verta pirkti elektronine mezgimo masina?kokie ju privalumai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 11 13, 09:56)
verysad.gif  tai galvoju ar verta pirkti elektronine?maniau kad jos pacios stumdo karietas  ax.gif
Ar visdelto verta pirkti elektronine mezgimo masina?kokie ju privalumai? blush2.gif

Nestumdo, varikliai atskirai parduodami, kainuoja kaip 5 mašinos doh.gif O elektroninės privalumas - ji kažkiek tyliau dirba, nei perfokortinė, nedaro klaidų tarkim peršokdama per skylutes (na kaip perfokortinė-tarkim perfokorta nepasisuka pilnai, skylutės nestoja į vietą va tau ir klaida), dar programavimas lengvesnis. Na ir naujesnės jos. O minusas vienas didelis - mano patirtis nesena, kai elektros šokas namuose sudegino sisteminį bloką. Remontas nepigus. Bet gyvenant mieste to tikimybė praktiškai nulinė smile.gif
Atsakyti
Merisier, o kokio modelio tavoji?

Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2009 11 13, 13:18)
Merisier, o kokio modelio tavoji?

KH-965
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 11 13, 13:27)

Gal gali pasakyt kiek mokėjai? blush2.gif Su riberiu?
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2009 11 13, 15:42)
Gal gali pasakyt kiek mokėjai?  blush2.gif  Su riberiu?

Oj žinok aš pirkau prieš 4 metus berods smile.gif Pirkausi UK, mokėjau su riberiu apie 1000 gal, ar 1500 tuo senu kursu, nebepamenu...Na plius kiek kainavo ten važiavimas pasiimti, nes kitam gale buvo, nei aš smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
aš irgi noriu paprašyti pagalbos. Moku megsti tik rankomis virbalais, bet dabar galvoju, kad būtų gerai pagreitinti šį procesą mašina. nieko apie tai nesuprantu, ankščiau galvojau, kad mašina viską gali numegzti, bet paskaičius supratau, kad ne taip paprasta.
taigi noriu paprašyti, kas gali parekomenduoti paprastą mašina, kad galėčiau megsti bent jau visokius kiaurarašius ir storais ir plonais siulais.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2009 11 16, 16:05)
Laba diena,
aš irgi noriu paprašyti pagalbos. Moku megsti tik rankomis virbalais, bet dabar galvoju, kad būtų gerai pagreitinti šį procesą mašina. nieko apie tai nesuprantu, ankščiau galvojau, kad mašina viską gali numegzti, bet paskaičius supratau, kad ne taip paprasta.
taigi noriu paprašyti, kas gali parekomenduoti paprastą mašina, kad galėčiau megsti bent jau visokius kiaurarašius ir storais ir plonais siulais.

Ačiū

yra dveiju rusiu masinos: 1. ploniems ir vidutiniams siulams ir 2. storiems (sitos daug brangesnes)
kiek as supratau, tai su visom imanoma kiaurarasti ismegzti, tik su paprastomis masinomis, teks gerokai pasikankint
Atsakyti
O kas nors ką galite pasakyti apie Ultimate Sweater mashine? Lygiu raštu tai viskas gerai gaunasi, bet jei ką įmantriau nori tai doh.gif ir storų siūlų nelabai nori megzti.. unsure.gif
Kaip su kitom mezgimo mašinom? gal yra kokios paprastesnės?
Atsakyti
QUOTE(muscata @ 2009 11 16, 18:05)
O kas nors ką galite pasakyti apie Ultimate Sweater mashine? Lygiu raštu tai viskas gerai gaunasi, bet jei ką įmantriau nori tai  doh.gif ir storų siūlų nelabai nori megzti.. unsure.gif
Kaip su kitom mezgimo mašinom? gal yra kokios paprastesnės?

Del ultimate sweater masinos nelabai zinau. Bet turiu Brother KH-260 (9mm). Adatu kabliukai didesni nei standartiniu masinu.
Mezga ir storus siulus. Instrukcijoj nurodyta, kad mezga ir nevienodo storumo siulus.
As asmeniskai mezgiau is siulu, kuriuos rankom megzciau ant 6-8nr. virbalu.
Siulu storis yra 4 ir 5mm.
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2009 11 16, 17:05)
Laba diena,

Ačiū

Labas,
paprastos mezgimo mašinos pačios kiauraraščio nemezga. Reikia rankytėm perkelt kiekvieną akutę, o paskui jau pravažiuot su karieta porą eilių.
Yra perfokortinės mezgimo mašinos, tai jos jau mezga kiauraraščius (ir ne tik) pagal perfokortas.
Dar brangesnės yra elektroninės mezgimo mašinos, kurios mezga raštus ne su perfokortom, o pagal užprogramuotus raštus.

Ne visada mezgimo mašina pagreitina mezgimo procesą. Savo sudėtingiausią raštą mezgiau 2 savaites kasdien po 8 val. O kolegė, kuri mezga virbalais, pasakė, kad virbalais šitą šalį būtų numezgus per 2-3 dienas.
Štai tas šalis:
user posted image
Apie mezgimo mašinų modelius ir jų galimybes siūlau pasiskaityt čia
Atsakyti