Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Mamka08, įvesk į google perku mezgimo mašiną ir manau tikrai atrasi nebrangią pradžiai nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va fool.gif fool.gif fool.gif amziais bandau bandau o po kiek laiko prote prasviesejimas ir tada dasunta. Va taip va lotuliukas.gif as gi i priekine nedarbine padeti nustumdavau adatas su visu mezginiu ir todel man nepravaziuodavo karieta . O kai protas prasviesejo tai mezgini palikau tik adatas istumiau ir viskas ok.gif
Atsakyti
atejo laikas ir man pasirodyt ka jau ismokau nunarpliot, dar zmulkmeneles, bet vistiek dziugina, cia antrasis darbelis, pirmasis mazas uzsegamas megztukas, bet dar laukia apdailos, nes megztas tik gerosm akim ir sukasi i visas imanomas puses ir nzn ka toliau su juo daryt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 11 07, 12:11)
atejo laikas ir man pasirodyt ka jau ismokau nunarpliot, dar zmulkmeneles, bet vistiek dziugina, cia antrasis darbelis, pirmasis mazas uzsegamas megztukas, bet dar laukia apdailos, nes megztas tik gerosm akim ir sukasi i visas imanomas puses ir nzn ka toliau su juo daryt.

Fantastika thumbup.gif Superinė kepurytė. Aš tai dar kutukus prikabinčiau prie kampų.

O dėl besiraitančio mezginio, tai kai susiūsi, ir nustos raitytis. O priekyje apnert reikia ir atgarint.
Laukiam megztukėlio nuotraukyčių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės smile.gif
Norėjau pasiteirauti, ką Jūsų nuomone geriau įsigyti- garter karietą ar riberį, norint megzti stulpeliais, perliniu raštu ir pan.?
Atsakyti
uzvalgiau drasos blynu ir demonstruojuosi... vis ner kam nufotkint tai nusifotkinau pati ale veidrodis mano toks languotas tai neiseina normaliai nusifotkint, todel dedu tik nuoroda ax.gif blush2.gif laukiu pomidoru biggrin.gif marinata jau kaiciu biggrin.gif

http://i196.photobuc...is/IMG_0094.jpg
Atsakyti
Normaliai atrodo thumbup.gif Tik man jis labiau toks vasariškas ax.gif Gal dėl to kiauraraščio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 09 lapkričio 2009 - 09:51
siaip jis vasarai ir buvo skirtas biggrin.gif (buvau nusimezgusi tik gerom akim ir norejau nertom gelem papuosti bet ismokau skylutes daryt tai permezgiau tik kol permezgiau ir ziema atejo biggrin.gif) ir siulas 100% akrilanas (tai silumos nebus man su juo...) todel jauciu vasarai ir pasiliksiu smile.gif o ziemai is vilneles reiks koki nusimegzti... ir ilgesni... nors kiaurarastis tai man nemaiso graziau atrodo pati pabaiga... nebent kazka su akiu perpynimais bandyt g.gif
Atsakyti
ir dar dabar su siulu galiukais praktikavausi tai pastebejau kad jei megzciau tankumu mazesniu tai sijonukas tvirtesnis ir kietesnis butu... tai ir sakau silciau biggrin.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti,ar elektronones brother mezgimo masinos pacios stumdo karieta,ar ja reikia stumdyti rankiniu,budu kaip ir paprasta? g.gif
Atsakyti
sveikos mezgejos,
gal kurios mezgat pagal uzsakyma?turiu siuliuku plonu ir noriu tokio didelio salio akraistes?bet labai jau nudnas tas ilgas mezgimas vienodai virbalais ir akytes ne tokios lygios visos.gal kas mezgat uz atlugi?ir kiek is vis mazdaug kainuotu?gal atsoks fantazija ir toliau sau regsiu rankom kai kaina suzinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 11 11, 20:41)
dar norejau paklausti,ar elektronones brother mezgimo masinos pacios stumdo karieta,ar ja reikia stumdyti rankiniu,budu kaip ir paprasta?  g.gif

Deja, bet reikia pačiai stumdyti verysad.gif
Atsakyti