Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Sveikos mezgėjėlės 4u.gif . Aš ir vėl noriu jūsų paklausti dėl tos mezgimo mašinos doh.gif . Buvau jau N kartų sugalvojusi ją pirkti, bet tiek pat kartų ir persigalvojau. Dar niekaip negalėjau nuspręsti kokį modelį imti. Bet dabar jau manau, kad tvirtai apsisprendžiau imti Brother 950i. Bet mane dabar labiausiai kankina klausimas dėl to riberio. Ar galima visai normaliai megzti ir be jo ar jis yra verkiant reikalingas ir be jo mezgimas bus nepilnavertis? Girdėjaui, kad su riberiu galima ne tik gražiai megzti mezginio apačią, bet kasas ir t.t.
Ar jūs visos tuos riberius turit? Ar būtina perkant mašiną imti ir riberį ar galima jį ir vėliau nusipirkti, kai jau priprasiu prie mašinos? 4u.gif
Atsakyti
Freke, laukiam sijono prezentacijos g.gif g.gif
Babouziuke, neturiu to riberio ir gyvenu, eina megzt ir be jo. Jis reikalingas, kad atnarus stulpeliais išmegzt, ir šiaip gerom-blogom vienoj pusėj kad megztų, o dėl pynių - čia jau reiktų Merisier ar Lauružės klaust, jos berods riberius turi g.gif g.gif
Atsakyti
Neturiu riberio, bet kasas esu išmezgus ir su savo Neva5 tongue.gif
Nebūtinas jis tikrai. Blogiausiu atveju, Bobužiuke, jei jau labai norėsis atnarėlės megztos gerom ir blogom akim - nusimegzt galėsi rankomis. O jei pamatysi, kad kas savaitę mezgi po megztinį ir verkiant riberio reikia, manau, rasi ir nusipirksi atskirai.
Tokia yra mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
kad kasa galima ir Neva I megzti ten parodyta yra tik kiek bandziau tankumas turi buti didesnis toks minkstesnis mezgimas kad tos akys susikeistu...

na ka laukiu daug kritikos streliu nes cia kaip ir pirmas toks daug maz pavykes darbas po saliku biggrin.gif kiaurarastis kai kur pabeges dar neskalbtas nes ziu siulas nuo masinos vienoj vietos issimurzino... dabar dar galvoju virsuj kanteli prisimegzti nes toks potrumpis gavosi... blush2.gif ax.gif ir krastai taip idomiai nutyso... na bet pirmas blynas bus nors po namus tampyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 05 lapkričio 2009 - 10:38
Ačiū mergaitės labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tada pirksiu tik mašiną ir kol kas ir nesuksiu sau galvos biggrin.gif .

O kam čia buvo mašina sudegus? Ar pataisė? 4u.gif
Atsakyti
Freke, taip nieko nebus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif vilkis ir tada rodykis, nes ant pakabos neina nieko suprast sad.gif
Atsakyti
jus nepasiruose dar kosmarams lotuliukas.gif nes holowynas jau praejo.. lotuliukas.gif . iki demonstravimosi ant saves, reik dar padirbet... galvoju virsuj pamegzti rankytemis kanteli... bet pazadu kelt sedimaja nuo kedes ir eiti megzti nes "gerasis" kaimynas pareguliavo siluma tai dabar veiksmas tik lovoj su virbalais lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kaip cia paaiskinus karsta.gif. vienu zodziu masina nuimta ryt issitrauksiu ir pabandysiu, o tada ir paaiskinsiu ok. ok.gif
Atsakyti
Freke, tavo šalikėlis wub.gif skani spalvytė labai wub.gif wub.gif

Aš bandžiau sau šalikėlį gamintis, bet labai baisiai kraštai sukos doh.gif teko išardyt sad.gif o tavieji kaip ir nesisuka g.gif išduok paslaptį 4u.gif

Dukros liemenės apdailai siūlų pritrūkau doh.gif teks ryt važiuot, o šiandieninis mano planas - kūneliai mano pačios liemenei ir mažojo dukriuko. Skubu kuo greičiau, kad savaitgalį galėtume pasipuošt visos ax.gif
Atsakyti
viena turiu zydra, megztas paprastai lygiuoju mezgimu, bet negarintas tik skalbtas tai sukasi tik sonai... o kad apacia nesisuktu tai 3 eiles megziau 3 tankumu o visa kita 10. tai susisuko tik tos trys eilutes... o zaliam dariau tai paprastai... kraste tris akys mezgiau o jau viduryje viena darbine adata o 5 berods nedirbo tai gavos toks raitalas kaip issireiske kaimyne vedaro zarna ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Frekes sijonas- 100 balu!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos mezgėjėlės,

Aš kaip ir naujokė šioje temoje , matot, kai mama labaaaaai senai turėjo mezgimo mašiną, tai ir aš mėgdavau prisėsti. ax.gif biggrin.gif
Pavydas ima žiūrint į jūsų darbelius ir aš taip noriu thumbup.gif thumbup.gif

Ir dabar kai sėdžiu manie viena su vaikais tongue.gif nutariau užsiimti mezgimu.

Tad turiu Jums keletą konkrečių klausimėlių:
1. Kadangi mezgimo mašinos yra pakankamai brangus rimtas pirkinys, noriu, pasiteirauti, gal kuri nors iš jūsų išnuomotūmėte kokiam vienam kitam mėnesiukui, aišku su piniginiu užstatu, arba bent jau žinote, kur galima jas išsinuomoti?
2. o gal kas ar kur nors parduota jau panaudotą - na nenaują- mašiną?

bus didėlis dėkui,
Atsakyti