Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Na , aš su savo tik ką iškeptu mezginiu kaip tik į ,, temą" ax.gif Megzta su tokia pat mašina, kaip Frekės, dirbta su knopkėm mirksiukas.gif Pats mezginys nusimezgė per dieną, tik va su apdaila blush2.gif Apie kaklą apmegzta rankom, o pažasties lankas su mašina, nes rankom gavos negražiai, teko permegzti iš naujo doh.gif Modelis iš spalio mėnesio RK.Siūlai Basik pirkti per išpardavimą-vilna 70, akrilanas 30 proc
user posted image
Atsakyti
swoon.gif Oho, koks kruopštus darbas thumbup.gif
Ir labai gražus wub.gif
Atsakyti
Nu, Bangele, tu duodi - tyliai, tyliai ir še tau koks mezginys superinis swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
koks grozis blink.gif blink.gif blink.gif

super panasu i tai ko noriu as biggrin.gif na rasto tematika:) tai jau reiks kada tamstos prasyt kad pafotkint steb by step viska ax.gif nes as vistiek nepagaunu normalaus kampo kaip megzti tuos rastus.... tikiuosi ismokti smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Lauruže, Laimuže.Tai kad aš kompiuteryje sunkiai gaudaus blush2.gif doh.gif Man daug lengviau numegzti, negu nufotografuoti ir įkelti.Žiūrėk, kol priprašau dukters ir apnešiojam, taip ir palieka mezginiai be nuotraukų blush2.gif
Freke, na dirbi ištraukta viena knopke.Ta knopkė turi būt ištraukta iš kurios pusės nuo tavęs yra karieta.Per du karietos važiavimus nusimezga tik viena eilė.Į vieną pusę stumiant mezgasi tos adatos, ant kurių uždėtas vienos spalvos siūlas, tos adatos sulenda į mašiną iki platinų, o kitos adatos būna ištrauktos iki galo.Grįžtant, jas nustumi su lygiu geležiuku į darbinę padėtį, pakloji kitos spalvos siūlą ir pervažiuoji su karieta.Visos adatos vėl darbinėje padėtyje.Taip ir burbuliuoji ištraukydama adatas:3 grunto, 2 spindulio ištraukiam, vel viena grunto ir tt lotuliukas.gif Tik vieną kartą reikia ištraukyt grunto adatas į viršutinę nedarbo padėtį, kitą kartą rašto adatas.Svarbu nesuklysti, nes raštas tai po apačia, o priešais tave blogoji pusė , siūlų rezgalynėmirksiukas.gif
Pabandyk ant kokių 20 adatų nusimegzti kokį kitos spalvos rombą, kad perprastum esmę.Na nėr sunku, ir nepalyginamai greičiau, nei su rankom.Buvo laikas, kai ne tik rašto motyvą megzdavau, o visą megztinį ir ne vieną ornamentais esu išmezgus ax.gif Dabar tereikėjo prisiminti
Atsakyti
kazkaip sudetingai viskas atrodo hihihi.gif na bandysiu eksperimentuoti juk jei kazkas gali negi as durnesne hihihi.gif irgi sugebesiu biggrin.gif aciu uz pagalba wink.gif
Atsakyti
Bandysiu paaiskint. Mezgant kakla. Megzt reikia viena puse o kita nustumti i nedarbine padeti. nedarbine padetis pacem virsuje arba apacioje , i virsu nustumti neiseina nes akutes mazos ir tiek neisitempe , o kai i apatine nedarbine padeti pastumu tai karieta nepravaziuoja tada mezgant viena puse doh.gif . tai va ir nieko nesuprantu as cia dabar. turbut ir jum aisku kad nieko neaisku. su mano tokiu papasakojimu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Karosimi, tokiu atveju adatas stumi tik į save, jei stumsi nuo savęs, tai numesi visą mezginį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2009 11 03, 21:16)
Pats mezginys nusimezgė per dieną,

Na nieko sau, per dieną blink.gif blink.gif blink.gif nesutelpa mano vargšėj galvelėj tokie tempai. Dar nemezgiau tokių raštų, bet įsivaizduoju, kad čia reikia įtempti visas protines galias: ir schemą reikia sekti, ir adatas stumdyti, ir dar nesuklysti...
doh.gif ech, kad atsisėdus prie mechanizmo ir viską iš karto mokėtum blush2.gif

O liemenė išties labai šauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 04, 15:20)
Karosimi, tokiu atveju adatas stumi tik į save, jei stumsi nuo savęs, tai numesi visą mezginį  doh.gif

Tai va tikrai kad doh.gif doh.gif doh.gif man tada kaklo mezgama puse nepasibaige megstis nes pro ten nepervaziuoja karieta. nieko as nemoku nedasunta man wacko.gif bash.gif frusty.gif
Atsakyti
O kodėl ji nepravažiuoja g.gif g.gif turi pravažiuot, tik reikia knopkes perjungt, kad tų adatų nemegztų bigsmile.gif
Atsakyti
nusimezgiau sijona gal kuri susiuti nori? biggrin.gif jau kaip nekenciu siut doh.gif tikiuosi ryt jau galesiu pademonstruoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti