Laimuže, pasaka koks grožis O jau spalvelė
O kokiu tankumu mezgi? Aš vieną šalį numezgiau 10 Tai toks skystalas gavosi. O dabar paskutinį mezgiau berods 7 su vienu tašku. Tai lyg per tankiai. Vis ieškau auksinio viduriuko. Kai jau rasiu - tai sau megsiu
Tiesa, tą juodą bolero tai su 7 mezgiau.
Laimuže, pasaka tikrai O tau mezgant iš mocheros nekimba siūliukai? Nes man tai tragedija kažkokia Krenta, tamposi, dar kas nors darosi...Tai turiu mocheros kalną ir nieko nedarau, tuoj kandys sugrauš
O mašina mano pas meistrą, sakė, ieškos kame bėda - skanuos visą sistemą, tikisi, kad ras. Va kiek kainuos - kitas klausimas...Būsiu, atrodo, visom pamoka, kad ten, kur mašiną į rozetę jungiat, reikia UPS'ą pirkti ir dėti, nes vis dėlto senesnis aparatas neturi tokios apsaugos,kaip kad pvz kabelinės imtuvas
O mašina mano pas meistrą, sakė, ieškos kame bėda - skanuos visą sistemą, tikisi, kad ras. Va kiek kainuos - kitas klausimas...Būsiu, atrodo, visom pamoka, kad ten, kur mašiną į rozetę jungiat, reikia UPS'ą pirkti ir dėti, nes vis dėlto senesnis aparatas neturi tokios apsaugos,kaip kad pvz kabelinės imtuvas
Lauruže, ačiukas , o mezgu šalius jau ant pačio rečiausio, 10, na kartais jei labai labai plonas siūliukas pasitaiko tai per vieną pamažinu (čia gal dar nuo mašinos priklauso? ), o vat jau megztuką jei vien iš moheros tai jau mezgu ant 7ar 8 tankumo
Pamėgink ant 8 su tašku ar 9 - gal bus gerai - prasimegzk pavyzduką.
Merisier, ir tau , tikrai nekimba, tik labai retai būna, kad "užmetimą" padaro, nepermezga akies, bet jau labai retai. Ir dar vienus siūlus moherą su šilku turiu, tai nežinau kodėl, bet vienoj vietoj nukerta tą siūlą, bet tik kitiems siūlams to nebūna
Baiginėju juodą megztuką dabar (baltojo kloną), beliko susiūt ir kaklą apnert, bet kaip ta juoda spalva netraukia dirbt
O mašiniuko tai tikrai gaila - kartais kai pagalvoji, tai geriau rankom brūžint, nes tie elektriniai prietaisai nėra patikimi Belieka tik palinkėt, kad meistriukas kuo greičiau pataisytų ir kuo pigiau mokėt reiktų
Pamėgink ant 8 su tašku ar 9 - gal bus gerai - prasimegzk pavyzduką.
Merisier, ir tau , tikrai nekimba, tik labai retai būna, kad "užmetimą" padaro, nepermezga akies, bet jau labai retai. Ir dar vienus siūlus moherą su šilku turiu, tai nežinau kodėl, bet vienoj vietoj nukerta tą siūlą, bet tik kitiems siūlams to nebūna
Baiginėju juodą megztuką dabar (baltojo kloną), beliko susiūt ir kaklą apnert, bet kaip ta juoda spalva netraukia dirbt
O mašiniuko tai tikrai gaila - kartais kai pagalvoji, tai geriau rankom brūžint, nes tie elektriniai prietaisai nėra patikimi Belieka tik palinkėt, kad meistriukas kuo greičiau pataisytų ir kuo pigiau mokėt reiktų
Sveikutes , tik neisjuokit, nors kritika laaaaaaaaaaabai sveika
Papildyta:
Ir dar pamirsusi buvau nesuprantu nevoj 2 kur ta siula tiesti kad ant adatu uzsikabintu, jeigu karieta kai perstumiu adatos minimaliai pajuda. o nevoj 5 tai jos islenda pilnumoj ir siulas uzsikabina
Papildyta:
Ir dar pamirsusi buvau nesuprantu nevoj 2 kur ta siula tiesti kad ant adatu uzsikabintu, jeigu karieta kai perstumiu adatos minimaliai pajuda. o nevoj 5 tai jos islenda pilnumoj ir siulas uzsikabina
Ale matai kaip mandrai tą kalnierių sugalvojai
Nu jei čia pirmasmezginys, tai vertas 10 balų
O siūlą reikia dėti ant pačių adatų - jos turi apie gerą centimetrą būt išlindusios. Jei neišlenda, tai pažiūrėk šone tos "knopkės" gal sujungtos ne taip.
O siūlą reikia dėti ant pačių adatų - jos turi apie gerą centimetrą būt išlindusios. Jei neišlenda, tai pažiūrėk šone tos "knopkės" gal sujungtos ne taip.
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 27, 20:25)
Ale matai kaip mandrai tą kalnierių sugalvojai
Jo kalnierius mandras uzmacius kazkur buvau. Oiskirpima kakluj tai chimicinau,chimicinau galiuku ten kiek liko . vienu zodziu baisu. nedasunta man kaip ten daryti. i nedarbine padeti nepasistuma, nes akutes kazos ir nesistuma aukstyn va
QUOTE(karosimi @ 2009 10 27, 19:56)
Sveikutes , tik neisjuokit, nors kritika laaaaaaaaaaabai sveika
Nugi nieko juokingo nematau, tik labai vykusį darbelį. O jei dar tikrai pirmas, tai tuoj visom čia parodysi, kokius šedevrus galima kurti Bravo
QUOTE(Merisier @ 2009 10 27, 21:40)
Nugi nieko juokingo nematau, tik labai vykusį darbelį. O jei dar tikrai pirmas, tai tuoj visom čia parodysi, kokius šedevrus galima kurti Bravo
Megztukas tai pirmas. Pries tai kelis salius numezgiau paprastucius kol su masina susidraugavau ir prisijaukinau
Karosimi, nerealiai. Labai gražus megztukas. Ir nieko nesimato, jokių chimičinimų
Nu ir kaip nuotaikos? Įsijungė azartas?
Nu ir kaip nuotaikos? Įsijungė azartas?
Laimuže, geri siūlai + nuostabi spalva + kruopštus darbas= be galo mielas šalikas
Karosimi, nesuprantu, iš ko čia reiktų juoktis. Matau ne juokingą, o dailų, įdomia apykale megztuką, kuris ant manekenės guli kaip nulietas.Ale ir pataikyk taip iš pirmo karto
Karosimi, nesuprantu, iš ko čia reiktų juoktis. Matau ne juokingą, o dailų, įdomia apykale megztuką, kuris ant manekenės guli kaip nulietas.Ale ir pataikyk taip iš pirmo karto
Žvėrūne, ačiukas , ką tik klientė išsinešė šį šalikėlį - liko patenkinta, o keliaus jis kažkur į Rusiją už 2000 km nuo mūsų
o dabar parodysiu dar porą darbelių
ružavas topikas (tik viršuj dar gumytė versis) prie šio ružavo megztuko
ir baltojo megztuko juodasis "klonas"
ružavas topikas (tik viršuj dar gumytė versis) prie šio ružavo megztuko
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 28, 11:58)
Žvėrūne, ačiukas , ką tik klientė išsinešė šį šalikėlį - liko patenkinta, o keliaus jis kažkur į Rusiją už 2000 km nuo mūsų
r
r
Labai labai Bet baltas man gražesnis
O tu apykakles trikampes stulpeliu darai ar lygiu raštu? Ir aš lenki pusiau? Ir kaip prisiūni tiksliau papasakok jei nesunku