Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 23, 14:59)
Prisijungiu ir aš prie pavydinčių. Neturiu ir svajoju apie brotherius. Man dar neaišku, kokio storumo siūlais mezga, pavyzdžiui, brother 900,  brother 950, brother 970. O gal elektroninės yra universalios ir gali visokiais megzti?  g.gif  Norėtųsi, kad ir storesniais ir plonesniais megztų. Ar tokiu atveju reiktų turėti dvi mašinas?  verysad.gif

Ar skaitei ansktesnes temas? Pirmoj žinutėj yra nuorodos, kur paaiškinta 4u.gif Mašinos yra dviejų klasių - vienos mezga plonais ir vidutiniais, o kitos - storais siūlais. Tavo išvardintos visos mezga nuo plonų iki vidutinių. Storais mezga Brother linija, prasidedanti numeriuku 2 - t.y. 230, 260 ir 270 smile.gif
Atsakyti
Kątik sudegė mano mašina verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Tik pyšššš ir paduso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 10 23, 16:31)
Kątik sudegė mano mašina verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

uzuojauta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 10 23, 15:03)
Ar skaitei ansktesnes temas? Pirmoj žinutėj yra nuorodos

Dėkui už vertingą informaciją 4u.gif Ačiū, kad bakstelėjai pirštu į akį smile.gif, jei turėčiau marias laiko neklausinėčiau, o skaityčiau, skaityčiau, skaityčiau.... deja. Todėl ir klausiu. O dėl mašinos tikrai gili užuojauta.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 10 23, 17:31)
Kątik sudegė mano mašina verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai va su tom elektrinem irgi minusu yra console.gif
Atsakyti
žvėrūne, mezgimo mašina yra toks dalykas, kuris reikalauja labai daug laiko, skaitymo ir pastangų, kol jį prisiaukini. Tai jei dabar sunku rasti laiko mašinai išsirinkti, gal tu neinvestuok pradžioj daug į gerą, nes neužteks laiko ja naudotis, t.y. išmokti naudotis 4u.gif Ir aš čia tikrai be jokios ironijos 4u.gif
QUOTE(karosimi @ 2009 10 23, 21:21)
Tai va su tom elektrinem irgi minusu yra  console.gif

Jo, tą patį pagalvojau verysad.gif Bandysiu vežt taisyklon, papasakosiu, ar verti dėmesio jie. O RST atvažiavo, pamatavo įtampą vakar, kai jau buvo nukritę iki 240 leistina iki 257) ir pareiškė, kad nieko nežino, jie gedimo nefiksuoja, o skundo nepriims verysad.gif
Atsakyti
Merisier, gili uzuojauta... jetus jetus... atrodo elektrine masina kaip paprasta dirbti o va taukst ir neber...

na siandien baigiau savo sali... nuotraukoj tai ner i ka ziuret.. bet vistiek sakau pasirodysiu kad dirbu smile.gif

user posted image

user posted image

jis toks kiauras. mezgiau kas 5 adata et tik po viena adata tai tos akys isdidejo ir gavos toks tysalas... kita zadu mezgt su dviem darbinem adatom tada tie siulai liktu kitokie... tokiais dryzeliais... na o sia toks daugiafunkcinis biggrin.gif labai graziai pecius apgula tai sakau kaip bolero ir kaip sali susiviniojus visoki galima nesiot... na fantazijos tik reik blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
swoon.gif
O jetus, kaip gražu wub.gif
Freke, kaip paprata ir originalu. Kokia tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
jei atvirai tai ideja buvo is tamstos nusivogta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Merieser, labai vertinu visus patarimus, labiausiai ir bijau tų momentų, kai reikia ką nors naujo studijuoti,bet noras megzti didesnis už mane pačią, todėl paklausysiu, ko gero , patarimo ir paieškosiu paprastesnės pradžiai. Ačiū darsyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 20, 11:19)
Pritariu Lauružei drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O čia dar "atkapsčiau" vieną nuotraukytę, nors ir nelabai kokybišką, bet bendrą vaizdą manau eis susidaryt  blush2.gif , megzta lygiuoju mezgimu , susagstomas (tik čia dar be sagų) ax.gif

user posted image

Dabar mezgu irgi lygų baltą megztuką iš moheros+akrilas plonas , gal jau ryt parodysiu  g.gif

Labai fainas megztukas wub.gif Norejau paklaust,kiek gr. siulu reikejo jam numegzt?As sau noreciau,bet as tokia padidinto dydzio monekene blush2.gif .Turiu 500gr. plonu siulu,ar uztektu? g.gif
user posted image
O cia mano pirmas blyna ax.gif Biski gal prisviles,bet nieko blush2.gif Per maza nusimezgiau doh.gif ,nes nemoku siulu apskaiciuot kiek sueis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutee: 25 spalio 2009 - 12:51
Sveikos merginos,

nežinau, gal kur jau buvo rašyta, bet norėčiau pasiteirauti, kuom skiriasi vadinamasis riberis nuo garter karietos? Kiek suprantu, tai tas riberis, kaip atskira mašina, o karietą galima naudoti ant savosios mašinytės? Kuris prietaisas turi daugiau galimybių?
Ačiū už kantrybę atsakinėjant į tokius klausimus 4u.gif
Atsakyti