Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(delfinyte @ 2009 10 23, 09:36)
aciu 4u.gif
greit prisijungsiu i jusu bureli:) maniske brother kh-950 jau pakeliui:)

Oooo bigsmile.gif Sveikinu, geras modelis - ji patogiausia iš visų elektroninių tuo, kad programavimas jos paprasčiausias - yra specialios kortos, ant kurių nupieši markeriu raštą ir gali perkelti į mašiną smile.gif Užsieny pirkai? Kiek siuntimas iki Lietuvos kainuoja, jei ne paslaptis?
Atsakyti
aciu 4u.gif

OHO kaip gritai bigsmile.gif Laukiam savo būrelyje mirksiukas.gif Jei ne paslaptis tai kiek kainavo ir iš kur taip greit nupirkote?
Atsakyti
per ebay.co.uk masina kainavo 239.99 svarus, o siuntimas 69 svarus (siuntimas gal ir brankokai, bet ka padarysi)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 23, 10:03)
per ebay.co.uk masina kainavo 239.99 svarus, o siuntimas 69 svarus (siuntimas gal ir brankokai, bet ka padarysi)

Tai labai liuks kaina gavosi thumbup.gif Lietuvoj, jei ką ir rastum tokio, tai manau, kad tikrai brangiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 23, 10:03)

Tai manau visai normaliai gavosi. Aš prieš porą metų pirkau daug senesnę su riberiu ir panaši kaina gavosi doh.gif . Žinok, baltu pavydu užpavydėjau vien dėl to kad ji elektroninė mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

Sveikinu 4u.gif Džiugu, kad mūsų būrys plečiasi bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma ir dziugesi, nuraminot ir del kainos mane:) dabar jau visu 100% patenkinta pirkiniu:)
Atsakyti
linkiu kad pasiektu greiciau pirkinys ir galetum savo grozius demonstruoti 4u.gif

o mes pavydesim ir toliau baltai baltai baltai
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės smile.gif

Prisijungiu ir aš prie Jūsų būrio ax.gif Vakar atkeliavo mano Brother KH- 950i, tai dabar bandysiu aiškinits, kas tai per daiktas ir su kuom valgomas g.gif Niekada neteko megzti su mezgimo mašina, todėl labai tikiuosi Jūsų, Brangiosios, pagalbos, jei kas bus neiašku (o, manau, tikrai bus neaiškumų) 4u.gif
Beje, gal kas žinote kokią mezgėjėlę Vilniuje, kuri galėtų pamokėlę kokią pravesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2009 10 23, 13:37)
Sveikos, mezgėjėlės smile.gif

Prisijungiu ir aš prie Jūsų būrio  ax.gif Vakar atkeliavo mano Brother KH- 950i, tai dabar bandysiu aiškinits, kas tai per daiktas ir su kuom valgomas  g.gif Niekada neteko megzti su mezgimo mašina, todėl labai tikiuosi Jūsų, Brangiosios, pagalbos, jei kas bus neiašku (o, manau, tikrai bus neaiškumų)  4u.gif
Beje, gal kas žinote kokią mezgėjėlę Vilniuje, kuri galėtų pamokėlę kokią pravesti?  ax.gif

Aš ją visom rekomendavau, parekomenduosiu ir tau, nors ir žadėjau to nebedaryt g.gif beje, ji irgi nusipirko 950i prieš porą metų drinks_cheers.gif
vardas Dalia, telefonas 868832410
O žadėjau neberekomenduoti, nes Dalia niekada neima pinigų už pirmą pamoką, tai kai kurios merginos nueina, pasimoko pradmenis ir dingsta...Man gėda yra buvę kelis kartus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit susigaudyti 4u.gif Skaitau viską, studijuoju nuo pirmadienio ir esu pasimetus lengvai g.gif ebėjuj pilna tų mašinių ir nežinau kokią jamt biggrin.gif

Pramoksiu aš su senute Neva, bet vis tiek norisi mašinos su daugiau galimybių ax.gif

Taigis... pirmiausiai ar Brother ar Knitmaster? Nuo kokio numerėlio žiūrėt? Brotheri temas beskaitydama supratau, kad nuo 820 berods g.gif o knitmaster?
Po to... riberis, tai geras-blogas mezga, ažūrinė karieta - kiauraraščius, dar mačiau, kad yra kažkokie COLOUR CHANGER (brotheriuose). Kas čia do biesas? Jei jo nėra, tai nemezga raštų iš kelių spalvų?

Kas dar? Net nežinau, tiesiog pasimetus esu doh.gif

Ai, gi pasakykik tokios kainų ribos pas mus lieutuvėlėj? Su riberiu, be jo, su ažūrine, be jos ir t.t.
Arba kiek jūs už savo mašiniukus mokėjot ir ką už tuos pinigėlius turitė?

Turiu slaptos vilties, kad neįkyrėjau iki gyvo kaulo su savo klausimais blush2.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie pavydinčių. Neturiu ir svajoju apie brotherius. Man dar neaišku, kokio storumo siūlais mezga, pavyzdžiui, brother 900, brother 950, brother 970. O gal elektroninės yra universalios ir gali visokiais megzti? g.gif Norėtųsi, kad ir storesniais ir plonesniais megztų. Ar tokiu atveju reiktų turėti dvi mašinas? verysad.gif
Atsakyti