Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Veikia senutė mano yess.gif clap.gif mamukas sutepė, kelias adatas pakeitė ir dūzgia kaip bitė lotuliukas.gif

Jau gaminsiu šalikiuką sokiai.gif assa.gif nai nai nai sokiai.gif assa.gif

Oi, iš tos laimės "laba diena" pamiršau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 22 spalio 2009 - 12:05
as tai su karieta vargstu... kas antra eile turiu adatas perstatyti nes siulo po liezuveliais nepakisa bet gal ir gerai atidziau mezgasi.... tik kad leciau...
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 10 22, 13:15)
as tai su karieta vargstu... kas antra eile turiu adatas perstatyti nes siulo po liezuveliais nepakisa bet gal ir gerai atidziau mezgasi.... tik kad leciau...

Vat aš lygiai taip pat vargstu doh.gif bet vistiek greičiau nei rankom smile.gif jau išmokau greit adatas sutvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi biggrin.gif pasiimu ta metalini kur adatas atrenka tai su tuom kur visiskai lygus. pakeliu aukstyn tada visas iki puses ir toliau varau biggrin.gif dar laukiu kol padruske nusimegs ir paskolins savo karieta nesiu uosviui gal kazka sugalvos... nes manikei vienas plastmasiukas negeras.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 10 22, 12:58)
Sveikutes nesuprantu kaip pecius ir kakla ismegzti.NEISEINA frusty.gif

O kas konkrečiai neaišku? Aš tai su dekeriuku užbaiginėju iš anksto apsiskaičiuotas akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 10 22, 15:14)
O kas konkrečiai neaišku? Aš tai su dekeriuku užbaiginėju iš anksto apsiskaičiuotas akis  mirksiukas.gif

kai mezgu rankom tai numezgu viena peteli, o poto kita. cia taip bandziau tai neisejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 21, 16:06)
Sveikos
pazaliavau, kol visas temas perskaiciau ir taip uzsidegiau noru turet masina ir kreipiuosi i jus nuomones blush2.gif  masinai galiu skirt iki 1000lt ir ebay'ui issirinkau "brother kh900" ir norejau jusu nuomones apie mano pasirinkima.  gal kazkoki dar varianta galetumet pasiulyt? 4u.gif
ir dar klausimelis geriau elektronines ar ne?

Aš jau čia biggrin.gif
Manau, variantas super, o dar už tokią kainą thumbup.gif Ji pirmoji elektroninė 4u.gif
Panos, kam adatos stringa - tai gal sutept mašinas reikia? Gal padėtų?
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 10 22, 17:33)
Aš jau čia biggrin.gif
Manau, variantas super, o dar už tokią kainą thumbup.gif Ji pirmoji elektroninė 4u.gif
Panos, kam adatos stringa - tai gal sutept mašinas reikia? Gal padėtų?

aciu, uz atsakyma, ir dar vienas klausimelis (gal net ir kvailas blush2.gif ) kuom elektronine masina geresne uz neelktornine?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 10 22, 17:21)
kai mezgu rankom tai numezgu viena peteli, o poto kita. cia taip bandziau tai neisejo schmoll.gif

Galima megzti dviem būdais: vienas tai megzti abu petelius iš karto su skirtingais siūlų kamuoliukais, kitas tai vieną petelį mezgi, o kito petelio adatas pastatai į nedarbinę padėti ir palieki jas nemezgamas kol numegsi pirmąjį.
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 10 23, 07:34)
Galima megzti dviem būdais: vienas tai megzti abu petelius iš karto su skirtingais siūlų kamuoliukais, kitas tai vieną petelį mezgi, o kito petelio adatas pastatai į nedarbinę padėti ir palieki jas nemezgamas kol numegsi pirmąjį.

g.gif Labas rytelis varau bandyti toliau. manau pabaigsiu per kelias dienas,ir atiduosiu jusu teismuj.Kakla teks rankom numegsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 22, 22:11)
aciu, uz atsakyma, ir dar vienas klausimelis (gal net ir kvailas blush2.gif ) kuom elektronine masina geresne uz neelktornine?

Na visų pirma tuo, kad naujesnės jos... Ir dar tuo, kad raštą norint išmegzti nereikia perfokortų - jie suprogramuoti jau pačioje mašinoje, tereikia surinkti skaičiuką (numeriuką rašto). Skirtumas tik raštų kiekyje - man atrodo 900-ojoj jų vos kelios dešimtys, o tarkim maniškėj 965 arba 950 jų keli šimtai. Aišku, jei norisi ko nors originalaus, perfokortą pasigaminai ir tiek, o va užprogramuoti mašiną vėlgi reikia specialaus priedo, PPD programerio vadinamo. Taigi, savi pliusai, savi minusai...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 10 23, 08:30)
Na visų pirma tuo, kad naujesnės jos... Ir dar tuo, kad raštą norint išmegzti nereikia perfokortų - jie suprogramuoti jau pačioje mašinoje, tereikia surinkti skaičiuką (numeriuką rašto). Skirtumas tik raštų kiekyje - man atrodo 900-ojoj jų vos kelios dešimtys, o tarkim maniškėj 965 arba 950 jų keli šimtai. Aišku, jei norisi ko nors originalaus, perfokortą pasigaminai ir tiek, o va užprogramuoti mašiną vėlgi reikia specialaus priedo, PPD programerio vadinamo. Taigi, savi pliusai, savi minusai...

aciu 4u.gif
greit prisijungsiu i jusu bureli:) maniske brother kh-950 jau pakeliui:)
Atsakyti