Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

QUOTE(Dusiukas @ 2009 10 21, 12:38)

Dėkui už nuorodą, dar teks programą ieškoti djvu formatui  ax.gif

Aš buvau šios knygos nuorodą įmetus prie rankdarbių žurnalų temos berods, ten yra į Picasą nuoroda 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif , ir as dabar mezgu liemenyte su masina, bet tik dali, tai nezinau, kai baigsiu ar tiks sitai temukei blush2.gif visa liemeni iki pazastu mezgu su masina, o toliau- rankomis blush2.gif
Atsakyti
Laimuže, tokie paprastučiai, bet labai kruopščiai padaryti abu megztukai. O, jaučiu, ant modelių tokie įliemenuoti turėtų atrodyti labai dailiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei turėsi foto, pasirodyk.

Smagu, kad temelė po truputėlį išsijudino. Kuo daugiau galvų, tuo daugiau atsakymų apie visokius neaiškius mašininius reiškinius thumbup.gif

O čia sugalvojau paspalvinti temelę svetimais darbais. Radau vienos rusaitės megztas sukneles ir apakau. Iš pradžių maniau, kad čia nudažyti raštai. Pasirodo, mezga namuose su brotheriu.

user posted image user posted image

Papildyta:
Vincis, Mimka, ir mano ta pati šepetėlių problema buvo, gavau su vienu visai nusišėrusiu. Tai vyras paprasčiausiai atlankstė gelžgalius ir įdejo kažką panašaus, aš pati pakirpau, kad šereliai būtų vienodo ilgio su kitu šepetėliu.

Šiaip aš irgi vis dar bandau rasti bendrą kalbą su savąja nevuška. Tai ir svorių prikabinėju, ir lėčiau važinėju, ir paspaudžiu šiek tiek važiuodama. šiek tiek mažiau akis mėto, iš pradžių, tai galvojau, kad mesiu pro langą bash.gif . Dabar jau kartais ir paglostau rolleyes.gif

Zvirble, būtinai pasirodyk, matai, kad vaizdelių čia negausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
o nebandei kiekvienoj eilej numezgus perziuret adatas? kad siulas butu po liezuveliu adatos? pas man ir meto bet jei per dideli tanki nusustatau... dabar mezgu treciu tankumu tai nenukrito nei viena akis o kai pasididinau nebespeju tu akiu rankioti...
Atsakyti
Arba aš visai kukumaku, arba ant tos karietos nėra jokių šepetėlių blink.gif g.gif ryt nufotkinsiu mašiną ir karietą ir parodysiu jums, nes, jei atvirai, tai nesu mačius, kaip tie šepetėliai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
pazaliavau, kol visas temas perskaiciau ir taip uzsidegiau noru turet masina ir kreipiuosi i jus nuomones blush2.gif masinai galiu skirt iki 1000lt ir ebay'ui issirinkau "brother kh900" ir norejau jusu nuomones apie mano pasirinkima. gal kazkoki dar varianta galetumet pasiulyt? 4u.gif
ir dar klausimelis geriau elektronines ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 21 spalio 2009 - 15:17
Delfinyte, čia gal tai Merisier geriau patartų g.gif

Vincis, kiek pamenu, tai kažkuri Neva neturi šepetėlių drinks_cheers.gif

o akis dar mėtyt gali ir dėl to, jei ten viduj po adatom esanti spyruoklė ar vilnonis siūlas paskai kurias yra sutrūkinėję ar išsidėvėję. Todėl seną mašiną reiktų profilaktiškai sutvarkyt prieš pradedant darbus.

Žvėrūne, o mašinos su perfokortom išmezga labai įvairius ornamentus thumbup.gif , principe išmegztum ir su NEVA spalvotus raštus, bet jau užtruktum blink.gif ir kantrybės reikia doh.gif . Ir čia tos be siūlvedžių turi pranašumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal yra kas mezgat su Silver Reed mašina
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2009 10 21, 19:06)
Gal yra kas mezgat su Silver Reed mašina

Gal jau papirkai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 21, 19:11)
Gal jau papirkai  g.gif  g.gif  g.gif

Dar mastau pirkt nepirkt. Esu giliuose apmastymuose doh.gif
Atsakyti
Labutis,

Laimuže, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Vincis, ir mano Nevutė neturi jokių šepetėlių, bet akių nemėto schmoll.gif Labai gražiai visus liežuvėlius atverčia ax.gif
Atsakyti
Sveikutes nesuprantu kaip pecius ir kakla ismegzti.NEISEINA frusty.gif
Atsakyti