Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos IV

Atsiprašau, kad aš nelabai į temą čia, bet gal žinot, kas mezga mašina Vilniuje (norėčiau, kad numegztų suknutę). Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Žvėrūne, svarbu eina megzt drinks_cheers.gif o kai pramoksi ir geresnę nusipirksi mirksiukas.gif
Freke, tai reiškia neapsirikau - mašinom be siūlvedžio nereikalingi svoriai, nes mezginį tos vadinamos platinos prispaudžia.
Tai lauksim rezultatų drinks_cheers.gif
Gulcan, visai gal ir į temą, bet čia jau vilnietės turėtų atsiliept g.gif kiek žinau Soja mezga mašina - pamėgink pasiteiraut, arba Lauružę kalbink mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paprašyti pagalbos, skelbimu nelabai randu, kas megztų būtent mezgimo mašinomis. Ištiesų tai keista. g.gif O man taip norisi kelių daiktelių, nesudėtingų. Gal atsiras mezgančių Kaune? Parašykit asmeninę žinutę. 4u.gif
Atsakyti
Šiek tiek mezgu blush2.gif , bet aš Klaipėdoje ax.gif
Atsakyti
noreciau paklausti,ar brother 830 gali ismegzti geras ir blogas akis?jei ne tai nuo kelinto numerio gali g.gif niekur nerandu informacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 10 20, 09:31)
noreciau paklausti,ar brother 830 gali ismegzti geras ir blogas akis?jei ne tai nuo kelinto numerio gali  g.gif  niekur nerandu informacijos  doh.gif

Kiek žinau, net Neva gali. Tereikia nusipirkti papildomą priedą, man regis riberiu vadinamą. Taip pat ir Brother'iams būna tokie priedai.
Atsakyti
Pritariu Lauružei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O čia dar "atkapsčiau" vieną nuotraukytę, nors ir nelabai kokybišką, bet bendrą vaizdą manau eis susidaryt blush2.gif , megzta lygiuoju mezgimu , susagstomas (tik čia dar be sagų) ax.gif

user posted image

Dabar mezgu irgi lygų baltą megztuką iš moheros+akrilas plonas , gal jau ryt parodysiu g.gif
Atsakyti
Reikalinga Jūsų pagalba. Gal galit iš savo praktikos patart kokią mezgimo mašiną pirkt tiek visko perskaičiau - visai pasimečiau. g.gif
Atsakyti
O as irgi mezgu mezgu ir ner krasto, nu gal jau greit pabaiga bus tai parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 10 20, 11:19)
O čia dar "atkapsčiau" vieną nuotraukytę, nors ir nelabai kokybišką, bet bendrą vaizdą manau eis susidaryt  blush2.gif , megzta lygiuoju mezgimu , susagstomas (tik čia dar be sagų) ax.gif

Dabar mezgu irgi lygų baltą megztuką iš moheros+akrilas plonas , gal jau ryt parodysiu  g.gif

visas grožis kuklume ir paprastume thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2009 10 20, 17:55)
O as irgi mezgu mezgu ir ner krasto, nu gal jau greit pabaiga bus tai parodysiu blush2.gif

Laukiam, laukiam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2009 10 20, 13:57)
Reikalinga Jūsų pagalba. Gal galit iš savo praktikos patart kokią mezgimo mašiną pirkt tiek visko perskaičiau - visai pasimečiau. g.gif

Čia gali patarti tik profesionalai ir žinodami kokių funkcijų reikia.
Atsakyti
Laimuže, kokia spalvelė wub.gif Ir teisingai rašė Dusiukas, visas grožis paprastume drinks_cheers.gif

Rife, matyt nesi mezgus su mašina?
Žinok, kokią benusipirktum, prie kiekvienos pratintis reikės. Pažiūrėk internete, kokios daugiausia informacijos gali rast apie kokias mašinas.
Tiesa, padėt apsispręst gali šita svetainė

Aš namie turiu Neva5 ir Brotherį. Bet galvoju vistik Brotheriu atsikratyt ax.gif Nu nepavyksta man jos prisipratint schmoll.gif Bet dar vis mastau.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 10 20, 21:08)
Laimuže, kokia spalvelė  wub.gif Ir teisingai rašė Dusiukas, visas grožis paprastume  drinks_cheers.gif

Rife, matyt nesi mezgus su mašina?
Žinok, kokią benusipirktum, prie kiekvienos pratintis reikės. Pažiūrėk internete, kokios daugiausia informacijos gali rast apie kokias mašinas.
Tiesa, padėt apsispręst gali šita svetainė

Aš namie turiu Neva5 ir Brotherį. Bet galvoju vistik Brotheriu atsikratyt  ax.gif Nu nepavyksta man jos prisipratint  schmoll.gif Bet dar vis mastau.

Ačiū už patarimus.
Esu mezgus su Severianka ir net kursus baigiau mezgimo su mašina, bet tas buvo senai ir dabar sugalvojau nusipirkti garesnę.Nusižiūrėjau naują Silver Reed, bet gavau tiek patarimų kad jos nepirkti kad geriau naudotą Brother.
Atsakyti