Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(baggio @ 2009 04 30, 20:11)
As nuo saves galiu pridet, kad man labai dar talkina prof. keramine dilde padams, nes man "titanios" akmenukai i trupinukus susitrina doh.gif

Įdomu kaip prof. keraminė dildė atrodo, gal pasufleruotumėt kokios firmos ax.gif ?

Nors dabar, aš atrodo irgi atradau man tinkamą, va tokią 'pemzą' bigsmile.gif Labai patiko: http://www.thebodysh...tId=prod1380023
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 30, 11:55)
o kokia kokosu kaina gaunasi? 4u.gif

Kažkur ~9 Lt už 100g gaunasi (su siuntimu) 4u.gif čia imant didesnį kiekį
(min 500g)
Atsakyti
Merginos, iš akomos užsakymą darau aš.Dėl to prašyčiau man atsiųsti norimos produkcijos pav, ir kiekius, pageidautina bent 50 g )ml ribose, kad galima būtų pasirinkti optimalų kiekį ir kainą. Pvz taukmedis -150-200 g) ir pan. Norinčios (daugiau užsakančios) galės pervesti pingus negavus prekių , į až parašykit , paskaičiuosiu smile.gif
Geriausia į meilą monikutis@takas.lt.Parašykit butinai savo niką.Kunigunda, gali nesiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 20:45)
Merginos, iš akomos užsakymą darau aš.Dėl to prašyčiau man atsiųsti norimos produkcijos pav, ir kiekius, pageidautina bent 50 g )ml ribose, kad galima būtų pasirinkti optimalų kiekį ir kainą. Pvz taukmedis -150-200 g) ir pan. Norinčios (daugiau užsakančios) galės pervesti pingus negavus prekių , į až parašykit , paskaičiuosiu smile.gif
Geriausia į meilą monikutis@takas.lt.Parašykit butinai savo niką.Kunigunda, gali nesiųsti mirksiukas.gif

o kazin is Kauno galima jungtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 20:45)

Nusiunčiau savo norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 30, 20:16)
Įdomu kaip prof. keraminė dildė atrodo, gal pasufleruotumėt kokios firmos  ax.gif ?

Nors dabar, aš atrodo irgi atradau man tinkamą, va tokią 'pemzą'  bigsmile.gif Labai patiko: http://www.thebodysh...tId=prod1380023

Solingen firmos, ji dvieju skirtingu siurkstumo pusiu ir su rankenele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 30 balandžio 2009 - 20:10
siandien apsilankiau pas seimos gydytoja siuntimo pas dermatologa, tai mano sausuolisku demeliu preliminari diagnoze kontaktinis dermatitas arba alergija g.gif ziuresiu ka dermatologe pasakys, einu skaitinetis kas per vienas tas dermatitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 19:45)

As dabar susimakalavau doh.gif As realiai sau paimsiu 250 g taukmedzio sviesto, 500 g kokoso aliejaus ir 100 ml ersketroziu aliejuko.... 4u.gif Susirasinejom susirasinejom... lotuliukas.gif Svarbiausia, kad as nelikciau be prekiu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
o kiek mazdaug is ten gaunas 100g kokosu kaina?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 30, 21:05)

apie 1.60 svaro
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 30, 22:05)

keliais postais auksciau parasyta, kad ~9lt su siuntimu uzsakant min 500 g.
man cia kakzaip per pigiai atrodo lotuliukas.gif

oi, jau Oksanik parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana-Kaunas: 30 balandžio 2009 - 21:11
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 30, 21:05)
o kazin is Kauno galima jungtis? blush2.gif

Aš tai nesiųsiu, nepatogiai nuo manęs paštas, jei Oksanik ar kuri kita sutiks, tai tada prašom.
Atsakyti