Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 30, 13:41)
mirksiukas.gif

Dar kol lietuvoj  ax.gif , pasiklausinesiu apie tamsaus stiklo indeliu kainas  4u.gif
Jie nepigus, tai gal lietuvoj labiau apsimoka nusipirkti.
Kur perkat ir kokia kaina (pvz 60ml ir 120ml stiklainiukus)? Aciu  4u.gif

As tamsaus stiklo butelaiciu esu uzsipirkusi is vaistines kur vaistai buna gaminami. Ir 50 ir 150 ml turiu tai mokejau vos virs lito... tongue.gif
Atsakyti
oi, supainiojau spf15...as tikrai manau, kad uztenka lakstant po kiema, nekalbu apie deginimasi, cia gi vaikas smile.gif pardaveja sake, kad uztenka del to, nes reikia priemone moket naudot (teptis pakartotinai kas 2 h) ir kad oda zaloja ne tiek saule, kiek chemine priemone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 30, 09:41)
Pėdų problemos aš kol kas neišsprenžiu verysad.gif.

po jei taip susimakalavus tepala is sviestmedzio, sezamo, tamanu ir benzoino, kajaputo bei kamparo g.gif. KN maciau yra kamparo dervos - gal net ja galima issukti su kokiu sviestmedziu, ilasinti EA ir viska storai ant koju uztepus
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 30, 12:55)
lauksiu atitinkamoj temoj atsiliepimo apie Aubrey vandeni wink.gif jei jo ten dar ner... blush2.gif

bet juk burnai gaivint daugumoj propolis,meta ir zoleles naudojamos  rolleyes.gif  man tai jis super... o ji naudot ir reikia po dantu plovimo, ar jus dar ir kitaip ji naudojat?  ax.gif

Apie šį vandenį atsiliepimus jau parašiau Aubrey temoje.

Man iš tikrųjų net nesitiki, kad kažkam toks skonis ir burnos traukimas gali patikti, tikrai. Va ir dabar pabandžiau dar kartą, tai vos neapsivėmiau:)
Šiaip skysčiu baigiu dantų valymą, kai noriu super išsivalyti burną. Tačiau dantis valau du kartus dienoje, o gaivesnio burnos kvapo man norisi dažniau, taigi dažniausiai po darbo einant sportuoti prasiskalauju burną tik su skalavimo skysčiu. Taigi, special for Katutis (ir kitoms, kurioms įdomu), jo poveikis toks pats geras kaip ir cheminio skalavimo skysčio - apnašas jis tikrai nuvalo.
Atsakyti
matai, kaip viskas paprasta - išsiskalauji ir pirmyn smile.gif O aš dantų šepetėlį ir pastos rankinuke nešiuojuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 30 balandžio 2009 - 16:28
Mergaites kas bandys uzsakyti is sios pardes, kur nuoroda parase Monica, man EA reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 04 30, 12:24)
As tamsaus stiklo butelaiciu esu uzsipirkusi is vaistines kur vaistai buna gaminami. Ir 50 ir 150 ml turiu tai mokejau vos virs lito... tongue.gif

aciu uz thumbup.gif ideja
4u.gif
Atsakyti
Jei shipingas bus kosminis uzsakysiu 1 kg kokoso aliejaus, 250 ml ersketroziu ir 500 g sviestmedzio sviesto....
su Rkatyte perpus dlinames kokoso ir ersketroziu aliejukais. O gal dar atsiras norinciu ir 250 g sviestuko nusipirkti pigiau nei KN?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 30, 18:52)
Jei shipingas bus kosminis uzsakysiu 1 kg kokoso aliejaus, 250 ml ersketroziu ir 500 g sviestmedzio sviesto....
su Rkatyte perpus dlinames kokoso ir ersketroziu aliejukais. O gal dar atsiras norinciu ir 250 g sviestuko nusipirkti pigiau nei KN?

parašau čia, akd mergaitės neišsigąstų biggrin.gif Aš turėjau omeny, kad jei didelį svorį užsakinėtpvz 4 kg) gali l. pakilti shipingo kaina, tai tada galima dalint per 2 užs.Nebus brangu, nepergyvenkit biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 30 balandžio 2009 - 18:22
QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 18:00)
parašau čia, akd mergaitės neišsigąstų biggrin.gif Aš turėjau omeny, kad jei didelį svorį užsakinėtpvz 4 kg) gali l. pakilti shipingo kaina, tai tada galima dalint per 2 užs.Nebus brangu, nepergyvenkit biggrin.gif

As paskaiciavau, kad apsimoka visko po 1 kg siustis 4u.gif
Kokoso aisku galima butu ir 2.5 kg uzsakyti, nes daug norinciu kokoso aliejaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 30 balandžio 2009 - 18:21
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 30, 10:41)
. Pėdų problemos aš kol kas neišsprenžiu verysad.gif.

Labai ilgai kankinausi, kol neradau tinkamos priemonės doh.gif Aš aišku pedikiūrą kiekvieną mėnesį pasidarydavau ir dabar darau, dar pati namie su akmenėliu šveičiu kas vakarą, bet vis vien oda mano kojų ypatingai jautri, o pėdos tokios sausos, kad net skauda, kulnai eižėja doh.gif .

Bet iš www.biologisch24.com parsisiunčiu tokio balzamo, vakarais išsitepu ir ryte minkštutės pėdos. Po pirmo išteplioto stiklainiuko pamiršau visas bėdas, kulnai kaip pas kūdikį tongue.gif Jau trečią stiklainėlį naudoju, kaip patiko thumbup.gif
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 30, 11:28)
Tikiu, kad kažkur būtų sprendimas, tačiau aš kol kas nerandu.

Žinau apie ką kalbate, todėl rekomenduoju nors pabandyti šitą balzamą: http://www.biologisc...alsam-30ml.html
Pati naudoju ir neatsidžiaugiu ax.gif Kvapas jo nėra gardus (toks aitrokas, pan. į kamparo), bet greit garuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 30, 19:50)
Labai ilgai kankinausi, kol neradau tinkamos priemonės doh.gif  Aš aišku pedikiūrą kiekvieną mėnesį pasidarydavau ir dabar darau, dar pati namie su akmenėliu šveičiu kas vakarą, bet vis vien oda mano kojų ypatingai jautri, o pėdos tokios sausos, kad net skauda, kulnai eižėja doh.gif .

As nuo saves galiu pridet, kad man labai dar talkina prof. keramine dilde padams, nes man "titanios" akmenukai i trupinukus susitrina doh.gif
Atsakyti