Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 19:35)
ar kuri pirkot iš intern parduotuvių, kur mokama ne Paypal o tiesiog kortelėm (tipo Visa)? Galvoju, ar saugu...Neblogą psl atardau uk, siuntimas nebrangus, bet va kaip ten su mokėjimu..O žinot, ką reiškia parašyta prie Visa electron (UKE)?

as pirkau kortele mastercard internetine turiu, inesu mazdag kiek reikia pinigu, nuskaiciuoja ir vsio daug ten nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 18:35)
ar kuri pirkot iš intern parduotuvių, kur mokama ne Paypal o tiesiog kortelėm (tipo Visa)? Galvoju, ar saugu...Neblogą psl atardau uk, siuntimas nebrangus, bet va kaip ten su mokėjimu..O žinot, ką reiškia parašyta prie Visa electron (UKE)?

mes turim virtoun -tai inesam reikiama suma pinigeliu ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 29, 18:02)
As nenurodzia konkretaus zmogaus, tiesiog pasakiau, jus pati pasiskelbet doh.gif Nes tiesiog kitos jau gavo, todel ir parasiau, o del toniko dr. Hauschkos galejot pasirinkti, ar imti ar ne 4u.gif Neverciau jo imti mirksiukas.gif  doh.gif

Jau tai girdėjau ir išsakiau savo nuomonę, prie jos ir pasilieku. Tuo pačiu noriu pasakyti, kad šiandien viską gavau ir iškart referuoju apie tai, ką išbandžiau. Dr.Hauka tonikas thumbup.gif, o jo burnos skalavimo skystis schmoll.gif doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 17:03)
azoto dujos tam, kad pukstu tas daiktas, ant odos tai niekaip nepatenka  ax.gif

tikriausiai biggrin.gif O kaip tie nitratai Avene purškiklyje? g.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 29, 19:37)
Dr.Hauka tonikas thumbup.gif, o jo burnos skalavimo skystis schmoll.gif  doh.gif.

tau jis buvo skirtas thumbup.gif Kodėl nelabai? wink.gif Panos jį labai giria rolleyes.gif
Atsakyti
Papasakokit ka dar galima gero, pagal jus, iš Nimfali pagriebti. Planuoju kol kas tik ožkos pieno muilą... Gal kokių nerealiai gerų dušo želių yra? Ar pvz kūno sviestų?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 21:35)
Kodėl nelabai? wink.gif Panos jį labai giria  rolleyes.gif

Efekto dar nežinau (na ar gerai nuvalytų apnašas), nes praskalavau ant išvalytų dantų, bet skonis jo tai man itin bjaurus. Lyg koks pektusinas, propolis, mėta ir dar kokių tai žolių miksas būtų. Beje, mačiau propolis įeina į sudėtį. Man net burną sutraukė. Aišku aš jį sunaudosiu ir kaip visada lenkiu galvą prieš natūralius, nors nebūtinai skanius dalykus, bet kitoms tai tikrai nerekomenduosiu, o ir pati niekada daugiau šio nepirksiu.
Atsakyti
Monica, ersketroziu aliejau geriausia apsimoka 500 ml imti tada apie 6 svarus kainuos 100 ml, gal kas prisijungs?? Vilnietes??!! Apsimoka. Sviestmedzio sviesto 1 kg apsimoka, tik nzn ar paimsi 500 g. Dar kazkam reikejo kokosu aliejaus, tai 1 kg perpus uz 500 g. 6.45 svaru, na ir aisku reiktu issiaiskinti kaip siuntimo mokesti padalinti??? 4u.gif Na ir aisku reikes tavo svarstykliu mirksiukas.gif
Kam reikia ersketroziu aliejuko, pigiau?? 4u.gif
Ryt darysiu uzsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 29 balandžio 2009 - 21:14
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 20:35)
tikriausiai biggrin.gif O kaip tie nitratai Avene purškiklyje?  g.gif

nesu tikra, bet lyg mineraliniuose vandenyse ju ir buna g.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 04 29, 21:12)
Monica, ersketroziu aliejau geriausia apsimoka 500 ml imti tada apie 6 svarus kainuos 100 ml, gal kas prisijungs??

as pasirasyciau 100 ml su salyga, kad siuntimo mokestis dalinamas pagal svori ax.gif Dar imciau 50 ml abrikosu kauliuku aliejaus
Atsakyti
Buvo merginu, norejusiu kavos sviesto smile.gif
Parasykit man pm (temoj galiu lengvai praziopsot smile.gif ), pabandyciau idet i siuntinuka birzelio men.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 29, 21:12)
Monica, ersketroziu aliejau geriausia apsimoka 500 ml imti tada apie 6 svarus kainuos 100 ml, gal kas prisijungs?? Vilnietes??!! Apsimoka. Sviestmedzio sviesto 1 kg apsimoka, tik nzn ar paimsi 500 g. Dar kazkam reikejo kokosu aliejaus, tai 1 kg perpus uz 500 g. 6.45 svaru, na ir aisku reiktu issiaiskinti kaip siuntimo mokesti padalinti??? 4u.gif Na ir aisku reikes tavo svarstykliu mirksiukas.gif

as noriu ersketroziu aliejuko 4u.gif Kiek litu iseina su siuntimu, su viskuo uz 100 ml?
As vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 30 balandžio 2009 - 06:48
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 29, 22:12)

apsimoka tai apsimoka, bet aš tai tokių didelių kiekių nenoriu...Man sviestmedžio 200-250 g. sočiai, erškėtrožių 100-150 ml. Su matematika aš galėsiu padėti,dirbu su skč, tai problemų nėr smile.gif Manua dalinsim siuntimo išlaidas (jos gi atskirai nurodytos) iš prekių svorio ir tiek...

wiwa, manau su viskuom apie 26 Lt/100 ml gausis, tik savo tarą reiks turėt smile.gif

Oksanik, gal man tada ir organizuot siuntimą, jei jau pas mane reiks sverti ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 30 balandžio 2009 - 08:26
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 22:48)
nesu tikra, bet lyg mineraliniuose vandenyse ju ir buna  g.gif
as pasirasyciau 100 ml su salyga, kad siuntimo mokestis dalinamas pagal svori  ax.gif Dar imciau 50 ml abrikosu kauliuku aliejaus

QUOTE(Wiwa @ 2009 04 30, 06:48)
as noriu ersketroziu aliejuko  4u.gif Kiek litu iseina su siuntimu, su viskuo uz 100 ml?
As vilniuje.

QUOTE(Monica @ 2009 04 30, 08:22)
apsimoka tai apsimoka, bet aš tai tokių didelių kiekių nenoriu...Man sviestmedžio 200-250 g. sočiai, erškėtrožių 100-150 ml. Su matematika aš galėsiu padėti,dirbu su skč, tai problemų nėr smile.gif Manua dalinsim siuntimo išlaidas (jos gi atskirai nurodytos) iš prekių svorio ir tiek...

wiwa, manau su viskuom apie 26 Lt/100 ml gausis, tik savo tarą reiks turėt smile.gif

Oksanik, gal man tada ir organizuot siuntimą, jei jau pas mane reiks sverti ir t.t.?

as uz drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti