Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 05 13, 12:23)
uzmaciau, kad biobautikas iesko nemazai darbuotoju, ir siulo kosmetologem bendradarbiauti smile.gif gal greitai atsiras daugiau zmoniu su naturalia kosmetika dirbanciu, butu saunu smile.gif

Koks cia butu biobautikas? g.gif
Atsakyti
Cia tik radau apie florame http://www.lacure-lt....php/pageid/503
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 13, 13:13)
Koks cia butu biobautikas?  g.gif

O tu žinai kad biobutique gržo į Helios city??? Kažkada neseniai užėjau tai kaip apsidžiaugiau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 13, 13:22)
O tu žinai kad biobutique gržo į Helios city??? Kažkada neseniai užėjau tai kaip apsidžiaugiau...  thumbup.gif

Tikrai? blink.gif bigsmile.gif
Kaip faaaaina thumbup.gif
taigi mes kaimynkos su Helios City mirksiukas.gif
O jie tokioj pat salelej ar normalias
patalpas issinuomavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 13, 13:38)
Tikrai?  blink.gif  bigsmile.gif
Kaip faaaaina  thumbup.gif
taigi mes kaimynkos su Helios City  mirksiukas.gif
O jie tokioj pat salelej ar normalias
patalpas issinuomavo?  bigsmile.gif

neee, jie dabar prie įėjimo į čili kaimą. Visai tik įėjus į helios city, mažas toks kioskelis po dešine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 13 gegužės 2009 - 12:44
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 13, 13:43)
neee, jie dabar prie įėjimo į čili kaimą. Visai tik įėjus į helios city, mažas toks kioskelis po dešine.

aaa, tai labai jau kukliai isikure unsure.gif
Nors dabar as etatine KN lankytoja-pirkeja, gi irgi salimais biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jus man dar karta galit paaiskint, jei raso organic ir cold pressed, tai nerafinuotas? radau kanapiu alieju, gaunasi 500ml -6.33 svaro, nu aisku + siuntimas, bet man gerti gal geras butu?
Atsakyti
Reikia patarimo

Kokia parekomenduotume dantu pasta
is naturaliuju ar pusiau naturaliu, kuri
nors kiek balintu dantis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 13, 15:03)
Reikia patarimo

Kokia parekomenduotume dantu pasta
is naturaliuju ar pusiau naturaliu, kuri
nors kiek balintu dantis?  ax.gif

Aloedent balinanti smile.gif As pirkau Camelijoj,kažkas už 20 Lt, su nuoliada,bet ldabar Eurovaistinėj 15 pr. nuolaida visom pastoms, su medaus kortele atrodo.tai man po truputi bala dantys, kur matyt nuo kavos kiek patamseję.Beje, gi galiu duot pabandyt, jei norėtum
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 13, 16:07)
Aloedent balinanti smile.gif As pirkau Camelijoj,kažkas už 20 Lt, su nuoliada,bet ldabar Eurovaistinėj 15 pr. nuolaida visom pastoms, su medaus kortele atrodo.tai man po truputi bala dantys, kur matyt nuo kavos kiek patamseję.Beje, gi galiu duot pabandyt, jei norėtum

Tai zinok jauciu keliausiu pirkti iskart, gal bendradarbe duos Medaus kortele ax.gif
Aciu tau, Monica labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 18:27)
mano silpnybes nedaro jokio zalos nei man, nei aplinkiniams, nes neturiu problemu su maistu, nevartoju alkoholio NIEKADA, nerukau, nevaltoju kvaisalu, sportuoju. Turiu silpnybe knygoms, labdaroms, rankdarbiams, graziems daiktams - tai baisus minusai  blink.gif 
deja, nezinau, nes neteko skaityti paties ju tyrimo, tik konstatavima, kad naturalus kremai nesuteikia reikiamos apsaugos  g.gif
Bet kaip viskas atrodo - juk vandens su EA taip nesumaisysi  g.gif
Siaip tai Florame (zemaites gatveje) berods turi ramuneliu hidrolato, ar bent jau planavo atsivezti. Bioboutique tai nezinia kada ka nors gaus, nes jau metai kaip vezasi, bet nieko taip ir nera  schmoll.gif
dar ir silikono  blink.gif
vargu, nes jo ten mazi kiekiai ir jie isgaruoja
taip, siame forume visos savimi pasitikincios, ir tikrai neturincios su kuo kovoti - ivardijamos kaip kompleksuotos, nestabilios psichikos, pabaisos - nu gal jau gana vertinti kitus pagal save, ka?

Puiku, nuo siol ignoruosiu visus postus, kuriuose bus skundziamasi odos, plauku, dantu ar ragu problemomis ir pan.

is kur tuos zodzius patraukei? blink.gif prisisapnavo? lotuliukas.gif
Negaliu pakesti kitus smerkianciu zmoniu, nesvarbu ka jie bepadarytu. Tu manes nepazisti, kad metytumeisi tokiom frazem. Is vieno posto nuprendei, kad mane nerimas grauzia, sergu psichinem ligom ir del to daug edu. Tik juokas ima, kad viska taip uz gryna piniga priimi blink.gif nieko nera blogiau, nei is vieno zodzio isvadas darytis. Cia tikrai isminties tavo neparodo.
Ir savo silpnybes pavardinai lotuliukas.gif galiu ir as tau savasias "silpnybes" isvardinti lotuliukas.gif Beprotiskai myliu gyvunus ir vaikus, dalyvauju labdaringose akcijose thumbup.gif nepatikesi, nei rukalu nei alkoholio nevartoju, ne viena tu tokia "svari" ax.gif
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 18:44)
panos lyg ir nenaujokės, bet vis nepraranda azarto ginčytis su kunigunda78 sveiko gyvenimo temomis doh.gif

sorry nezinojau kad Kunigunda sio forumo Dievas, bet jau pradedu suprasti. Kas pasake kad jos zodis paskutinis, ar ji gryna tiesa sako? Mano nuomone, nei kurios kitos nuomone uz jo ne kiek neprastesne.

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 21:08)
savaiminiai
matai, dauguma cia ateina tikedamosis, kad gaus stebuklingu kremu pasiulymus ir visos bedos dings. Tiesiog, nenorima suvokti, kad kosmetika yra tik desimtaeilis dalykas, kad esme yra maistas, gyvenimo budas, mastymas, poziuris ir t.t., kad spuogas yra fizines arba psichines priezasties pasekme, bet kalte suverciama paveldimumui arba kremui/ aliejui. Vyrauja poziuris -as valgiau viska, valgau ir valgysiu, bet jus dabar galvokite kaip man viena ar kita spuoga isnaikinti, nes man egzema paveldima, ir pan.
Pasirenka tik tai kas patogu - kremas, bet nenorima priimti esminiu dalyku ir pradeti reiktu nuo saves, o kartu ir savo seima keiciant. Bet ne, siame forume turi sakyti tik tai kas patogu, negalima nieko kritikuoti. Juk nereikia buti psichologu, kad suprastum, jog zmogus, kuris negali net 10 min. ramiai isbuti negalvojes apie maista ir nebeges siaubti saldytuvo turi psichologiniu problemu, bet to sakyti nevalia. Visai nesvarbu, kad yra tonos moksliniu tyrimu, kuriais nustatyta, kad toki polinki valgyti turi zmones, kurie savim nepasitiki, prastai save vertina, yra nepatenkinti savo isvaizda (zmogus net pats prisipazista, kad paskui save grauzia), savo gyvenimu, jiems truksta meiles, artumo ir pan. To sakyti cia negalima, nes busi apsaukta kompleksuota. 
O jei dar kai kurioms pasiulyciau pasimyleti dazniau -tai ir ant lauzo sudegintu  blink.gif

pats geriausias, ir kitokio niekada nenoreciau - svarstykles
gyvenime vadovaujuos - nereikalauk is kitu to, ko pati negali, todel nekritikuoju moters, kuri isleidzia daug pinigu knygoms, bet niekada nesuprasiu ir negaleciau rasti pateisinimu kai motina savo 1-neriu vaikui kisa makdonaldo bulvyte, ar 3 metu vaikui bruka tuos hamburgerius.
o jei zmogus, kuris neturi blogu iprociu ir turi ivairiu pomegiu jau yra tobulas -tai tuomet as tikrai tokia, ir man nereikia sau kelti uodegos -ja man uztektinai pakelia aplinkiniai  mirksiukas.gif

Dar turbut nesi girdejusi termino hiperbole g.gif Nepakenktu tau atsipaiduoti ir "nesiciklinti" ant zodziu g.gif
o apie sexa ta pati norejau pasiulyt, tik nenorejau izeisti ax.gif
Dar sako ir menopauzei prasidejus, sexas nepamaisytu, lengviau pernesami simptomai.

QUOTE(Palomina @ 2009 05 12, 08:22)
mano veido oda riebi, plaukai normalus, kuno oda irgi normali

jei tavo oda riebi, tai kaip tau tinka weledos kremas, sakei jis sunkokas? blush2.gif

QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 13:11)
Velnias, patinka man sis forumas bigsmile.gif Visko rasi - ir patarimu grozio klausimais, ir meiles reikalais, ir apie Kunigunda, ir apie horoskopus
O siaip tokie zmones kaip Kunigunda man patinka - rezia savo nuomone tiesiai sviesiai. O nuomone nebutinai turi sutapti su kitu zmoniu nuomone

ne nuomonei reikalas, o kaip ji issakoma. Kai smerkimas prasideda del papildomo kasnio. Ar mamom aiskinama kad jos zudo savo vaikus valgydamos bulves ar dar kazka... saiko nera. As vaiku neturiu ir tai suprantu,kaip pasijausti galima po tokiu zodziu. O taip pat "nuomone" galim visos rezti, tik kai kurios ir apie kitus zmones pagalvoja, pries sakydamos.
Atsakyti
nusipirkau toki kokosu alieju aliejus biobautike, cup'e, raso organic cold pressed. na jis kvepia kazkiek kokosais bet tas kvapas man stipriai skiriasi nuo KN aliejaus, bet naudosiu plaukams gal bus gerai ax.gif beje puslapyje kaina viena o parduotuveje 27lt, o kazkurioj kitoj internetineje parduotuveje kiek pamenu kaina vos ne dviguba buvo jei kas pirksit atidziau pasidairykite
Atsakyti