QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 18:27)
mano silpnybes nedaro jokio zalos nei man, nei aplinkiniams, nes neturiu problemu su maistu, nevartoju alkoholio NIEKADA, nerukau, nevaltoju kvaisalu, sportuoju. Turiu silpnybe knygoms, labdaroms, rankdarbiams, graziems daiktams - tai baisus minusai
deja, nezinau, nes neteko skaityti paties ju tyrimo, tik konstatavima, kad naturalus kremai nesuteikia reikiamos apsaugos
Bet kaip viskas atrodo - juk vandens su EA taip nesumaisysi
Siaip tai Florame (zemaites gatveje) berods turi ramuneliu hidrolato, ar bent jau planavo atsivezti. Bioboutique tai nezinia kada ka nors gaus, nes jau metai kaip vezasi, bet nieko taip ir nera
dar ir silikono
vargu, nes jo ten mazi kiekiai ir jie isgaruoja
taip, siame forume visos savimi pasitikincios, ir tikrai neturincios su kuo kovoti - ivardijamos kaip
kompleksuotos, nestabilios psichikos, pabaisos - nu gal jau gana vertinti kitus pagal save, ka?
Puiku, nuo siol ignoruosiu visus postus, kuriuose bus skundziamasi odos, plauku, dantu ar ragu problemomis ir pan.
is kur tuos zodzius patraukei?
prisisapnavo?
Negaliu pakesti kitus smerkianciu zmoniu, nesvarbu ka jie bepadarytu. Tu manes nepazisti, kad metytumeisi tokiom frazem. Is vieno posto nuprendei, kad mane nerimas grauzia, sergu psichinem ligom ir del to daug edu. Tik juokas ima, kad viska taip uz gryna piniga priimi
nieko nera blogiau, nei is vieno zodzio isvadas darytis. Cia tikrai isminties tavo neparodo.
Ir savo silpnybes pavardinai
galiu ir as tau savasias "silpnybes" isvardinti
Beprotiskai myliu gyvunus ir vaikus, dalyvauju labdaringose akcijose
nepatikesi, nei rukalu nei alkoholio nevartoju, ne viena tu tokia "svari"
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 18:44)
panos lyg ir nenaujokės, bet vis nepraranda azarto ginčytis su kunigunda78 sveiko gyvenimo temomis
sorry nezinojau kad Kunigunda sio forumo Dievas, bet jau pradedu suprasti. Kas pasake kad jos zodis paskutinis, ar ji gryna tiesa sako? Mano nuomone, nei kurios kitos nuomone uz jo ne kiek neprastesne.
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 11, 21:08)
savaiminiai
matai, dauguma cia ateina tikedamosis, kad gaus stebuklingu kremu pasiulymus ir visos bedos dings. Tiesiog, nenorima suvokti, kad kosmetika yra tik desimtaeilis dalykas, kad esme yra maistas, gyvenimo budas, mastymas, poziuris ir t.t., kad spuogas yra fizines arba psichines priezasties pasekme, bet kalte suverciama paveldimumui arba kremui/ aliejui. Vyrauja poziuris -as valgiau viska, valgau ir valgysiu, bet jus dabar galvokite kaip man viena ar kita spuoga isnaikinti, nes man egzema paveldima, ir pan.
Pasirenka tik tai kas patogu - kremas, bet nenorima priimti esminiu dalyku ir pradeti reiktu nuo saves, o kartu ir savo seima keiciant. Bet ne, siame forume turi sakyti tik tai kas patogu, negalima nieko kritikuoti. Juk nereikia buti psichologu, kad suprastum, jog zmogus, kuris negali net 10 min. ramiai isbuti negalvojes apie maista ir nebeges siaubti saldytuvo turi psichologiniu problemu, bet to sakyti nevalia. Visai nesvarbu, kad yra tonos moksliniu tyrimu, kuriais nustatyta, kad toki polinki valgyti turi zmones, kurie savim nepasitiki, prastai save vertina, yra nepatenkinti savo isvaizda (zmogus net pats prisipazista, kad paskui save grauzia), savo gyvenimu, jiems truksta meiles, artumo ir pan. To sakyti cia negalima, nes busi apsaukta kompleksuota.
O jei dar kai kurioms pasiulyciau pasimyleti dazniau -tai ir ant lauzo sudegintu
pats geriausias, ir kitokio niekada nenoreciau - svarstykles
gyvenime vadovaujuos - nereikalauk is kitu to, ko pati negali, todel nekritikuoju moters, kuri isleidzia daug pinigu knygoms, bet niekada nesuprasiu ir negaleciau rasti pateisinimu kai motina savo 1-neriu vaikui kisa makdonaldo bulvyte, ar 3 metu vaikui bruka tuos hamburgerius.
o jei zmogus, kuris neturi blogu iprociu ir turi ivairiu pomegiu jau yra tobulas -tai tuomet as tikrai tokia, ir man nereikia sau kelti uodegos -ja man uztektinai pakelia aplinkiniai
Dar turbut nesi girdejusi termino hiperbole
Nepakenktu tau atsipaiduoti ir "nesiciklinti" ant zodziu
o apie sexa ta pati norejau pasiulyt, tik nenorejau izeisti
Dar sako ir menopauzei prasidejus, sexas nepamaisytu, lengviau pernesami simptomai.
QUOTE(Palomina @ 2009 05 12, 08:22)
mano veido oda riebi, plaukai normalus, kuno oda irgi normali
jei tavo oda riebi, tai kaip tau tinka weledos kremas, sakei jis sunkokas?
QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 13:11)
Velnias, patinka man sis forumas
Visko rasi - ir patarimu grozio klausimais, ir meiles reikalais, ir apie Kunigunda, ir apie horoskopus
O siaip tokie zmones kaip Kunigunda man patinka - rezia savo nuomone tiesiai sviesiai. O nuomone nebutinai turi sutapti su kitu zmoniu nuomone
ne nuomonei reikalas, o kaip ji issakoma. Kai smerkimas prasideda del papildomo kasnio. Ar mamom aiskinama kad jos zudo savo vaikus valgydamos bulves ar dar kazka... saiko nera. As vaiku neturiu ir tai suprantu,kaip pasijausti galima po tokiu zodziu. O taip pat "nuomone" galim visos rezti, tik kai kurios ir apie kitus zmones pagalvoja, pries sakydamos.