Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 18:58)
taip, euras smile.gif

tai ar apsimoka siustis??
Gal pastudijuotu kas...? ax.gif blush2.gif
Papildyta:
O kaip manot realu, kad cia naturalios sultys??
http://www.biologisc...5b9c86d1d61eb3a
Atsakyti
Merginos, o su kuo geriausiai yra prausti veida? Vandeniu, prausikliu, muilu? Kokia alternatyva naudojate prausikliui, turiu omenyje, jei naudoji vien naturalia kosmetika, ar bent jau nori, tai prausiklis yra kaip ir nenaturalu? Kuo senoveje prausdavo riebu veida ta prasme, ryte vakare, nes dabar jei to nepadarau, jis nemalonus, limpa
Atsakyti
nep, tu nuo vienų kraštutinumų prie kitų doh.gif Išsirink gerą prausiklį arba muilą, yra kuo puikiausiai veido odai tinkančių, ir prauskis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 19:34)
nep, tu nuo vienų kraštutinumų prie kitų  doh.gif Išsirink gerą prausiklį arba muilą, yra kuo puikiausiai veido odai tinkančių, ir prauskis smile.gif

gerai gerai, bet kuo senovej prausesi? Ta prasme, jei netepi veido kremu, ar butinai reik praust su muilu? O man blogai, jei IR ryta, IR vakara, IR dar kartais per piet to nepadarau, oda buna ne sausa, kaip noreciau, o tokia net biski gliti g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu, pagaminau kremuka kunui, vaskas, kakavos sviestas ir alyvuogiu aliejus, pries savaite, o siryt vonioj suduzo ir puse turinio iskeliavo i siuksledeze doh.gif
Va tai ir ismetami pinigai, tiesiogiai i siuksledeze

Jauciu, kad man reiktu bendravimo, nes SM zinuciu daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 12, 17:23)
Nežinau kiek tame tiesos, tačiau kažkur girdėjau, kad aliejumi išteptus plaukus pirma reikia ištrinkti vien tik šampūnu, o tik po to vanduo. Įdomu ar taip kuri bandėte. Ir apskritai kaip plaukų riebumas lieka po kokosų kaukės? Nesu naudojusi jokios plaukų kaukės, nes mano plaukams tokių abskritai nereikia. Tačiau jūsų patarimu, draugėms siūlau pasidaryti kokoso kaukę, tai ir joms, ir man kyla klausimas kaip ir kiek kartų reikia plauti plaukus, kad jie VISIŠKAI neliktų riebūs g.gif. Ir dar. Kiek laiko laikote aliejų ant plaukų, girdėjau, kad pernakt, bet ar tiek būtina?

nebandžiau be vandens plautis plaukų...
RIebumo man nelieka...
Laikau pora valandų, nes per naktį laikyti negaliu, nes ryte per daug laiko užimtų plauti mano gaurus ir juos džiovinti...

QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 17:28)
dėl išplovimo: juk žinai, kaip tavo plaukai turi atrodyti ir kokie pojūčiai, kai jie švariai išplauti, pvz., gali gurgždėti. Tai ir po aliejų panašiai turi jaustis, nors man aliejai per kelias dienas tik išsiplaudavo smile.gif

oi, aš retai kada pajaučiu kad aliejus išsiplovė... Atrodo išsiplovė, o kai išdžiūsta - vienas riebalas, o kai plauni galva tris kartus per dvi savaites tai čia jau nemenka problema, dėl to aš apsidrausdama plaunu tris kartus...

Vakar prausiausi miakiažą su CC ir nu velnias taip į akis prilindo tų grūdelių kad pusę dienos šian bandžiau iškrapštyti... Akių makiažui prausti jis nelabai tinka... Tiesa, kažkaip keistai po nusiprausimo labai riebus veidas patampa, lyg aliejum išteptas, bet man tai netrugdo, gal per trumpai prausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 12, 19:47)
gerai gerai, bet kuo senovej prausesi?

ką galiu pasakyt: skaityk istorines knygas wink.gif

kuo daugiau odą prausi, tuo labiau ją vesi iš pusiausvyros ir ji tikrai neatrodys taip, kaip nori. Vistiek dieną dirbi, vaikštai po miestą - vakare yra garbės reikalas nusiprausti veidą švelniomis priemonėmis (Hauschkos CC, muiliuku iš Nimfali), o ne prausikliu su agresyviuoju SLS. Ryte bent man užtenka tik vandens. Ir nei gliti ta oda, nei ką smile.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 19:49)
siryt vonioj suduzo ir puse turinio iskeliavo i siuksledeze doh.gif

užjaučiu, bet kartais pasitaiko smile.gif Pagalvok - TV galėjai sudaužyti, vat tada tai būtų nuostoliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 19:59)
ką galiu pasakyt: skaityk istorines knygas wink.gif

kuo daugiau odą prausi, tuo labiau ją vesi iš pusiausvyros ir ji tikrai neatrodys taip, kaip nori. Vistiek dieną dirbi, vaikštai po miestą - vakare yra garbės reikalas nusiprausti veidą švelniomis priemonėmis (Hauschkos CC, muiliuku iš Nimfali), o ne prausikliu su agresyviuoju SLS. Ryte bent man užtenka tik vandens. Ir nei gliti ta oda, nei ką smile.gif
užjaučiu, bet kartais pasitaiko smile.gif Pagalvok - TV galėjai sudaužyti, vat tada tai būtų nuostoliai tongue.gif

santrumpos nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 21:01)
santrumpos nebesuprantu doh.gif

televizorius
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 19:55)
Vakar prausiausi miakiažą su CC ir nu velnias taip į akis prilindo tų grūdelių kad pusę dienos šian bandžiau iškrapštyti... Akių makiažui prausti jis nelabai tinka... Tiesa, kažkaip keistai po nusiprausimo labai riebus veidas patampa, lyg aliejum išteptas, bet man tai netrugdo, gal per trumpai prausiu  g.gif

Šiaip aprašyme rašoma,kad su CC veidą prausti reikia jau nuvalius makiažą.
O akių makiažui tai išvis nemanau, kad jis tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 20:06)
televizorius

O siuo daikto galetu ir nebuti, vat PC blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 12, 20:47)
gerai gerai, bet kuo senovej prausesi?

as kiek skaiciau muilas buvo zinomas jau 2500 m pr kr tigro ir eufrato slenio kulturoje biggrin.gif
Atsakyti