Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

dėl išplovimo: juk žinai, kaip tavo plaukai turi atrodyti ir kokie pojūčiai, kai jie švariai išplauti, pvz., gali gurgždėti. Tai ir po aliejų panašiai turi jaustis, nors man aliejai per kelias dienas tik išsiplaudavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 16:28)
dėl išplovimo: juk žinai, kaip tavo plaukai turi atrodyti ir kokie pojūčiai, kai jie švariai išplauti, pvz., gali gurgždėti. Tai ir po aliejų panašiai turi jaustis, nors man aliejai per kelias dienas tik išsiplaudavo smile.gif

As po alieju kaukes visada plaunu galva 3 kartus smile.gif
Siandien del lupu puslelines nubegau ir nusipirkau arbatmedzio EA, bet kazkodel ryte kol tepiausi levandu EA sasai nekilo, o tik pradejau arbatmedi, tai is karto sasai iskilo blink.gif Dar bandysiu arbatmedzio EA isilasint i sampuna, jau turiu isilasinus rozmarinu EA, ziuresiu koks bus poveikis rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip tada įvertinti arbatmedžio EA veikimą? Iškart šašai, o ne pūslytės susidarė? Tai gal užgis greičiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 16:57)
o kaip tada įvertinti arbatmedžio EA veikimą? Iškart šašai, o ne pūslytės susidarė? Tai gal užgis greičiau? smile.gif

Gal tu ir teisi mirksiukas.gif Tik vat levandu EA tai stabde puslyciu susidaryma, stabde kilima, o po arbatmedzio is karto lupa istino, tik atrodo puslyciu nebus, kazkaip idomiai tas poveikis g.gif
Atsakyti
Sveikutes, as vis neissirenku sau sampuno, mano plaukuciai, ypac kai pradejau plauti galva sante brilliant sampunu labai riebalojasi greit, praktiskai kita diena, prie smilkiniu ir apskritai priglude labai doh.gif O jei balzama panaudoju doh.gif
O gal man arbatmedzio ea ilasinti i sampuna??
Ar reiktu sampuna keisti?? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Turiu siokiu toku geru ir blogu naujienu verysad.gif
Deja, bet jazminu hidrolato nebus, nes pakeliui visas isbego, o del champak, tai pacioje muitineje pastebejo, kad jis bega, tad joms pavyko isgelbeti tik dali to hidrolato. doh.gif Dabar vyksta jo ismuitinimas, tai tik kita savaite galetu jau buti jo pardavime. Uztat jau galima isigyti smilkalu nuo siandien 50 gr -24 lt ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 21:56)
merginos, aš klausimą turiu - nuo ko ant nagų gali nesilaikyti lakas? Pažaidžiau prieš porą dienų, nusilakavau iš vakaro, niekur į vandenį nelindau, o kitą pusiaudienį apsižiūrėjau, kad baisiai apsilupę nuo pat viršaus ir čia nebe pirmas kartas  doh.gif Gal jie tiesiog labai sparčiai auga? Jokių aliejų prieš lakavimą netepiau smile.gif

o base coat koki nors tepei? Man asmeniskai tai visi lakai gerai laiko ir niekada neapsilupa, o sesei tie patys - labai trumpai laiko, su base coat, siek tiek situacija geresne.

QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 12, 08:42)
Tai MB siūlomas vaistas nuo visų ligų (net man nuo migrenos)  biggrin.gif

ir labai teisingai mano, nes norint, kad praeitu migrena reikia paskatinti kraujo tekejima i smegenis ax.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 09:17)
Dėl ND gėlių vandens, tai jie skelbia pilnas sudėtis specifikacijoje, tai kur ne ekologiškas, tai yra PEG, o kur ekolog, tai sudėty tik purified water, ea, greifr. sėklų ekstr. Įdomu tada, kaip ten jį sumaišo g.gif
Šiaip įtariu visuose hidrolatuose kažko yra pridėta, nes be konservantų gi nestovėtų, tik matyt dėl l. mažų kiekių neprivalo rašyti.
Aišku ekologiškuose matyt tas pats gr.s. ekstr. Gal kuri žinot, kokią procentinę dalį sudaranti medžiaga privalo būti sudėtyje? Iš SP nepirksiu daugiau rožių vandens net prausimuisi, kaip anskčiau nepagalvojau, kad ten kažkokių konservantų pridėta, nors neparašyta doh.gif

tai tokie misiniai ir nera hidrolatai, bet tikri hidrolatai tikrai yra be konservantu, nes patys EA esantys ju sudetyje ir atlieka "konservavimo" f-ja.
As kalbejau su Renata is KN -tai jos sake yra tyrusios tuos vandenis ir tikrai juose nieko daugiau nebuvo. Kita vertus, jei juose butu greif. ektrakto -tai kam slepti g.gif, juk niekas neslepia, kad naturali monoi ar cameliju aliejus yra stabilizuojamas vit. E -tai buna nurodyta sudetyje - nuo to naturalumas nepakinta

QUOTE(Odora @ 2009 05 12, 11:56)
[color=yellow]tai tie mb visi turbut vienodi, jiems vienas galvoj  lotuliukas.gif

moksliniais tyrimais nustatyta, kad 2 kartai per savaite yra puiki imuniteta stirprinanti priemone, kartu jauninanti, oda grazinanti ir t.t. - todel reiktu dziaugtis, kad jiems tokios mintys yra galvoje mirksiukas.gif

QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 13:11)
O siaip tokie zmones kaip Kunigunda man patinka - rezia savo nuomone tiesiai sviesiai. O nuomone nebutinai turi sutapti su kitu zmoniu nuomone blush2.gif

4u.gif

QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 13:30)
Bet manau, kad distiliuojant pvz.EA, susidariusiame taip vadinamame hidrolate turetu buti kazkoks nors ir minimalus procentas EA.

taip, tikrai, visada lieka tam tikras procentas EA, bet jo neraso sudetyje, nes tas procentas nera didelis. O kartu negalima butu sakyti, kad tai vanduo sumaisytas su EA, tiesiog distiliuojant bega ir vanduo ir EA kartu i ta pati inda, o EA veliau surenka nuo pavirsiaus, o kas lieka, tas jau hidolatui

Atsakyti
Vis dar ieskau hidrolato...
http://www.akamuti.c...osewater-150ml/
Ar cia jis??

Ieskau, kad dienos begyje atgaivinti veido oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 12, 17:34)
o del champak, tai pacioje muitineje pastebejo, kad jis bega, tad joms pavyko isgelbeti tik dali to hidrolato.  doh.gif Dabar vyksta jo ismuitinimas, tai tik kita savaite galetu jau buti jo pardavime. Uztat jau galima isigyti smilkalu nuo siandien 50 gr -24 lt  ax.gif

o base coat koki nors tepei?

na bet ir "sekasi" blink.gif Gal tam likusiam champak KN aukcioną skelbs? biggrin.gif Klausyk, o kiek smilkalų pagaliukų yra 50-yje gramų? 4u.gif

ką tu, net neturiu tokio ax.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 12, 18:02)
Vis dar ieskau hidrolato...

KN pasiūla netinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 18:15)
na bet ir "sekasi"  blink.gif Gal tam likusiam champak KN aukcioną skelbs? biggrin.gif Klausyk, o kiek smilkalų pagaliukų yra 50-yje gramų?  4u.gif

ką tu, net neturiu tokio  ax.gif
KN pasiūla netinka?  rolleyes.gif

Vat norisi pigiau blush2.gif
O jei is akamutis siusti...
Atsakyti
akamuti irgi yra ramunėlių vanduo, rašo:

Ingredients: Organic Distilled Roman Chamomile (Chamomilla recutita)

Monica, kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
Man neaisku, tas piniginis vienetas euras???
http://www_bella-don...tent.php/coID/1
Atsakyti
taip, euras smile.gif
Atsakyti