Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 14:30)
Reiktu gal daugiau pasiskaityt apie pati distiliacijos procesa - seniai besimokiau, tai jau nepamenu. Bet manau, kad distiliuojant pvz.EA, susidariusiame taip vadinamame hidrolate turetu buti kazkoks nors ir minimalus procentas EA. Gal tai ir turima omeny - EA vandenyje?

Čia ėjo kalba apie netikrus hidrolatus, o gėlių vandenis, kai sudėtyje yra tik ea ir vanduo, dar greipfr.sėklų ekstr kaip konservantas. gal yra kokio emulsiklio laaabai mažai, akd net nerašo g.gif Šiaip visur rašo, kad hidrolatai ilgai nesilaiko, tai ir parduodamuose KN matyt to gr. s. ekstr. yra.O va neekolgiškuose tai ryškiai kažkokios chemijos įdeda, kad negestų...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 11, 11:00)
gavau ats iš UK, kad jų gėlių vanduo padarytas iš ea cool.gif .Tai užsakymo nedarysiu.

QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 13:30)
EA juk aliejus yra - jis vandeny netirps. Konservantai cia irgi nepades. O vat emulsikliai pagelbetu.

iš newdirections užsakymo toks klausimas kilo smile.gif Sveiki produktai parduoda rožių vandenį - vanduo ir rožių ekstraktas, bet kaip gali būti hidrolatas iš EA padarytas, aš nesuvokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 gegužės 2009 - 13:46
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 12, 00:15)
Pagal Ajurveda kokosu aliejum patartina teptis kuna siltuoju sezonu, nes kokosas vesina kuna, o saltuoju metu patartina teptis sezamo aliejum, nes jis sildo  blush2.gif

idomi info, reiks isidemet mirksiukas.gif

QUOTE(Odora @ 2009 05 12, 12:56)
beje jau i tema ar su bema sampunu is KN imanoma isplauti aliejus? turiu konkreciai nuo pleiskanu, bet kazkaip suabejojau ar jis isplaus

Mur mur buvo davusi man Bema sampuna riebiems plaukams pasibandyt, tai puikiai isplove. aliejus buvo toks is lengvesniu- jojobos

QUOTE(Palomina @ 2009 05 12, 13:18)
naudodavau balzama (irgi Bema).. man Bema sampunas seip butu visai nieko, bet plaunant plaukus velia  blink.gif  ko niekad nebuna su kitais sampunais.. o seip mano plaukai nesiveliantys yra..

nu man tas Bema riebiems plaukams visai nesuvele, gal del to, kad aliejaus kauke pries tai buvo uzsideta g.gif

QUOTE(picolo @ 2009 05 12, 13:45)
Pamegau pati Lumene produktus, patiko tai, kad ju kosmetikoje yra daugiau nei 70 proc. naturaliu ingredientu, tad manau, kad labai i tema prie naturalios kosmetikos gamintoju ideti sia info, tikiuosi ji bus naudinga ir kitoms mamytems wink.gif

blink.gif kas cia dabar? man atrodo ne ten pataiket lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 13:46)
iš newdirections užsakymo toks klausimas kilo smile.gif Sveiki produktai parduoda rožių vandenį - vanduo ir rožių ekstraktas, bet kaip gali būti hidrolatas iš EA padarytas, aš nesuvokiu smile.gif

Aha, pradedu suprast - isivedziau internete, kas tas geliu vanduo. Susiradau Madaros kazkokio geliu vandens toniko sudeti. Tai raso taip - vanduo, Rosa Damascena distillate, ramuneliu distiliatas ir t.t. Mano supratimu, tai roziu ir ramuneliu hidrolatai praskiesti vandeniu ir dar ideta glicerolio stabilizavimui. Taigi, manau, kad tavo, Katuti, pamineti hidrolatai yra ne visai hidrolatai - o tiesiog praskiesti hidrolatai.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 15:16)
Tai raso taip - vanduo, Rosa Damascena distillate, ramuneliu distiliatas ir t.t.

tai čia suprantama, bet daug kur gėlių vandenys, tai tieisog ea+ vanduo. Kur neekologiški, tai aišku, kad emulsiklių yra, bet va kai ekologiški ir nerašo nieko tokio g.gif Parašiau užklausimą ND dėl to vandens,nors nepirksim, bet bent jau sužinosim kas ir kaip bigsmile.gif

Pažiūrėjau, tai pvz Florame hidrolate dar glicerino yra.Ir deja ten romaniškų ramunėlių, ne germaniškų distiliatas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 12 gegužės 2009 - 14:24
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 13:46)

Na, permeciau ta psl. blink.gif ten naturalia kosmetika net nekvepia. Ar cia sis puslapis?
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 14:16)
Susiradau Madaros kazkokio geliu vandens toniko sudeti.

jau net gėlių vandens tonikas doh.gif Čia matyt dar kažkokia aukštesnė klasė lotuliukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 14:20)
daug kur gėlių vandenys, tai tieisog ea+ vanduo. Kur neekologiški, tai aišku, kad emulsiklių yra, bet va kai ekologiški ir nerašo nieko tokio g.gif 

taip, tas ir įdomu, kuo jie organic produkte suriša nesurišamus dalykus bigsmile.gif

išsisluoksniavo Sante kūno losjonas su alyvuogėmis ir imbieru, o dangtelis net supelijo, nors turetų galiot dar iki šių metų liepos smile.gif Bet smagu, vadinasi tikrai natūralus daiktas biggrin.gif
Papildyta:
ne ne, čia štai šitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 05 12, 15:24)
Na, permeciau ta psl. blink.gif ten naturalia kosmetika net nekvepia. Ar cia sis puslapis?

na ne iš čia pirkom, iš uk, Va čia pagr. jų psl. , UK -filialas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 12 gegužės 2009 - 14:40
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 22:48)
Palominos pavyzdžio įkvėpta nutariau paauginti plaukus  ax.gif Rosmarinas po ilgo naudojimo kažkaip neįkvepia, padarysiu pertrauką, kartu rečiau bėgiosiu pas savo kirpėją - nebent šukuosenai pakoreguoti, kad neatrodyčiau kaip kūtvėla smile.gif Druide šampūnai vistik padėjo man pagaliau palankiai vertinti tai, ką turiu ant galvos  thumbup.gif Matyt, radau savo  wub.gif

Aš vis nedrįstu eiti pas kirpėja, nors jau reikia, bet kad tų pleiskanų niekaip neišsinaikinu. Mečiau dabar arbatmedį, žiūrėsim kas gausis...

QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 11, 22:52)
tikiuosi nesulaukti grieztu "velniu", taciau gal galit patarti, ar kuriai nors pavyko susitvarkyti nagucius su aliejais, jei taip, tai gal galima konkreciau su kuriais, kaip naudodavot, maisydavot, nes mano naguciai trapus, luzineja sausi..

Dar galima tepti citrina. Mano mama vis netingėdama ir būdama namuose paprastai į perpjautą citrina pasiteplioja nagus.
Šiaip pamenu man visai padėjo iš oriflame aliejukas specialiai nagams, bet nzn koks jo natūralumas....

QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 09:07)
bent veidui jis man per riebus ir ne viena pastebėjo, kad nuo jo labiau kemšasi poros sad.gif Nekalbu apie visą kūną wink.gif

Oi, man labai patinka kokosų aliejus veidui... Aš vakare tepu kanapių aliejum, bet pastoviai tepant jis man labai išsausina veidą... Tai ryte tepu kokosų, tai net prieš mmm, kai dažniausiai išlįsdavo koks vienaskitas spuogas - jų neatsirado thumbup.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 10:28)
Turiu Druide purity, -  patinka, bet būtinai bandysiu ir Druide balansuojamąjį, - tada jau spręsiu kurį didelim butely pirksiu  ax.gif

Jei tas balandssuojamasis - BALANCE, tai man tai jie nesiskiria...

QUOTE(Odora @ 2009 05 12, 12:56)
beje jau i tema ar su bema sampunu is KN imanoma isplauti aliejus? turiu konkreciai nuo pleiskanu, bet kazkaip suabejojau ar jis isplaus

Aš visada plaunu po aliejų tris kartus. Taip galiu būti tikra kad išsiplaus aliejus...

QUOTE(Odora @ 2009 05 12, 13:28)
aha tikrai velia, as dar visada isplovus turiu slapius issukuoti (kitaip plaukuosena neguli) tai labai tas jauciasi ir balzama santes uzdejus veliasi, tik kai isdziusta tai jau normaliai buna

Man siaubingai išsausėjo plaukai kai į šampūną įmaišydavau arbatmedžio EA.. Tai dabar išsiplovus galus patepiau kokosų ir ryyyškiai jo per daug užvariau... KN draugiška moteriškė man leido pasiimti mentele tai su ta mentele ant tiek patogu padrožti, kad persistengiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 12 gegužės 2009 - 14:38
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 14:37)
Tai ryte tepu kokosų, tai net prieš mmm, kai dažniausiai išlįsdavo koks vienaskitas spuogas - jų neatsirado  thumbup.gif

gera, kad savo atradai 4u.gif Šis mėnuo ir man išsiskyrė tuo, kad veido būklė niekaip nepranašavo mmm biggrin.gif Bet aš ne kokosu, o tamanais arba savos gamybos kremu vis pasitepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 14:36)
na ne iš čia pirkom, iš uk, Va čia pagr. jų psl. , UK -filialas

lotuliukas.gif Sorry, mergaites, isivedziau newdirections ir ismete atseit naturalios kosmetikos psl. doh.gif
Man vaikas siandien visai prota susuko, o be to, nevisada seku tema, tai ir nelabai zinau, ka is kur uzsisakot.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 15:37)
Aš visada plaunu po aliejų tris kartus. Taip galiu būti tikra kad išsiplaus aliejus...

Nežinau kiek tame tiesos, tačiau kažkur girdėjau, kad aliejumi išteptus plaukus pirma reikia ištrinkti vien tik šampūnu, o tik po to vanduo. Įdomu ar taip kuri bandėte. Ir apskritai kaip plaukų riebumas lieka po kokosų kaukės? Nesu naudojusi jokios plaukų kaukės, nes mano plaukams tokių abskritai nereikia. Tačiau jūsų patarimu, draugėms siūlau pasidaryti kokoso kaukę, tai ir joms, ir man kyla klausimas kaip ir kiek kartų reikia plauti plaukus, kad jie VISIŠKAI neliktų riebūs g.gif. Ir dar. Kiek laiko laikote aliejų ant plaukų, girdėjau, kad pernakt, bet ar tiek būtina?
Atsakyti