Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Dėl ND gėlių vandens, tai jie skelbia pilnas sudėtis specifikacijoje, tai kur ne ekologiškas, tai yra PEG, o kur ekolog, tai sudėty tik purified water, ea, greifr. sėklų ekstr. Įdomu tada, kaip ten jį sumaišo g.gif Šiaip įtariu visuose hidrolatuose kažko yra pridėta, nes be konservantų gi nestovėtų, tik matyt dėl l. mažų kiekių neprivalo rašyti.Aišku ekologiškuose matyt tas pats gr.s. ekstr. Gal kuri žinot, kokią procentinę dalį sudaranti medžiaga privalo būti sudėtyje? Iš SP nepirksiu daugiau rožių vandens net prausimuisi, kaip anskčiau nepagalvojau, kad ten kažkokių konservantų pridėta, nors neparašyta doh.gif

Aš tai horoskopais netikiu, ir beje esu svarstyklės, nors sakyčiau, kad l. skiriuosi nuo Kunigundos ax.gif O dėl maisto, tai yra tame tiesos, kad valgymas ne iš alkio yra dėl psich. dalykų. Kartais užeina kokia bloga nuotaika, kai trūksta dėmesio, tada ir pradedi maistu tą tuštumą užpildinėti cool.gif .Gerai, kad taip būna l. retai daugiau dėl pačios fantazijos
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 23:12)
1. Druide balansuojamasis šampūnas su ožkos pienu ir migdolais (iš Nimfali). Švelniai išplauna, skaniai kvepia, plaukai nesušiaudėja, lieka blizgūs ir gyvybingi. Netgi galiu kartais eiti miegoti neišsidžiovinusi prieš tai plaukų ir vistiek iš ryto puikiai wink.gif (Anksčiau mėgau persikinį Logonos vaikišką šampūną).

Turiu Druide purity, - patinka, bet būtinai bandysiu ir Druide balansuojamąjį, - tada jau spręsiu kurį didelim butely pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 09:17)
o kur ekolog, tai sudėty tik purified water, ea, greifr. sėklų ekstr. Įdomu tada, kaip ten jį sumaišo g.gif

jei EA vandenyje netirpsta, tai man atsako fantazija, kaip juos sumaišo. Nebent pramoniniu būdu kaip nors greitai sukant, bet ir tai labai abejoju schmoll.gif

negi manai, kad visuose hidrolatuose yra konservantų? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 09:28)
Turiu Druide purity, -  patinka, bet būtinai bandysiu ir Druide balansuojamąjį, - tada jau spręsiu kurį didelim butely pirksiu  ax.gif

balansuojamasis daug švelnesnis už Purity 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 gegužės 2009 - 09:48
QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 10:17)
Aš tai horoskopais netikiu, ir beje esu svarstyklės, nors sakyčiau, kad l. skiriuosi nuo Kunigundos ax.gif [color=yellow]

ir as svarstykles ax.gif , musu ziuriu cia nemazai biggrin.gif Bet pasirodo, va kokios mes visos skirtingos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 09:07)
bent veidui jis man per riebus ir ne viena pastebėjo, kad nuo jo labiau kemšasi poros sad.gif Nekalbu apie visą kūną wink.gif

g.gif na matyt as to nepastebejau, nes pora kartu ant dregno veido po vonios esu uztepus, bet labai nedaug, tai buvo visai normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 05 12, 10:15)
g.gif  na matyt as to nepastebejau, nes pora kartu ant dregno veido po vonios esu uztepus, bet labai nedaug, tai buvo visai normaliai  ax.gif

aš tam labiau mėgstu lengvesnius aliejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 11:19)
aš tam labiau mėgstu lengvesnius aliejus  ax.gif

o as vis tik labiau megstu apskritai ne alieju veidui, o krema, nes nuo alieju kirpciai mano sulimpa greiciau. Bet siaip fainas dalykas aliejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 12, 10:17)
Dėl ND gėlių vandens, tai jie skelbia pilnas sudėtis specifikacijoje, tai kur ne ekologiškas, tai yra PEG, o kur ekolog, tai sudėty tik purified water, ea, greifr. sėklų ekstr. Įdomu tada, kaip ten jį sumaišo g.gif Šiaip įtariu visuose hidrolatuose kažko yra pridėta, nes be konservantų gi nestovėtų, tik matyt dėl l. mažų kiekių neprivalo rašyti.Aišku ekologiškuose matyt tas pats gr.s. ekstr. Gal kuri žinot, kokią procentinę dalį sudaranti medžiaga privalo būti sudėtyje? Iš SP nepirksiu daugiau rožių vandens net prausimuisi, kaip anskčiau nepagalvojau, kad ten kažkokių konservantų pridėta, nors neparašyta doh.gif

Tikrai SP rožių vandeny yra konservantų? blink.gif tik pradėjau naudoti, visai patinka, bet jei su konservantais, daugiau nepirksiu ir dar pamastyti reikės kur sunaudoti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 10:48)
jei EA vandenyje netirpsta, tai man atsako fantazija, kaip juos sumaišo. Nebent pramoniniu būdu kaip nors greitai sukant, bet ir tai labai abejoju  schmoll.gif

negi manai, kad visuose hidrolatuose yra konservantų?  unsure.gif

Papildyta:
balansuojamasis daug švelnesnis už Purity  4u.gif

O kaip balansuojamasis išplauna aliejus? Nes Hauschkos citrinų-nasturtų man neišplovė o Druide purity visada išplauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 10:26)
Tikrai SP rožių vandeny yra konservantų?  blink.gif

O kaip balansuojamasis išplauna aliejus? Nes Hauschkos citrinų-nasturtų man neišplovė o Druide purity visada išplauna  4u.gif

nežinom g.gif

žinok, nebandžiau 4u.gif Jau seniai aliejų ant plaukų dėjau, mieliau Lavera kaukė plaukams ir greičiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 12, 09:42)
Tai MB siūlomas vaistas nuo visų ligų (net man nuo migrenos)  biggrin.gif
Nebūčiau pagalvojus, kad svarstyklės: maniau avinas arba Ožiaragis. Mano pažįstamos svarstyklės gana abejojančios yra  g.gif
Ot aš reklamos auka: man jo dabar taip prisireikė....  lotuliukas.gif  reikės pabandymui nusipirkti mažutį buteliuką: tiks ir kelionei  blush2.gif

tai tie mb visi turbut vienodi, jiems vienas galvoj lotuliukas.gif manajam irgi vaistas nuo visu ligu ir taip pat nuo migrenos, pats tai ir gripu sirgdamas prie 39 temperaturos neatsisakytu lotuliukas.gif

as buciau stacius uz sauli, liuta arba skorpiona biggrin.gif klydau rolleyes.gif
Papildyta:
beje jau i tema ar su bema sampunu is KN imanoma isplauti aliejus? turiu konkreciai nuo pleiskanu, bet kazkaip suabejojau ar jis isplaus
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 23:12)
1. Druide balansuojamasis šampūnas su ožkos pienu ir migdolais (iš Nimfali). Švelniai išplauna, skaniai kvepia, plaukai nesušiaudėja, lieka blizgūs ir gyvybingi. Netgi galiu kartais eiti miegoti neišsidžiovinusi prieš tai plaukų ir vistiek iš ryto puikiai wink.gif (Anksčiau mėgau persikinį Logonos vaikišką šampūną).

vai vai, kaip knieti dabar isbandyti...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 12, 12:56)
beje jau i tema ar su bema sampunu is KN imanoma isplauti aliejus? turiu konkreciai nuo pleiskanu, bet kazkaip suabejojau ar jis isplaus

man Bema sampunas daznam plovimui isplaudavo aliejus kuo puikiausiai
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 12, 12:58)
man Bema sampunas daznam plovimui isplaudavo aliejus kuo puikiausiai

o po sito sampuna dar balzama naudodavai? nes manasis toks idomus su balzamu neblogai bet ir be jo visai nieko smile.gif
Atsakyti